Restauranter i Penza: "Embassy", "Zaseka" og "Barrel"
Restauranter i Penza: "Embassy", "Zaseka" og "Barrel"
Anonim

Restauranter i Penza er ikke ringere end hovedstadens etablissementer, hverken hvad angår interiørets skønhed eller serviceniveau. For at blive overbevist om dette, læs artiklen, som fortæller om tre Penza-restauranter - "Zaseka", "Embassy" og "Barrel". Og husk at besøge dem.

Restaurant Zaseka Penza
Restaurant Zaseka Penza

Zaseka Restaurant (Penza)

Vil du prøve udsøgt køkken og nyde den storslåede natur? Så bør du besøge restauranten Zaseka, der ligger i skovzonen.

Description

Restauranter i Penza, der ligger i byen, kan ikke prale af en så fantastisk udsigt fra vinduet, som er i "Zaseka". Etablissementet er beliggende i et to-etagers træhus med et skævt design. For nogle kan det minde om en teremok. Området ved siden af restauranten er blevet renset og anlagt. Der er lysthuse, stenbelagte stier samt en vandmølle med minidamme. Tildelte parkeringspladser.

Interiør

Når du træder ind i restauranten, får du følelsen af, at du er i fortiden. Værelserne er indrettet i gammel russisk stil.stil. De er indrettet med træmøbler. Vægge, gulv og loft er udført i naturmaterialer. Indretningsdesignerne formåede at skabe en hjemlig varm atmosfære.

Menu

Som andre restauranter i Penza tilbyder "Zaseka" sine gæster et bredt udvalg af retter og drikkevarer. Og alt dette til overkommelige priser. En lokal kok bruger en ægte russisk ovn til at tilberede kålsuppe samt andre retter med fisk og kød.

Adresse: st. Sovkhoz-teknisk skole, 55.

Ambassade Restaurant Penza
Ambassade Restaurant Penza

Ambassade - restaurant, Penza

Ved du ikke, hvor du skal arrangere en banket eller en lille familiefest? Vi har en god mulighed for dig. Dette er "Ambassade" - en restaurant (Penza) med origin alt køkken og moderne design.

Adresse

Institutionen er beliggende i stueetagen i indkøbs- og underholdningscentret "Na Teatralny". Moskovskaya Street, 90 - dette er hans nøjagtige adresse. Bestilling af borde og leje af lokaler foregår på telefon8 (8412) 20-11-11.

Interiør

Restauranten består af 4 sale. Hver af dem har et specifikt navn og formål. Dolce Vita hallen er velegnet til dem, der ønsker at flytte til Italien i mindst et par timer. Cafeen er lavet i dette lands nationale stil.

Halen "12 ege" er den mest rummelige. Det var dekoreret i stil med godset fra det berømte værk Gone with the Wind. Der er komfortable sofaer over alt. Der er også små VIP-områder, hvor du kan trække dig tilbage til forretningsmøder eller en romantisk middag.

Elskere af orientalsk kultur og køkken venter på salen"Khabib". Gæster kan sidde på bløde puder og bestille en duftende vandpibe.

En anden hal hedder "Petrovsky". Det er designet til 30 personer. Det har en hyggelig atmosfære, der er velegnet til familieferier.

Penza restauranter
Penza restauranter

Menu

Restauranten serverer amerikanske, italienske, orientalske og russiske retter. En sådan mangfoldighed kan få dit hoved til at snurre. Oftest bestiller besøgende:

  • skaldyrsalat;
  • kalvebøf;
  • risotto med svampe;
  • lammekebab;
  • kød- og ostefad;
  • grillede svinespyd.

Der tilbydes også vin på glas, whisky, cocktails og flere typer te.

Penza restaurant tønde
Penza restaurant tønde

Information om restauranten "Bochka"

Hvor slapper lokale beboere og gæster i byen Penza oftest af og nyder haute cuisine? Restaurant "Bochka" er stedet, hvor du kan få et lækkert måltid og ikke gå i stykker. Hans adresse: st. Uritskogo, d. 1.

Description

Institutionen blev åbnet i 1973. Siden er det blevet besøgt af flere tusinde mennesker. I 1999 gennemgik bygningen en komplet renovering. Nu har den alt til at modtage gæster på højeste niveau.

Interiør

Restauranten består af to værelser - hovedsalen og rygerrummet. Hvordan er de møbleret? Dyrt og smagfuldt. Hovedsalen har højt til loftet, dekoreret med lysekroner af bizarre former. Gulv og vægge er afsluttet med kvalitetsmaterialer hentet fra udlandet. placeret over altpolstrede lænestole. Og dette interiør er fuldendt med elegante tekstiler.

I rygerummet er der et minimum af møbler - et par kommoder og sofaer. Den er lavet i brune og røde toner. Væggene er beklædt med spejle, malerier og pendulure.

Menu

Professionelle kokke arbejder i tønden. På få minutter skaber de rigtige kulinariske mesterværker. Menuen indeholder altid salater, delikatessekød, supper, fiskeretter, forretter og desserter. Fra tilgængelige drikkevarer: juice, frugtdrikke, kvass, cocktails, forskellige typer kaffe og te.

Afslutningsvis

Nu ved du, hvilke Penza-restauranter du kan leje til festligheder eller bare besøge på hverdage. De tilbyder alle en varieret menu, gode fritidsfaciliteter og førsteklasses service.

Anbefalede: