Kiwi charlotte opskrift

Indholdsfortegnelse:

Kiwi charlotte opskrift
Kiwi charlotte opskrift
Anonim

Hvis du pludselig vil have noget let og mørt til te, så er her en enkel og interessant opskrift på kiwi charlotte med et billede. Du vil ikke overraske nogen med en æblekage. En anden ting er, hvis du tilføjer lyse, saftige, søde kiwi til det. Charlotte med kiwi er en delikat og velduftende dessert, vi er sikre på, at den vil vinde dit hjerte. Vi er glade for at kunne præsentere dig for en ny måde at lave en hurtig hjemmelavet kage med fantastisk smag.

Kiwi tærte
Kiwi tærte

Kiwi Charlotte

For at lave en mør kiwi-tærte i ovnen skal du bruge:

  • 5 æg;
  • 1 spsk sukker;
  • 1 spsk mel;
  • 5 g vaniljesukker;
  • 5 kiwi.

Udover kiwi kan du også tilføje dine yndlings tropiske frugter: bananer, mango, ananas - efter eget valg vil vi tilberede sådan en elegant charlotte med smaragdkiwi.

Kiwi charlotte opskrift
Kiwi charlotte opskrift

madlavning

Kiwi skrælles og skæres i mellemstore tern.

Adskil blommer og hvider. Pisk æggeblommerne i en separat skål med en røremaskine indtil let skum, i en anden - hviderne til vedvarende toppe. Bland alt sammen, tilsæt sukker og vanilje, bland godt ved lav hastighed.

Tag en silikonespatel eller en træspatel og ælt dejen, hvis konsistens er meget tyk creme fraiche. Indfør mel lidt efter lidt, i små portioner, knæk melklumperne godt.

Skyl og tør bagepladen, smør den med olie, hæld dejen, fordel den jævnt i bunden med en spatel.

Fordel kiwiskiverne ovenpå, og fordel dem i hele dejen. I processen med at bage vil de selv synke lavere til bunden.

Forvarm ovnen til 220–250 grader på forhånd. Placer bagepladen på den midterste hylde og bag indtil færdig, 40-50 minutter.

Tjek, om en lækker kiwi-charlotte er klar, ved at gennembore kager med en tandstik eller en tændstik. Hvis tændstikken forbliver tør, er kagen klar.

Lad den køle lidt af i dåsen, fjern forsigtigt desserten med en spatel, skær den i håndterbare stykker og drys med lyst melis. Lækker, hjemmelavet, usædvanlig kiwi charlotte er klar.

Charlotte med kiwi
Charlotte med kiwi

Charlotte i en langsom komfur

Den største fordel ved multikogeren er dens hastighed og enkelhed, du behøver ikke stå over fadet i timevis med den. Et smart køkkenapparat vil forberede en fremragende kiwi charlotte til søndagsmorgenmad uden din hjælp. For at tilberede charlotte i en langsom komfur skal du bruge:

  • 2 kiwi;
  • 4 æg;
  • 200 g mel;
  • 250 gsukker;
  • 20 g smør;
  • 1 tsk bagepulver;
  • 0,5 tsk vanilje.

Dette vil være nok til at lave en mør hjemmelavet charlotte.

Kiwi til tærten
Kiwi til tærten

Opskrift

Hvad er opskriften på charlotte med kiwi i en slowcooker? Kombiner æggene i en skål med sukker, pisk med en røremaskine til luftigt, vedvarende skum. Sørg for at piske æggene, indtil de er skummende, for takket være dem er dejen så luftig og porøs.

Bland mel med bagepulver, sigt gennem en sigte i en skål med et æg. Tilsæt lidt vanilje, bland ingredienserne grundigt til en tyk, tyktflydende dej.

Kiwisræl, halveret og derefter hak. Tænd for "Opvarmning" -tilstanden i slow cookeren, når skålen er opvarmet, smør den med smør. Skift til Bagning, hæld en mindre del af dejen i, læg kiwien jævnt over dejen, og hæld resten over.

Dæk den fremtidige kage med et låg, bag desserten i "Bagning"-tilstand i en time.

Efter bippet, fjern kageskålen fra multikogeren og lad den køle lidt af. Tag kiwi-charlotten ud af formen. Skær i stykker, pynt med flormelis, drys, kiwiskiver.

Hjemmelavet charlotte med kiwi
Hjemmelavet charlotte med kiwi

Server kiwi-charlotte varm eller kold, den er lige så lækker og perfekt til en brunch eller en snack med duftende frugtte.

Det er så nemt at tilberede en delikat, duftende charlotte med en usædvanligtilføjelse - kiwi. Diversificer din dessert med andre yndlingsfrugter, du vil helt sikkert kunne lide den. God appetit!

Anbefalede: