Lækre diætgræskaropskrifter. Græskar: diætopskrifter og madlavningsmetoder
Lækre diætgræskaropskrifter. Græskar: diætopskrifter og madlavningsmetoder
Anonim

Når en person beslutter sig for at gå på diæt, bør han undgå stress. Men afsked med kedelige ekstra kilo er ofte forbundet med adskillelse fra dine yndlingsgodter. Er det ikke et chok for kroppen? Som et resultat akkumulerer han kun fedt og forsøger at flygte fra stress. Og her kommer græskarret til undsætning. Denne solrige og lyse grøntsag er med sit udseende i stand til at muntre dig op. Derudover indeholder græskar mange nyttige stoffer og vitaminer. Det forbedrer tilstanden af huden og håret, lindrer træthed. Lavt kalorieindhold (ca. 160 kcal pr. hundrede gram) og perfekt kompatibilitet med andre fødevarer gør græskar uundværligt til forskellige diæter. Og retter fra denne solrige grøntsag er utroligt velsmagende. Nedenfor er de bedste diætgræskaropskrifter. Én grøntsag kan skabe (når den er dygtigt kombineret med andre produkter) en meget varieret menu.

Diætopskrifter fra græskar
Diætopskrifter fra græskar

Græskarpandekager

Vi har brug forkun to hundrede gram skrællet og frøet frugtkød. Græskar diætopskrifter giver dig mulighed for at tilberede både hovedretten og desserten. Tilføjer du en teskefuld honning til dejen, kan pandekager serveres med te. Og hvis du drysser færdige produkter med revet ost, kan de lave en ret til en let frokost. Så kværn først græskarmassen på et fint rivejern eller i en blender. Tilsæt ét hønseæg, en kvart kop fedtfri kefir, sodavand og (i dessertversionen) vanillin. Tilsæt gradvist fire spiseskefulde mel. Ælt dejen. Sød med honning, hvis det ønskes. Vi dækker bagepladen med bagepapir, smør med vegetabilsk olie og drys med semulje. Læg fritterne ud. Vi bager ved to hundrede grader, indtil de er kogte.

Dampkoteletter

Vegetariske og diætgræskaropskrifter indeholder ofte lignende grøntsager i deres måltider. Så denne gang vil duetten indeholde en gulerod - den samme orange, opløftende rodafgrøde. Riv begge grøntsager hver for sig i store chips. Der kræves tre gulerødder til 450 gram græskar. Rodfrugter får lov til at være klar i et halvt glas mælk. Tilsæt revet græskar og to spiseskefulde semulje. Ælt og kog i cirka ti minutter. Lad blandingen køle lidt af og pisk det ene æg i. Denne grøntsagsfyld er sødet og s altet. Lad det stå i fem minutter, så semuljen svulmer. Dryp de dannede koteletter med olivenolie og læg dem i en dobbeltkoger. Kogning i tyve minutter. Koteletter kan også steges i olivenolie. Du skal bare rulle dem i rasp på forhånd. Koteletter vil vise sig medsprød skorpe.

Græskarretter diætopskrifter
Græskarretter diætopskrifter

Ostekugler

Diætgræskaropskrifter tillader brug af fermenterede mælkeprodukter. Hvis du har råd til hård ost, så lav lækre kugler. De tilfredsstiller perfekt sult. Denne ret er tilberedt i en dobbelt kedel. Vi gnider groft hundrede gram græskarmasse og den samme mængde hård ost. Vi kører ægget i, blander. Tilsæt to spiseskefulde mel, s alt og krydderier. Vi opnår ensartethed af testen. Så deler vi det i kugler på størrelse med en valnød. Vi koger dem i en dobbelt kedel i en kvart time. Hvis græskaret tages sent på efteråret, bør tiden øges. Sommergrøntsager tilberedes hurtigere.

Græskarsuppe diæt opskrift
Græskarsuppe diæt opskrift

Ovnbagt græskar

Diætopskrifter til denne kalebass behøver ikke at være komplicerede. Denne ret er meget nem at lave. Ja, og det kræver et minimum af produkter: et lille græskar, sesamfrø, honning. Den sidste ingrediens kan erstattes med hård ost. Så kan retten serveres ikke til dessertbordet, men som forret. Skær græskarkød i mellemstore stykker. Læg dem på en bageplade, drys med sesamfrø. Hvis vi forbereder en forret, drys græskarret med revet ost. Bag i ovnen i ti minutter. Til dessertmuligheden skal du smelte honningen i et vandbad. Vi hælder dem et bagt græskar og drysser med kokosflager.

Græskar diæt opskrifter
Græskar diæt opskrifter

Dessert med tørret frugt

At opgive slik er den største bedrifttaber vægt. Men du kan også lave græskardessertretter. Kostopskrifter inkluderer både frisk frugt og tørret frugt som ingredienser. I denne dessert afhænger proportionerne af din smag. Skræl og udkern friske æbler, skåret i tern. Kværn frugtkødet af græskarret på samme måde. Bag disse to ingredienser i ovnen i ti minutter. I løbet af denne tid ristes valnøddekernerne og males dem. Skær de tørrede abrikoser i små stykker. Hæld rosiner med varmt vand, klem. Drys æble-græskardesserten med nødder og tørrede frugter. Vi sender det til ovnen i yderligere syv til ti minutter. Hæld den færdige ret med honning. Denne dessert er lækker både varm og kold.

Diæt græskar puré suppe opskrift
Diæt græskar puré suppe opskrift

Diætgræskarpurésuppe

Opskriften på denne lette førsteret kan tilskrives sommerretterne. Suppen er lækker kold. Men du skal begynde at koge den i forvejen, for den indeholder kikærter. Kikærter skal ligge i blød natten over og derefter koge indtil de er bløde. Varm en tom gryde op og tilsæt en spiseskefuld olivenolie. Så tilsætter vi karry. Hvis det er et pulver, så to teskefulde, og hvis det er en pasta, en. Når duften af krydderier flyder gennem køkkenet, tilsæt et lille græskar skåret i stykker og et hakket løg. Vi sveder grøntsagerne under låg i otte minutter. I løbet af denne tid rives en fem centimeter ingefærrod fint. Hæld 700 ml vand i gryden (og hvis du ikke omhyggeligt tæller kalorier, så kan du bruge bouillon). Tilsæt straks kogte kikærter (400 g) og ingefær. Når suppen koger tages den af varmen ogVend væsken til en puré ved hjælp af en stavblender. S alt efter smag, tilsæt peber. Smag græskarsuppen til med yoghurt. Kostopskriften indebærer udelukkelse af bouillon. Retten tilberedes på vandet. I stedet for yoghurt kan suppen drysses med friske hakkede krydderurter.

Kostretter fra græskar til vægttab opskrifter
Kostretter fra græskar til vægttab opskrifter

Sød babygrød til morgenmad

Gnid et hundrede gram stykke græskar fint. Fortynd denne puré med et glas skummetmælk. Kog under konstant omrøring i cirka ti minutter. Tilsæt to spiseskefulde havreklid. Sød retten med sødemiddel eller honning. Kog i yderligere fem minutter. Kalorieindholdet i sådan en ret er kun 39 kcal pr. hundrede gram.

hirsegrød med græskar

Efterårsmelonkultur passer ikke kun sammen med grøntsager og frugter, men også med forskellige kornsorter. Kost græskar hirse grød er meget velsmagende. Opskriften fortæller os først at lægge 200 g korn i blød i vand. Så dræner vi vandet, hælder en ny i og koger almindelig usyret grød under låg. Et halvt kilo græskarmasse skåret i små trekanter. Kom 35 g smør og to spiseskefulde honning i en stegepande. Når disse to ingredienser er smeltet tilsættes det hakkede græskar. Steg indtil de er bløde og karamelliserede. Vi spreder grød i gryder og fylder retterne op til halvdelen. Læg et græskar ovenpå. Hæld et glas 10% fløde på, kom lidt smør i gryder. Vi simrer i ovnen ved 130 grader, indtil de er gennemstegte. Vi kalcinerer valnøddekernerne i en tør stegepande (overdriv det ikke: de er megetfed). Kværn og drys dem og kanel på den færdige grød.

Græskar grød diæt opskrift
Græskar grød diæt opskrift

græsk stuvet græskar

Hak to fed hvidløg. Steg dem i olivenolie (20 ml). To hundrede og halvtreds gram græskarmasse skåret i stykker. Fjern frøene fra halvdelen af en stor peberfrugt. Skær i sugerør. Tilsæt grøntsagerne til hvidløget og steg i cirka fem minutter. Tilsæt to hundrede gram tomater i deres egen juice. Luk gryden og lad det simre ved svag varme i cirka et kvarter. S alt efter vores smag. Drys den færdige ret med hakket basilikum og persille.

Og dette er ikke alle græskar-diætretter til vægttab. Opskrifter foreslår at inkludere denne solrige grøntsag i ris- og hytteost-gryderetter, lave salater og hovedretter af den, for eksempel sauterede grøntsager. Hvis du bager og purerer græskarret, kan du fylde kyllingen med det. Den passer godt sammen med sine modstykker - zucchini og aubergine.

Anbefalede: