Stedet for din ferie - restaurant "Asteria"

Indholdsfortegnelse:

Stedet for din ferie - restaurant "Asteria"
Stedet for din ferie - restaurant "Asteria"
Anonim

Ikke langt fra det berømte Moskva-distrikt Taganka og Ilyich-pladsen, på Nizhegorodskaya-gaden, er der en vidunderlig festsal "Asteria", som mellem talrige banketter afholdt inden for dens mure bliver en hyggelig stor restaurant.

Restauranten Asteria tilpasser sig let til enhver begivenhed, der er planlagt til at blive afholdt inden for dens mure, så den er velegnet til enhver fest og banketter, såvel som til simple familieaftener.

Restauranten startede sit arbejde i september 2014.

restaurant asteria på nizhny novgorodskaya
restaurant asteria på nizhny novgorodskaya

Interiør

Ved indgangen til etablissementet går alle gæster ind i garderoben, hvor de kan efterlade deres overtøj.

Væggene i restauranten er domineret af klassikere, som ideelt understreges af lyse farver, der hersker i farvesammensætningen, spejle, dyre tekstiler på store vinduer og smarte lysekroner i lofterne.

Generelt består restauranten "Asteria" af to sale: store og små. Den Lille Sal ligger på første sal i bygningen og kan rumme op til 80 gæster; stor beliggendeen etage over og klar til at være vært for banketter for op til 150 gæster.

Der er et separat lille VIP-rum, som mere ligner et festligt dekoreret kontor til møder med forretningspartnere. Den har plads til omkring 12 personer.

Køkken

Restaurant "Asteria" på Nizhny Novgorod er klar til at tilbyde sine besøgende retter fra det armenske, kaukasiske, aserbajdsjanske og russiske køkken. Kokke er klar til at behage med fremragende tilberedte varme og kolde retter, appetitvækkere, tilbehør, salater, supper og desserter. Separat byder menuen på croque-sandwich - det er den velkendte khachapuri (migreliansk og adjarisk), suluguni i pitabrød samt signaturen Asteria-burger. Og selvfølgelig kan du ikke undvære kød, grøntsager, grillet og grillet i en restaurant, der har specialiseret sig i at tilberede retter fra det kaukasiske køkken.

asteria restaurant i Moskva
asteria restaurant i Moskva

Organisering af banketter

En af de bedste arrangører af banketter er "Asteria" (restaurant). Moskva fejrer nu og da sine helligdage i denne institutions haller.

Administrationen af institutionen nærmer sig med stor ansvarlighed og kreativitet tilrettelæggelsen af enhver fest. Til hvert arrangement kan der sammensættes en særskilt menu, som aftales med kunden. Institutionen opkræver ikke husleje for festlighederne, men ved arrangementets afslutning opkræves en procentdel af servicen.

Begivenheden kræver en forudbetaling af det fulde beløb eller minimum 30 % af de samlede omkostninger ved banketten.

Restaurant "Asteria" har lys- og lydudstyr af højeste kvalitet i sine haller. Det skal i øvrigt bemærkes, at lydanlægget giver mulighed for at holde to forskellige banketter i institutionen - og deltagerne i hver af dem vil ikke høre musikken spille i den anden sal. Der er et professionelt dæmpningssystem. Midt i en stor gildesal er der et stort dansegulv, som i reglen er vært for det mest ophidsende showprogram.

restaurant asteria
restaurant asteria

Yderligere vilkår

Restaurant "Asteria" er klar til at tilbyde sine gæster ganske komfortable værelser til banketter. Først og fremmest er komfort givet af polstrede og dyre møbler. Hver hal er udstyret med klimaanlæg, der regulerer lufttemperaturen.

Kunstnere, der deltager i institutionens hyppige showprogrammer, får et rummeligt omklædningsrum.

Der er et gratis internetadgangspunkt for restaurantens gæster samt en imponerende parkeringsplads, hvor besøgende kan parkere deres personlige biler.

Restauranten er åben hver dag fra 12-00 til midnat, men på begivenhedsdage er etablissementet åbent indtil slutningen af banketten.

Anbefalede: