Det er nemt at bage oksekød i ovnen

Det er nemt at bage oksekød i ovnen
Det er nemt at bage oksekød i ovnen
Anonim

Den nemmeste måde er at bage hele oksekød i ovnen. Det tager ikke meget personlig tid, og resultatet er en skøn ret. Tilføjer du lidt krydderier og krydderurter, vil retten dufte mere. Nogle kan ikke lide denne type kød på grund af behovet for lang tilberedning. Men hvis du kender et par tricks, så kan dette problem løses. Det er nemt at stege oksekød i ovnen.

Roastbeef i ovnen
Roastbeef i ovnen

Den nemme måde

Denne opskrift behøver kun to ingredienser: kød og s alt. Det skal bemærkes, at for at opnå et godt resultat, skal du vælge det rigtige kød. Oksekød skal være frisk og gerne ungt. Oksekød, bagt i et stykke i ovnen, tilberedes som følger. Vi tager et kilo kød, helst en mørbrad, mørbrad eller rumpe, og omkring 2 kilo s alt. Under tilberedningsprocessen vil kødet tage så meget s alt, som det har brug for. Vi forbereder kødet ved at rense det fra film og årer. Så vasker og tørrer vi. Hæld på en bageplades alt jævnt. Vi opvarmer ovnen til 180 grader. Vi lægger et stykke oksekød på s altet og drysser det med det resterende s alt ovenpå. Det skal dække kødet helt.

Oksekød stegt i ovnen
Oksekød stegt i ovnen

Sæt nu bagepladen i ovnen. Bag oksekød i ovnen i 45 minutter. Vi øger temperaturen til 200 grader. I processen dannes en skorpe af saft og s alt. Vi knækker skallen og tager oksekødet ud. Vi renser det resterende s alt og skærer kødet i lag. Du kan vente lidt på, at saften er blødt ind.

Krydderier og oksekød

Krydderier giver kødet en ekstraordinær smag og aroma. Hvis du bruger en bagemuffe, så bliver oksekødet mere saftigt og mørt. Vi tager 1 kilo frisk oksekød, 50 gram smør, 1 liter oksebouillon, et par sorte peberkorn, 200 milliliter vin (rød, tør), et løg, tre nelliker, 100 gram b

Bagt oksekød i ovnen foto
Bagt oksekød i ovnen foto

econa, et par kviste timian, s alt og brødkrummer. Nu tager vi et stykke kød, vasker det og tørrer det grundigt. Vi spreder det i en ærme og bager i ovnen i 45 minutter. Tilberedningstemperaturen er 220 grader. Der skal laves små snit eller huller i posen, så dampen frit kan slippe ud.

Oksekød skal bages i ovnen, indtil det er gennemstegt, men fem minutter før slutningen skæres posen over og kødet brunes. Tilbered saucen af de resterende ingredienser. Snit løg og bacon meget fint og steg på en pande, tilsæt rasp. Smør panden med oliecremet. Når de får en gylden farve, hæld bouillon og vin i, hæld s alt og alle krydderierne i. Vi gør ilden moderat, og efter 15 minutter slukker vi for saucen. Vi filtrerer det gennem ostelærred.

For at spare tid kan du kombinere alle handlingerne og bage oksekødet i ovnen samtidig med tilberedning af saucen. Skær kødet i stykker og læg det på et fad. Top med forberedt krydret sauce. Her er det - bagt oksekød i ovnen. Billedet af denne ret vil tage sin retmæssige plads i galleriet af kulinariske mesterværker, men dens smag er ikke mindre fantastisk og raffineret. Lav mad med fornøjelse, og giv hver opskrift en del af din fantasi, kreativitet og kærlighed.

Anbefalede: