Hvordan laver man creme med creme?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver man creme med creme?
Hvordan laver man creme med creme?
Anonim

Hvordan laver man creme med creme? Hvorfor er han god? Du finder svar på disse og andre spørgsmål i artiklen. Nogle er ikke bange for deres figur og foretrækker federe creme. Hvis du tæller kalorier hver dag, og andre er bange for, at du kan blive blæst væk af vinden, foreslår vi, at du prøver creme med creme. Hvordan man laver det, find ud af nedenfor.

Fordele og ulemper ved fløde

Flødecreme er kendt for at have færre kalorier end smørcreme. Men det er lige så velsmagende. Enhver opskrift, du vælger til dit bagværk, indeholder en stor mængde fløde, nogle erstatter mælk og andre bruger smør.

Cremecreme med creme
Cremecreme med creme

Hvis du vælger mellem fløde og mælk, er creme med fløde mere appetitligt, og med mælk er det mindre fedt. Hvis disse to mejeriprodukter sammenlignes med hensyn til energiværdi, så 100 g fløde - 206 kcal og mælk - 60 kcal. Som du kan se, har creme på creme flere kalorier.

For at cremen skal være mere modstandsdygtig, indnogle gange tilsættes ko-smør af høj kvalitet til det. Kalorieindholdet i dette produkt er 748 kcal pr. 100 g. Nu forstår du, at det er bedre at lave vanillecreme med fløde og ikke bruge ko smør, som ikke kun vil tilføje vægt til dig, men også øge mængden af kolesterol i blodet.

Opskrift 1

Lad os først overveje opskriften på cremecreme med fløde, når denne ingrediens erstatter mælk. Tag:

  • glas sukker;
  • pakke ko-smør;
  • 0, 5 l creme 10%;
  • 1 spsk l. mel sigtet i/s;
  • to kyllingeblommer.
  • Vanillecreme med flødeskum
    Vanillecreme med flødeskum

Denne type creme tilberedes på samme måde som en simpel creme med mælk. Følg disse trin:

  1. Tag smørret ud af køleskabet og skær det i små tern for at blive hurtigere blødt.
  2. Lav cremebunden. For at gøre dette skal du adskille æggeblommerne fra proteinerne. Hæld blommerne i en gryde eller gryde, hvori du forbereder cremen, tilsæt sukker og mel. Bland det hele godt, tilsæt fløden under konstant omrøring.
  3. Kog den resulterende blanding ved moderat varme, indtil den koger. For at undgå at brænde, skal du røre i cremen konstant, mens den står på komfuret. Når massen koger, rør mere aktivt og vent på den ønskede tæthed. Så snart cremen bliver mere tæt, tages den af varmen og lægges på is til afkøling. Rør massen i yderligere tre minutter, da den kan brænde på i et varmt fad.
  4. Pisk nu smørret med en røremaskine. Når det bliver frodigt og bliver hvidt, så gå indcremet æggemasse i små portioner, uden at stoppe med at piske.

Denne vanillecreme-fudge med højt kalorieindhold er fantastisk til at dekorere kager med.

Opskrift 2

Lad os nu prøve at erstatte smørret med flødeskum. Således vil vi reducere kalorieindholdet i fondant til kager. Desværre holder denne creme ikke formen på samme måde som den forrige. Men den er velegnet til at fylde vanillecreme, profiteroles, god som et lag mellem meget tørre kager. Så for at lave en cremecreme med flødeskum, tag:

  • to kyllingeæg;
  • 500 ml mælk;
  • ¾ st. sukker;
  • 50 g ko-smør;
  • 150 ml creme 35%;
  • tre kunst. l. mel.
  • Madlavningsflødecreme med fløde
    Madlavningsflødecreme med fløde

Tilbered denne creme sådan her:

  1. Kog først mælken med ½ af sukkeret. Tag den derefter af varmen og stil den til afkøling.
  2. Bland æg med det resterende sukker og sigtet mel. Kværn massen godt og hæld sød mælk i den i små portioner, under konstant omrøring.
  3. Sæt nu gryden på moderat varme, og så snart massen bliver tyk, tag den af varmen. Hvis du tog stivelse i stedet for mel (i samme volumen), kog blandingen i et par minutter under konstant omrøring.
  4. Flyt massen over i et glasfad, tilsæt olie. Når det smelter, rør rundt.
  5. Dæk skålen med plastfolie, afkøl til stuetemperatur og stil på køl i 4 timer.
  6. Pisk derefter den afkølede fløde til toppen. Opvask og piskerisburde også være cool.
  7. Hæld cremen i små portioner i cremen og rør som dej til en kiks - fra bunden og op med en plastik- eller træspatel.

Brug nu det tørre kagelag som anvist.

Cream "Ice Diplomat"

Cremecreme med creme
Cremecreme med creme

Vi inviterer dig til at lave en meget mør og appetitlig vanillecreme med creme til kagen. Du skal bruge:

  • to æg;
  • et knivspids s alt;
  • 320 ml mælk;
  • 30 g stivelse;
  • 80 g sukker;
  • 1,5 tsk gelatine;
  • 30 g smør;
  • 60 ml vand;
  • 500 ml creme 30%;
  • 10 g vaniljesukker.

Produktionsproces:

  1. Hæld sukker (40 g), stivelse (30 g) i en skål, rør rundt. Tilsæt mælk (100 ml), rør igen. Tilsæt æg et ad gangen, bland godt, sæt til side.
  2. Hæld mælk (220 ml) i en gryde, tilsæt sukker (40 g) og en knivspids s alt, kog op. Hæld ½ del af den varme sukker-mælksirup i æg-mælk-blandingen i flere omgange, under konstant omrøring, og kom tilbage i gryden.
  3. Sæt gryden over moderat varme, bring massen til en jævning, under omrøring hele tiden. Sluk for varmen, tilsæt ko-smør (30 g) og bland massen i yderligere 2 minutter.
  4. Hæld 60 ml vand i en gryde, tilsæt gelatine (1,5 tsk), lad det svulme i 10 minutter. Si nu den færdige creme gennem en sigte for at gøre den glattere.
  5. Pande med opsvulmet gelatinesættes på ild og varme indtil gelatinen er helt opløst. Hæld den varme gelatine i cremen, rør godt rundt, dæk med plastfolie og stil til afkøling.
  6. Hæld fløde i røreskålen, tilsæt vaniljesukker, pisk til det er tykt og luftigt (overdriv det ikke, ellers bliver det til smør).
  7. Send nu ½ del af flødeskummet til cremecremen, bland forsigtigt i én retning og bland den resulterende masse med den resterende flødeskum.

Brug den færdige creme til at lave profiteroles, eclairs og andre bagværk og kager. Den kan også spises som dessert alene. Men i dette tilfælde, server en godbid med bær eller frugter. God appetit!

Anbefalede: