Baconstegte kartoffelopskrift

Indholdsfortegnelse:

Baconstegte kartoffelopskrift
Baconstegte kartoffelopskrift
Anonim

Man kan sige, at stegte kartofler betragtes som grundlaget for husholdningsmad. I sig selv er denne ret meget velsmagende og nem at tilberede. Men hvis du af en eller anden grund er tvunget til at spise stegte kartofler ofte, så kan du ændre det lidt. Lav fx stegte kartofler med bacon. Denne perfekte kombination af to produkter skaber den smukkeste ret. Kun én ingrediens tilsættes, og smagen og udseendet ændrer sig fuldstændig. Så lad os se på opskriften på stegte kartofler med bacon.

Ingredienser

For at tilberede denne lækre, men enkle ret har vi brug for:

  • Kartoflen selv (som uden). Tag 1 kg.
  • 300 gram kogt røget bacon.
  • Sort peber.
  • S alt.
  • Et par fed hvidløg.
  • Spidskommen og rosmarin til krydderi.

Som du kan se, er ingredienserne enkle, nemme at få fat i. Lad os begynde at koge stegte kartofler med bacon.

Steg baconen

Tag først baconen og brug en skarp kniv til at skære den tyndtskiver. Derefter tager vi en stegepande, lægger vores bacon der, tilføjer et fed hvidløg og en kvist rosmarin. Vi sætter på medium ild. Der er ingen grund til at tilføje vegetabilsk olie, da fedtet smelter, mens baconen er i den varme pande. Steger du lidt, for eksempel 2-3 minutter, skal du tilsætte vegetabilsk fedt (det er mere nyttigt end almindelig vegetabilsk olie), når du steger kartofler.

Stegt bacon i en pande
Stegt bacon i en pande

Kom den stegte bacon i en skål. Selvfølgelig kan du ikke tage den ud, lad den stå på samme sted, der er ingen forskel. Men her er det - for hvem er det mere bekvemt.

Steg kartofler

Ikke alle kartofler egner sig til stegning på pande. Da det er tiden, hvor folk graver kartofler, kan friske kartofler, der lige er blevet gravet op, ofte ses på markedet. Ja, de er smukke, men du skal ikke tage dem. Faktum er, at unge kartofler ikke egner sig til stegning. Den rødmer ikke og falder fra hinanden. Med valget af kartofler besluttet, lad os begynde at stege.

Stegte kartofler
Stegte kartofler

Først skal du vaske og skrælle kartoflerne. Skær i skiver, sugerør, tern – det er op til enhver, der kan lide det. Du kan slippe af med overskydende fugt fra kartofler med servietter. Jeg kom kartoflerne i gryden. Ved stegning tilsættes s alt og peber efter smag. Du kan også tilføje lidt spidskommen, hvidløg. Hvis du har noget ost liggende, så passer revet ost perfekt til denne ret.

løg

Mange mennesker kan måske ikke lide løg, men at tilføje dem giver en særlig smag til retter. Han vil være perfektSæt sammen med stegte kartofler med bacon. For ikke at græde, når du arbejder med løg, kan du forresten bruge tyggegummi. Så tag løg, skræl, skåret i skiver. Tilsæt løget 5-10 minutter før kartoflerne er klar. Når løget får en gylden nuance, kan du slukke for ilden. For et elegant touch kan du også drysse med grønne løg. For dem, der ikke kan lide løg, kan du slet ikke tilføje det. Og uden det vil det være meget velsmagende.

Tilføjelse af løg
Tilføjelse af løg

Næsten færdig! Du skal blande den tidligere kogte bacon med stegte kartofler. Og det er det. Simpelt, er det ikke? Resultatet blev stegte kartofler med bacon. Denne udsøgte, men samtidig enkle ret kræver meget få ingredienser, men sikke en rig smag og behageligt udseende, den har. For skønhed og krydret smag kan du også lægge en pickle på en tallerken ved siden af, den vil være ideelt kombineret med stegte kartofler med bacon.

Stegte kartofler med bacon i en gryde
Stegte kartofler med bacon i en gryde

Det var det! En opskrift på stegte kartofler på pande med bacon blev overvejet. Kartofler og bacon i sig selv er meget velsmagende produkter, og deres kombination er simpelthen fremragende. Derudover tager det lige så lang tid, som det ville tage at koge almindelige kartofler. De, der er på diæt, bør dog ikke lade sig rive med af sådan en ret, især før sengetid. Serveres bedst med kartofler og bacon til morgenmad. Denne ret er solid og velduftende, så den vil hjælpe dig med at vågne hurtigere og fylde dig op til middag.

Anbefalede: