Et alternativ til fastfood: et brød bagt med ost og hvidløg

Indholdsfortegnelse:

Et alternativ til fastfood: et brød bagt med ost og hvidløg
Et alternativ til fastfood: et brød bagt med ost og hvidløg
Anonim

Alt sker i livet: der dukkede pludselig gæster op (pårørende ankom uden varsel); du blev tilbageholdt på arbejdet, og du havde ikke tid til at lave aftensmad; du skal tage noget med dig til naturen, som ville være praktisk at spise; der er ingen tid eller ingen styrke til at tænke på noget til morgenmad … Sandwich er træt, og i nogle tilfælde vil de ikke redde situationen. Og så kommer en vidunderlig opskrift til undsætning: et brød bagt med ost og hvidløg.

brød bagt med ost og hvidløg
brød bagt med ost og hvidløg

Hurtig og skarp

Lad os ikke forsikre (ved at følge eksemplet fra mange tv-værtere), at der ikke er behov for noget for at tilberede denne ret. Fra et helt tomt køleskab kan du for eksempel ikke få ost. Men de "små" 24 ingredienser bliver der ikke brug for. Desuden skal et brød bagt med ost og hvidløg ideelt set være gårsdagens, det vil sige lidt tørret - det er mere praktisk at skære det. I første omgang var det forudsat, at bageriproduktet skullevære en fransk baguette, men vores kulinariske specialister er overbeviste om, at en forret bliver endnu mere lækker fra et almindeligt brød, men det er tilrådeligt at vælge det med tværgående buler.

Udover selve brødbunden skal du bruge 100 g smør (fedt smør) og ost (sikkert hårdt), hvidløg i mængden af et par fed og grønt - hvad du nu kan lide eller hvad du kan find.

En fascinerende madlavningsproces

For at få et brød med hvidløg og ost, som er praktisk at spise, skal du først og fremmest skære bollen korrekt. Det saves skråt med en kniv (hvis der er lavet tværgående snit i bageriet, så langs dem), og det er vigtigt ikke at skære produktet til enden - det skal forblive betinget intakt. Hvidløg er kv alt, ost, selvfølgelig, gnides, greens knuses. Alt dette males med olie (det er bedre at få det ud af køleskabet først for at blive blødt, men under ingen omstændigheder opvarm det på komfuret). I de lavede udskæringer skal du forsigtigt lægge den resulterende masse og blinde den, så brødet bliver som om det er helt. Derefter pakkes det ind i folie og sendes til en forvarmet ovn i 20 minutter.

brød bagt med ost og hvidløg opskrift
brød bagt med ost og hvidløg opskrift

Derefter er det tilbage at folde bundtet ud og lade det brune i yderligere fem minutter. Gerning udført!

Visningsmuligheder

Det er selvfølgelig fuldstændig umuligt at spise et brød bagt med ost og hvidløg. Så det skal skæres. Og hvordan – det er en smagssag. Du kan bringe udskæringerne til enden – og få varme sandwich. Og du kan, hvis du har en skarp nok og tynd kniv, skære imellem dem, såfyldet vil være i en kuvert. Denne metode er meget praktisk, hvis du skal i naturen.

Det udskårne brød mister i øvrigt ikke sin tiltrækningskraft, og næste dag - opvarmet i mikrobølgeovnen, vil det tjene som en hurtig og velsmagende morgenmad.

bagt brød
bagt brød

Næsten middag

Hvis du lidt moderniserer det tidligere brød bagt med ost og hvidløg, kan du få en helt fuldendt ret, som selv en mand, der dyrker sport eller fysisk arbejder, kan spise. For at gøre dette skal du supplere fyldet med 200 g skinke (pølser, bacon, bacon - hvad end du kan lide, kun sidstnævnte er bedre at tage mindre, ellers bliver det for fedt). Og for større saftighed og vitaminisering af produktet kan du tilføje 2-3 små tomater, som skal skæres enten i skiver eller cirkler. Alt andet er efter den forrige opskrift, kun i hver udskæring er der udover ostemassen også investeret en kødkomponent og et stykke tomat. Og hvis du vil - tilføj en kvist grønt, det er også godt!

Dette bagte brød er godt både varmt og koldt. Men hvis der blev brugt spæk i fyldet, er det nødvendigt at varme "frokosten".

Fantasy

Hvis du kan lide ideen, kan du begynde at eksperimentere med snacks. Det er klart, at et brød bagt med ost og hvidløg (opskriften kan suppleres med urter eller grøntsager) er velsmagende, men ikke altid passende. For eksempel er det usandsynligt, at du vil forberede en sådan ret til morgenmad før arbejde (nå, eller før en date med en passion). Elskere af snacks og hurtige kulinariske løsninger har allerede beriget verden med forskellige muligheder. Så,en meget appetitlig udgave, hvor bollen er fyldt med kød og svampe. Sandt nok, da der er meget fyld, vil et sandwichbrød ikke fungere her - du bliver nødt til at tage krummen ud. Som et resultat har vi et udseende af en båd, hvori vi lægger alle godbidderne. Og de inkluderer 200 g kød (hvilket som helst), 100 g svampe (bedre, selvfølgelig, champignon), den samme mængde bacon, et halvt glas fløde, tomater og mayonnaise - alt dette ud over de allerede nævnte ingredienser.

brød med hvidløg og ost
brød med hvidløg og ost

Bacon og kød steges sammen med løg og svampe, krummen lægges i blød i fløde, så blandes det hele. Det resulterende hakkede kød lægges kærligt i "båden", tomater er på toppen, og så skal du salve med mayonnaise. I modsætning til tidligere opskrifter er dette brød ikke pakket ind i folie – det stilles bare sådan i ovnen. Den skal bages i cirka 20 minutter, drysses derefter med ost og sættes tilbage i ovnen, indtil der opnås en gyldenbrun osteskorpe - dette vil være et tegn på parathed.

Det er selvfølgelig ikke sådan en hurtig ret, og du skal bruge meget mere mad. Men vi taler allerede om de toppe, der kan opnås ved at bage et almindeligt brød!

Og hvis inspiration besøger dig, kommer du med din egen opskrift - unik og uforlignelig. Det er når dine familiemedlemmer (og uventede gæster på samme tid) vil blive forbløffet over dine kulinariske lækkerier!

Anbefalede: