Sådan tilbereder du pasta carbonara med kylling: en enkel opskrift og anbefalinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilbereder du pasta carbonara med kylling: en enkel opskrift og anbefalinger
Sådan tilbereder du pasta carbonara med kylling: en enkel opskrift og anbefalinger
Anonim

Pasta carbonara er en traditionel italiensk ret skabt af minearbejdere, der skal lave mad og spise hurtigt. Efterfølgende, på grund af smagen og muligheden for at kombinere yderligere ingredienser, begyndte denne ret at blive tilberedt på restauranter. På trods af dette består pasta carbonara med kylling af enkle og overkommelige produkter for enhver beboer. Derudover er denne ret så almindelig på planeten, at den tillader små ændringer i sin opskrift for at imødekomme forbrugernes ønsker og smag.

Funktioner

Hovedingrediensen i den klassiske carbonara-pasta er bacon, som ofte erstattes af kyllingebryst. Den traditionelle ret bruger spaghetti. Men du kan tilberede pasta carbonara ved at bruge enhver form for pasta, helst fra hård hvede. Nogle restauranter laver deres egne nudler. Enhver husmor kan også klare sig i sit køkken.

pasta carbonara med kylling
pasta carbonara med kylling

Forskellige grøntsager tilsættes til pastaen carbonara med kylling, matchende efter smag. Det kan være frisktomater, der farver retten i en smuk farve. Italienere kan også lide at bruge soltørrede tomater, takket være deres pikanthed får retten en original og unik smag. Afhængig af opskriften tilsættes spinat og svampe til pastaen. Ikke kun kylling kan bruges som kød, men også hakket kød, skinke, rå eller røget bacon, svinekød, kalkun. Der er også opskrifter med tilsætning af skaldyr og rejer. Hyppige ingredienser er grønt, hård ost, fløde, rå eller kogte æg. De indføres i saucen eller pynt retten med hakkede halvdele.

Ingredienser og højdepunkter

Hovedingrediensen i kyllingecarbonarapasta er fjerkræbryst. På grund af dens kvaliteter er retten mør og krydret. For at undgå overtørring bruges flødesauce i opskriften. For en original smag, tilsæt et fed hvidløg, basilikum. Du kan eventuelt tilføje stykker røget kylling eller bacon.

kylling carbonara pasta opskrift
kylling carbonara pasta opskrift

Hovedprodukterne er:

  • kyllingekød - 300 g;
  • nudler - 400 g pakke;
  • ost - 150-200 g;
  • creme - 200 ml;
  • olivenolie - 3-4 spsk. l.;
  • kyllingeæg - 2 stk;
  • hvidløg - 1 fed;
  • grønt, peber, s alt - efter smag.

For krydderi, tilsæt champignoner med løg og sesamfrø til spaghetti. Provencalske urter understreger perfekt smagen af italienske retter. Fremgangsmåden til at tilberede pasta carbonara med kylling er meget enkel og tilgængelig selv for en uerfaren værtinde.

Tilberedningsproces

ForFor at lave pasta carbonara med kylling og fløde har vi brug for dens filet. Brystet skal renses for vener, fjerne huden og fjerne knoglerne. Så skal kyllingekødet skæres i lange strimler. Panden skal tændes og varmes godt op. Hæld derefter et par spiseskefulde olivenolie og læg kyllingestykker i gryden. Steg let på begge sider og tilsæt knuste hvidløgsfed til filetstrimlerne.

Mens kyllingekødet koger, skal du sætte en gryde med vand på ilden og koge. Dyp derefter spaghettien i den s altede væske og kog indtil den er mør. Under tilberedningen skal du rive osten og blande den med friske kyllingeæg. Hæld 200 ml fløde i gryden med kyllingefilet og rør rundt. Tilsæt derefter æg- og osteblandingen og bland godt. Efter at saucen koger, overføres den til pastaen og simrer under låg i yderligere 5 minutter. Sørg for at tilføje alle tilberedte krydderier, s alt og peber.

Carbonara-pasta med kylling og fløde tilberedt efter opskriften er klar.

pasta carbonara med kylling og fløde
pasta carbonara med kylling og fløde

Eksperimenter

De, der elsker champignoner, kan tilføje det til kyllingefileten under stegningen. Tilsæt samtidig halvringet løg til svampene.

Æg kan ikke kun bruges rå, men også kogt. De kan servere en ret på en original måde og dekorere pastaen lagt på en tallerken med æghalvdele.

Før tilberedning kan kyllingen marineres i krydderier, s alt og citronsaft og efterlades i 40 minutter imætning.

Broccolibuketter, ærter og revne gulerødder kan tilsættes 10 minutter, før kyllingebrystet tages af varmen.

Anbefalinger

Hvis opskriften på pasta carbonara med kylling indeholder bacon, så steges den først. Herefter tilsættes fileten, og så tilberedes retten på klassisk vis. I dette tilfælde kan du ikke tilføje olie til gryden, da det smeltede bacon vil frigive en tilstrækkelig mængde fedt.

For at forhindre, at saucen tykner under tilberedningen, anbefales det at skille æggehviderne ad og kun bruge blommerne. Saucens homogenitet kan kun opnås ved konstant omrøring. Creamning kan undgås ved at koge saucen over lav varme.

pasta carbonara opskrift med kylling og fløde
pasta carbonara opskrift med kylling og fløde

Før pastaen serveres på bordet, smuldres lidt revet ost og finthakket grønt på toppen. Dette vil give retten en æstetisk appel og et appetitligt udseende. Du kan også pynte retten med cherrytomater og en kvist basilikum.

Pasta carbonara med kylling er en meget solid og mør ret. Smagen af den cremede sauce og kyllingens bløde kød passer perfekt sammen. Det tilberedes hurtigt og ret nemt. Denne opskrift er den perfekte undskyldning for at overraske dine venner og efterlade dem mætte og glade.

Anbefalede: