Restaurant-bryggeri "Tower" (Tula) - det sjoveste sted i byen

Indholdsfortegnelse:

Restaurant-bryggeri "Tower" (Tula) - det sjoveste sted i byen
Restaurant-bryggeri "Tower" (Tula) - det sjoveste sted i byen
Anonim

Restaurant-bryggeriet "Bashnya" er et af de foretrukne steder for indbyggerne i byen Tula. Det er her, at repræsentanter for forskellige køn og forskellige aldre kan lide at samles for virkelig at tage en pause fra hårde arbejdsdage eller mødes med et selskab af nære venner.

ølbartårn i tula
ølbartårn i tula

Interiør

Ølbaren "Tower" i Tula, på trods af at ikke kun mænd besøger den, er lavet i en maskulin, brutal stil. Af efterbehandlingsmaterialer hersker træ over alt her: væggene i baren er dekoreret med lyse brædder, gulvet er dækket af parket. Langs en af væggene er der en bardisk, som ligeledes er udført i lyst træ. En ølfad er installeret på bardisken, hvorfra der hældes øl op for gæster.

tula tårn restaurant øl
tula tårn restaurant øl

Gæster på etablissementet kan sidde på komfortable mørkegrønne lædersofaer såvel som på udskårne stole lavet af træ. Bordene her er enkle, brune.

Når alle gæster kommer ind i institutionens lokaler, passerer alle gæster gennem en lille korridor, hvis vægge er helt klistret overaviser og dekoreret med små fotografier taget på Tower restaurant (Tula) i 2017. På dem kan du se billeder fra fester samt øjeblikke, der er fanget i processen med at tilberede etablissementets hoveddrik - øl.

tula tårn
tula tårn

Restauranten har også en sommerterrasse, som modtager besøgende på sit territorium i den varme årstid (fra maj til september). Alt på den er også lavet af træ, gæster sidder på træstole lavet af små blokke. Dette område er udstyret med musikudstyr, hvis arbejde gør opholdet for gæster i restauranten endnu sjovere. Indretningen på stedet omfatter hvide blomster på bordene og pendellamper på lofterne, der oplyser stedet om natten.

restaurant tårn tula 2017
restaurant tårn tula 2017

Køkken

Retter fra det europæiske og amerikanske køkken kan tilbydes af Tower-baren i Tula. Menuen for denne institution består hovedsageligt af et stort antal varianter af snacks til institutionens hoveddrink - øl. Her kan du under forskellige varianter af denne drink bestille blæksprutter i brødkrummer, sardiner i luftdej, tigerrejer i øldej, marineret camembert-ost. Der er også krydrede mandler, beef jerky, jerky chicken og røgede svineører. Menuen har flere muligheder for snacks designet til store virksomheder (ca. 4 personer): tallerkener "Bremen" og "Hamburg", samt "Baden-Baden". Etablissementer kan også tilberede mærkes altede sild i køkkenet, som serveres direkte ikrukke, torskelever ikke ciabatta, en tallerken bruschetta, samt oksetatar.

anmeldelser af restaurant tårnet tula
anmeldelser af restaurant tårnet tula

I ølrestauranten "Tower" (Tula) kan gæsterne også smage lette salater (med bacon og rejer, kalvekød og bagt peberfrugt, varm med svinekød og svampe, med oksecarpaccio, fisk i orientalsk stil), supper (cremet fisk, porcini-svampebouillon, ost, løgflødesuppe). Hovedretten på Tårnet (Tula) er lammesteg, kalkunhjerte med grøntsager, lammeskank, kyllingeschnitzel og grydesteg.

tula tårnets adresse
tula tårnets adresse

Mærket i "Tårnet" er pølser tilberedt på et lok alt bål. De er meget populære blandt gæster og er ideelle til enhver type øl, der serveres her. I baren kan du smage lamme- og oksekødspølser med koriander og sød paprika, svine- og oksekødspølser med mynte og citronskal, krydret oksekød med peberfrugt og hvidløg, okse- og svinepølser med soltørrede tomater og rosmarin. Også for et stort firma er der en stor pølsetallerken "München", som består af et sortiment af mærkepølser, serveret med kno.

Etablissementet tilbereder lækre og saftige retter på kullene. Her kan du bestille andebryst med æble, oksemørbrad, svinebøf på benet, pålæg "Fazenda" og stor kødtallerken "Budapest".

For ægte sød tand har restaurantmenuen også en separat side, som præsenterer flere typer kager ("Rødfløjl", "Napoleon", "Wiener", "Valmue"), cheesecake, æblestrudel og hjemmelavet is.

Bar

Institutionens barliste består af en bred vifte af vine af forskellige varianter, ved bestilling, som i øvrigt tilbydes gæsterne en tallerken med diverse snacks, ideel til denne drink - "Milan". Fra anden alkohol præsenteres destillat, spiritus, absint, rom, cachaca, gin, vodka, brandy, whisky og cognac her.

Naturligvis er etablissementets hoveddrik øl, som brygges på sit eget bryggeri lige i restauranten. Her brygges flere varianter af pilsner og ale, mørk og rød øl. Sortimentet omfatter også tre importerede flaskeøl: Bourgogne, Des Flandres og La Trappe Blond.

tula tårn menu
tula tårn menu

Fra ikke-alkoholholdige drikkevarer i "Tårnet" kan tilbyde kulsyreholdigt vand, juice, sodavand, frugtdrikke og ikke-alkoholholdige øl. De, der kan lide at drikke en kop varm te eller kaffe, vil også finde et godt udvalg af disse drinks.

Yderligere oplysninger

Alle beboere i Tula kender til dette sted og elsker det, så hallen er altid fuld. På grund af dette, før du besøger restauranten, er det tilrådeligt at reservere et bord på forhånd, hvilket kan gøres ved at ringe til telefonnummeret angivet i den officielle gruppe af restauranten "Tower" (Tula) på det sociale netværk "VKontakte".

I nærheden af bar-restauranten er der en parkeringsplads, hvor gæsterne kan efterlade deres biler under deres ophold. Også besøgendekan bruge gratis Wi-Fi internet. Alt dette gøres for gæsternes bekvemmelighed.

virksomhedens adresse og åbningstider

Adresse, hvor du kan finde bar-restauranten "Tower": Tula, Krasnoarmeisky prospect, 14.

Etablissementet byder gæster velkommen dagligt fra middag til et om morgenen (søndag til torsdag), og fredage og lørdage er etablissementet åbent til klokken tre om morgenen.

Anbefalede: