Enkle græskaropskrifter til vægttab
Enkle græskaropskrifter til vægttab
Anonim

Det er svært at tabe sig uden den rigtige menu. Det er vigtigt at overveje kalorieindholdet i produkter, måden de behandles på. Der er en mening om, at lækre retter, mens de er på diæt, skal opgives. Det er ikke sandt. Du skal bare finde de rigtige opskrifter og gentage dem i dit eget køkken. Det er rigtigt at tabe sig og nyde mad på samme tid.

Uundværligt græskar til vægttab. Opskrifter med billeder skal gemmes for ikke at gå tabt. Denne grøntsag kan spises både om morgenen og om aftenen. Og det er lige meget, hvordan denne gyldne skønhed er forberedt. Og dampet, og bagt og endda stegt græskar er i stand til at forbrænde subkutant fedt, rense tarmene og fjerne skadelige stoffer fra kroppen. Det vigtigste er at være tydeligt opmærksom på, at en stegt grøntsag kan spises til kl. 15, derefter - kun kogt eller stuvet. Hvad kan tilberedes lækkert af denne gyldne grøntsag?

græskar opskrifter til vægttab
græskar opskrifter til vægttab

Græskarsuppe

Lad os begynde at lære simple græskaropskrifter til vægttab. Og prøv purésuppen først. Det er velsmagende og behageligt. Til aftensmadpasser fantastisk. Mæthed er garanteret, og følelsen af sult viser sig først om morgenen.

Det er meget enkelt at tilberede græskarpurésuppe. Først indsamles og forberedes de nødvendige produkter. Du skal bruge: græskar (300 g), zucchini (100 g), mellemstore gulerødder. Dette er hele grøntsagssammensætningen. Og du skal også forberede vand (1 kop), smør (10 g) og s alt efter smag.

Grøntsag skal skrælles og skæres i store tern. Kom derefter i en gryde fyldt med vand 1/3. For en rigdom af smag, tilsæt ringe af zucchini og gulerødder til grøntsagsfirmaet. Kog derefter under låg, indtil grøntsagerne er bløde.

Hæld vandet efter kogning i nogle retter, og vend grøntsagerne til en puré med en blender. Hæld lidt grøntsagsbouillon i massen, tilsæt et nip s alt, smør og pisk igen, indtil det er glat. Purésuppen er klar.

Når du vælger græskaropskrifter til vægttab, skal du først og fremmest være opmærksom på de ingredienser, som retten er tilberedt af. Krydderier, løg, dild og hvidløg anbefales ikke. Disse produkter øger kun appetitten. Derudover er de i stand til at dræbe den raffinerede smag af meloner.

Efter servering drysses purésuppen med græskarkerner og revet ost.

græskar opskrifter til vægttab
græskar opskrifter til vægttab

Græskargrød med ris

Når du samler græskaropskrifter til vægttab, bør du foretrække dem, der er hurtige at tilberede og bliver lækre.

Græskargrød til morgenmad er meget god. Det vil hjælpe med at starte fordøjelsesprocesserne og i lang tid vil give dig mulighed for at glemme alt omsult. Det tager cirka 20 minutter at tilberede. Fra produkterne skal du bruge græskar (300 gram), mælk med lavt fedtindhold (700 ml), ris (1/2 kop). Du kan slet ikke tilsætte sukker til grød, hvis grøntsagerne er af en sød sort. Og det er bedre at tilføje slik med honning.

Før du koger græskargrød, bør du forberede en grøntsag. Pil den af skrællen og kværn den med en kødhakker. Du kan gnide græskarret på et rivejern eller skære i små tern.

Læg græskarmassen i en støbejernspande. Tilsæt ris til dette og bland. Hæld mælk i, så det dækker 1 cm af maden i støbejernet. Sæt på komfuret og sæt til medium varme. Efter de første tegn på kogning vises, skal du reducere gassen til et minimum. Kogt græskargrød under låg. Klar til at kontrollere, når der ikke er mælk i gryden. Hvis risene er kogte, slukkes ilden. Det er tilbage at tilsætte smør til grøden og lade gryden stå på komfuret et stykke tid, så retten hviler.

En portion sådan grød til vægttab til morgenmad bør ikke være mere end 100 gram. Dette er ganske nok til at få nok og ikke huske ønsket om at spise i lang tid.

Græskargrød uden ris

Græskaropskrifter til vægttab kan ændres og justeres efter din smag. For eksempel, hvis ris virker overflødigt, bør du prøve at tilberede græskargrød uden denne korn. Få færre kalorier. Men rettens næringsværdi vil falde.

Tilberedning af grød er meget enkelt. Kom det skrællede og skåret græskar (300 gram) i en gryde, hæld 0,5 dl vand eller mælk i og lad det simre ved svag varme. Sukker er bedre at erstattehonning, tilsæt lidt vanilje for en appetitlig smag. Så snart det koger, skal du sørge for at røre. Efter at græskargrød er kogt i ca. 5 minutter. Ved slutningen af kogningen tilsættes nødder og rosiner.

madlavning af græskar opskrifter til vægttab
madlavning af græskar opskrifter til vægttab

Græskarmousse

Sådan græskarmousse er velegnet til mellemmåltider. Det stiller sulten i kort tid, men kroppen får en del af fordelene. Der er omkring 50 kalorier i 100 gram mousse, og smagen er uforlignelig og ubeskrivelig.

Du skal bruge græskar, smør (10 g) og honning (efter smag). Skræl grøntsagerne, skær dem i tern og damp dem. Kan bages i 15 minutter ved 160 grader i ovnen på en rist. Dampgræskar er sundere.

Næste, mal græskarret med en blender, indtil det er glat. Tilsæt smør, smeltet i vandbad, og honning. Pisk godt med et piskeris. Lad det køle helt af, og server derefter. Denne mousse kan lægges på fuldkornsbrød.

Græskar med æbler i ovnen til ferien - a la carte snack

Når du gennemgår opskrifterne på græskarretter til vægttab, bør du være opmærksom på denne. Det er et forsøg værd, det er meget velsmagende. Græskarret steges først let i smør, og bages derefter i ovnen med æble og ost. På trods af varmebehandlingsmetoden viser retten sig at være ikke-kalorieholdig. Den er velegnet til en festlig menu eller buffet. Og du kan også spise sådan et græskar til vægttab til morgenmad.

Til madlavning skal du bruge et græskar og æbler, skåret i ringe, kokosflager, smør, mel og fast stoffedtfattig ost.

Græskarringe s alt, dyp i groft mel og steg let i smør. Efter stegning fjernes fedtet fra grøntsagerne med en serviet. Du tager fejl, hvis du tror, at sådan madlavning af græskar ikke er diæt. Opskrifter til vægttab - de mest forskelligartede. Produkter kan fremstilles på forskellige måder til varmebehandling. Men det er tilladt at spise stegte eller bagte grøntsager om morgenen. Hvis du ønsker det, kan du springe opskriften over med stegning og straks begynde at forberede grøntsagerne til bagning.

Drænk derefter generøst græskarringen med kokosflager, læg et æble på og ost ovenpå. Pak portionen ind i en foliepakke og send den i ovnen. Du kan bruge små portionsforme til bagning. Retten tilberedes i cirka et kvarter ved 160 grader. Fjern derefter folien og server græskarret med æbler til bordet.

Græskar til vægttab opskrifter med fotos
Græskar til vægttab opskrifter med fotos

græskargryde

Du kan lave en lækker gryderet baseret på gennemprøvede vægttabsgræskaropskrifter. For at gøre dette skal græskar og æbler skæres i strimler eller terninger. Bland med fedtfattig hytteost. Fold massen i en keramisk form, tilsæt lidt smør og læg et generøst lag ost ovenpå. Bages i 20 minutter ved 160-170 grader. Denne version af græskar med æbler serveres i samme ret, som det blev tilberedt i.

græskar opskrifter til vægttab
græskar opskrifter til vægttab

Græskarsalat

Når du samler græskaropskrifter til vægttab, så glem ikke salater. Du kan tilberede mange af dem fra denne solrige grøntsag. For eksempel i græsk stil. Serveret på en tallerken ser sådan en salat appetitlig og smuk ud, og den beder om at blive prøvet så hurtigt som muligt.

Sættet af ingredienser består hovedsageligt af grøntsager. Du skal bruge agurker, tomater, løg, sød peber og græskar. Til dressing tilberedes olivenolie, sennep og citronsaft.

Alle grøntsager skæres i tern og puttes i en salatskål. Græskar, før det sendes til et grøntsagsfirma, skal bages i en ovn eller luftgrill ved 160 grader i 10 minutter. Den skal blive lidt blød. Det er tilbage at forberede salatdressing. For at gøre dette, slå med et piskeris olivenolie, sennep og citronsaft. S alt tilsættes efter ønske. Smag retten til med den tilberedte sauce, og du kan servere den til bordet.

enkle græskaropskrifter til vægttab
enkle græskaropskrifter til vægttab

Her er græskaropskrifterne til vægttab, du kan gentage i dit køkken. Retterne er lækre. De, der holder sig til en streng diæt og forsøger at tabe sig, bør bestemt inkludere græskar i deres daglige menu. Og fra en frisk grøntsag kan du lave en fantastisk og meget sund juice. Der er ingen grund til at tilføje sukker til den, for denne melonkultur er meget sød i sig selv.

Anbefalede: