Salater til børn til fødselsdag: nogle interessante ideer

Salater til børn til fødselsdag: nogle interessante ideer
Salater til børn til fødselsdag: nogle interessante ideer
Anonim

Når du arrangerer en ferie for dit barn og inviterer hans venner, skal du være kreativ med hele menuen på børnebordet, og ikke kun med designet af kagen. For det sker ofte, at fødselaren med de små gæster ikke vil spise noget, og de tyr kun til at servere dessert ved bordet. Lad os tænke på, hvad der kan tiltrække børn til salater? Selvfølgelig designet. Men det er ikke alt. Salater til børn til en fødselsdag i form af dyr skal også svare til børnenes smag. Nedenfor er nogle originale ideer til at dekorere en børnemenu. Må din ferie lykkes!

Lameller til børn på deres fødselsdag
Lameller til børn på deres fødselsdag

Undgå gærede, s altede eller syltede grøntsager i måltider. Som praksis viser, kan børn ikke rigtig lide den sure smag. Undtagelsen er måske "Pelsfrakken", der kan serveres som kage. Generelt giver puffsalater til børn på deres fødselsdag mere begejstring blandt de små.gæster end norm alt. Formatering spiller en vigtig rolle. Børn spiser med øjnene. For jo mere farverig salaten ser ud, jo mere bliver den en succes. Børns og voksnes æstetiske smag er dog heller ikke sammenfaldende. Små spisere sætter ikke pris på vintage og sofistikering, men det faktum, at fadets udseende minder dem om en slags dyr, lille mand, bil.

Originale salater til børn
Originale salater til børn

Med smukt designede salater til børn på deres fødselsdag, kan du tiltrække små kræsne mennesker, endda bygge en "voksen" snack. Men for at give retten den ønskede form, er det nødvendigt at tage hensyn til ingrediensernes viskositet. Salat med ris og krabbestænger, "Mimosa", den velkendte "Lover" og andre er meget godt "støbt". Vær ikke bange for at være fantasifuld. Læg for eksempel en rutsjebane af hovedretten i form af en drage. Lav vinger til ham af et blad af kinakål, øjne fra granatæblekerner, tunge fra et lyserødt stykke krabbepind. Eksperimenter med farve. Hvis komponenten er rødbeder, dekorer salaten i form af en rød mariehøne. Påfør hvide pletter med mayonnaise.

Børnefødselsdagssalater bliver udsolgt med et brag, hvis de er domineret af den søde smag. Her er nogle opskrifter på sådanne retter.

Turtle

Lækker salat til børn
Lækker salat til børn

200 g kogt kyllingefilet finthakket. Hak løget, hæld kogende vand for at fjerne bitterheden, sigt. 4 hårdkogte æg. Proteiner, æggeblommer, 100 g ost og riv to æbler separat. Hak en håndfuld valnødder. Vi lægger en oval papstrimmel på et fladt fad. Papiret hjælper med at holde skallen. Læg proteinerne i lag, s alt, smør med mayonnaise. Dernæst kommer et lag kylling, løg, æbler, ost, æggeblommer, nødder. Glem ikke at belægge hvert lag med mayonnaise. Vi danner skildpaddens poter, hale og hoved (du kan bruge agurkeskiver, et halvt kogt æg.

Old Lviv

Denne lækre salat til børn er lavet af dampede svesker med valnødder i stedet for gruber. Kog to rødbeder i "uniformer", rene, tre på et groft rivejern. Pres 1-2 fed hvidløg gennem en presse. Bland det med rødbeder og revet hård ost. Smag til med mayonnaise blandet med creme fraiche. Lad os danne en figur. Vi pynter den med svesker.

Originale salater til børn laves ved at blande æble, sellerirod, nødder, honning og creme fraiche, samt appelsiner, pillede rejer og grønt. Prøv denne blanding: kartofler, æble, svesker, rødbeder, æg, ost, løg, hvidløg. Sådan en salat er krydret med mayonnaise og creme fraiche, drysset med pinjekerner.

Anbefalede: