Tilbring en romantisk dag og aften med restauranten "Svanesøen"

Indholdsfortegnelse:

Tilbring en romantisk dag og aften med restauranten "Svanesøen"
Tilbring en romantisk dag og aften med restauranten "Svanesøen"
Anonim

I et af de afsidesliggende hjørner af den mest maleriske Moskva Gorky Park er der en sød, romantisk og original restaurant "Svanesøen" i sin indretning og køkken.

svanesø restaurant
svanesø restaurant

Denne legendariske institution tilhører den kreative forening S-11.

"Svanesøen" indtager en veranda på Golitsinsky-dammen, som er omgivet af en meget malerisk natur i parken. Her er også en sø, som en original buet bro går over, og rigtige svaner svømmer i selve søen.

Institutionens køkken

Menuen i restauranten "Svanesøen" byder på det bedste georgiske og thailandske køkken i Moskva. Der er også et ret stort antal typer og varianter af te (for eksempel hvid). Der er en vandpibe.

Og de tilbyder også lækker morgenmad til besøgende.

Retter i Swan Lake-restauranten kan virke uforenelige med hinanden (som om flere køkkener blev blandet på samme tid), men ikke desto mindre er de her allerede elsket af mange regelmæssige besøgende. For eksempel svinekød kebab, khinkali, khachapuri, stegt pink tun,rucola med rejer, hummus, varm ossetisk kødtærte, thai-ret "Tom yum", hjemmelavet ost med friske tomater, okroshka, kebab, dorado, lammepølser og mere.

Der er ingen børnemenu i etablissementet. Men på den anden side er der mulighed for, at voksne (forældre, der er kommet her med deres børn) kan slappe af og snakke roligt, mens deres afkom fodrer ænder og svaner med blød pita - så lækkert usyret brød fra det orientalske køkken - lige fra bordene. af restaurantens pavillon!

Interiørhøjdepunkter

Sådan et overraskende lyst og origin alt interiør er endnu ikke at finde i Moskvas restauranter og caféer, som her, i Swan Lake-restauranten i Gorky Park. Masser af bløde og lyse sofaer med farverige puder, enkle træborde med stole eller hyggelige bænke. Og over alt ænder og svaner i form af figurer.

Swan Lake restaurant menu
Swan Lake restaurant menu

Der er en hovedsal og en terrasse med udsigt over søen.

Alt i etablissementet er indrettet i orientalsk stil: farver og ornamenter er lyse, saftige, rige på deres palet. Og møblerne er enkle og originale og komfortable på en orientalsk måde!

Swan Lake restaurant gorky park
Swan Lake restaurant gorky park

Selv i restauranten "Svanesøen" (Moskva) er der sådan en lænestol, i form af en træsnak, som blev leveret her specielt direkte fra det mest eksotiske Thailand! Og også en skammel i form af en elefant og en skammel-håndflade.

Generelt er der noget at se og beundre her!

Hyggelig restaurantstemning

Og, selvfølgelig, et parord om personalet i institutionen - det er jo ham, der sætter stemningen for restauranten, der vedligeholdes og bor her!

Tjenere og administratorer er meget interessante, kreative mennesker, som oprigtigt elsker deres arbejde. I enhver ikke-standard situation er de i stand til at vise en meget subtil humor og med succes løse et tilsyneladende uløseligt problem.

Service kan virke ret langsom for nogle, men det skyldes alt sammen, at der altid er mange besøgende her.

Generelt er alle altid velkomne i institutionen - dag og nat, og endda sent om aftenen.

"Svanesøen" kombinerer med stor succes en daginstitution, hvor det er ganske bekvemt at komme med børn for at slappe af efter en travl gåtur i parken og beundre søen og skønheden i den omkringliggende natur. Og aften, hvor det er muligt at komme med sin elskede for at tilbringe en uforglemmelig romantisk aften i den mest behagelige atmosfære og selskab.

Swan Lake Moscow restaurant
Swan Lake Moscow restaurant

Og derefter kan du endda besøge en session med en ægte thaimassage, som udføres her af en ægte thailandsk mester.

Men næsten alle kender den mest gavnlige effekt af denne type afslapning på kroppens overordnede tonus i psykologisk, fysisk og spirituel henseende. Den travle bylivsrytme for enhver muskovit kræver god afslapning, hvad end du siger. For dem, der ikke ved, er thaimassage lavet for hele kroppen. Men du skal ikke være bange: både mesteren og klienten er fuldt klædt i en speciel bomulds- eller strikdragt såsom sportstøj eller pyjamas. Og selve processen- det er uforglemmelige øjeblikke med afslapning og hvile fra alt husholdning.

Der er også en pool for dem, der vil køle af efter en varm dag.

Institutionens prispolitik

Den gennemsnitlige regning for Swan Lake-restauranten i Gorky Park er 2000-2500 rubler. Plastkort accepteres. Det er muligt at bestille bord, men kun på hverdage på telefon.

Anbefalede: