Restauranter i Tula: "Slavyansky": foto, menu
Restauranter i Tula: "Slavyansky": foto, menu
Anonim

I dag er det meget svært at finde gode cateringvirksomheder, især i små byer. Undtagelsen var Tula, en by, der blev berømt for sine våben og honningkager. Cafeer og restauranter i Tula forbløffer med deres variation, lave priser, fremragende service og et godt underholdningsprogram for besøgende. Her kan du finde både oprindeligt russiske "hytter", hvor det nationale køkken i Rusland serveres, samt mere moderne etablissementer med en europæisk eller for eksempel mexicansk menu.

Restaurantkompleks "Slavyansky"

Som angivet vil artiklen fokusere på etablissementer såsom restauranter i Tula. "Slavyansky" er et kompleks, der indtager en førende position i alle byvurderinger. Dette skyldes det faktum, at der ikke kun er lækre retter, hvis opskrifter er kommet ned til vores dage fra en fjern fortid, men også en udviklet infrastruktur for turister. Her kan du finde alt for et behageligt ophold i byen.

Tula restauranter
Tula restauranter

Brød jaenkeltrestauranter i Tula hilser gæsterne velkommen med s alt. "Slavyansky", der bringer de gode gamle traditioner ind i nutiden, har fået et ry for sig selv som en gæstfri og venlig institution. Godbidder tilberedes af byens bedste kok, som gentagne gange er blevet tildelt diplomer og certifikater for deltagelse i store kulinariske konkurrencer. Måltidet vil glæde med sin enestående smag, utrolige overflod og appetitlige lugt.

Hvad venter i restaurantkomplekset?

Selvfølgelig venter der ikke kun en chic fest for dem, der beslutter sig for at tage til restauranten i Tula for at få et lys. "Slavyansky" er også en bar og et komfortabelt hotel. En hyggelig bar, lavet i stil med sten Rusland, er placeret i stueetagen af komplekset. Interiøret er dekoreret med kamptrofæer, der hænger på institutionens vægge. Tilføjer mystik til halvmørket, genskabt af stenhvælvinger og mørke vinduer med billeder af solen.

Hotel, selvom det er lille, men hyggeligt. Fem komfortable værelser med alle bekvemmeligheder er blevet forberedt til gæsterne. Det moderne interiør suppleres af det nyeste medieudstyr og VVS, som vil gøre dit ophold i komplekset virkelig komplet.

cafeer og restauranter i Tula
cafeer og restauranter i Tula

Vital Rooms

Der er også VIP-rum, som adskiller restauranter i Tula. "Slavyansky" tilbyder sine kunder 6 zoner, som hver er lavet i et unikt interiør. "Dungeon" - et af de mest afsidesliggende steder i institutionen. Lyset kommer ind i rummet gennem et lille vindue placeret i loftet i rummet. Væggene er tømretskaber en unik atmosfære af gensyn med naturen. Velegnet til et lille firma på 4 personer.

"Svetlitsa" og "Boyarskaya Gornitsa" vil glæde med deres enkelhed, men på samme tid, luksus. Værelserne er oversvømmet med sollys, hvilket er opnået gennem store vinduesåbninger. Hygge tilføjes af pejse, komfortable lænestole og en bred lofthvælving, lavet i gammel russisk stil.

Refektoriet, jagthytten og altanen giver mulighed for en lille firmafest, da lokalerne kan rumme op til 20 personer ad gangen. Høje hvælvede lofter gør rummet føles frit. Fred og ro giver dig mulighed for at nyde den herskende hygge og komfort.

Menu med Tula-restauranter

Restaurantkomplekset "Slavyansky" vil glæde sine besøgende med en varieret menu. Her venter kongeøre og svinenakke tilberedt på grillen. Udvalgte dumplings, borsjtj i brød, okroshka i hjemmet er blot en lille del af de første retter, der venter gæster på etablissementet.

Tula restaurant menuer
Tula restaurant menuer

For de yngste kunder tilbydes en børnemenu, som er fyldt med sund mad, slik og kager. For elskere af stærke drikke er der en vin- og cocktailliste, som præsenterer de bedste varianter af alkoholiske drikke.

Caféer og restauranter i Tula er et andet kendetegn ved byen, som adskiller regionen fra mange andre i Rusland.

Anbefalede: