Ved du, hvad der kan tilberedes, men ikke spises?

Ved du, hvad der kan tilberedes, men ikke spises?
Ved du, hvad der kan tilberedes, men ikke spises?
Anonim

Du kender selvfølgelig de rigtige svar på mange børns gåder. Hvordan besvarer du dette spørgsmål: "Hvad kan tilberedes, men ikke spises?"

Vi er sikre på, at en pære flimrede for dine øjne. Men det her er fra en helt anden gåde – om en pære, der ikke kan spises på nogen måde, på trods af at den hænger. Så blinkede der helt sikkert minder fra alle mulige eksotiske køkkener, såsom koreanske, med kogte og stuvede hunde, vietnamesiske og kinesiske, hvor det er kutyme at spise alt, hvad der kan gå, kravle, svømme eller flyve på egen hånd.

hvad der kan tilberedes, men ikke spises
hvad der kan tilberedes, men ikke spises

Og du huskede sikkert også de gamle vikingers yndlingsret - råddent hajkød for seks måneder siden. Men alt dette er tilsyneladende spiseligt, eftersom de folk, der spiser sådanne eksotiske retter, er sunde og endda trives.

Og det rigtige svar på spørgsmålet om, hvad der kan tilberedes, men ikke spises, ikke engang en - lektioner, betonmørtel, sengetøj, tøj, lim eller en overraskelse. Alt dette er virkelig forberedt, men det er svært at tilskrive dem til spiselige ting. Bortset fra en overraskelse, som kunne være kage, eller lektier, hvishuskundskabsklassen blev bedt om at lave en salat. Særligt ætsende skeptikere vil ikke undlade at huske det faktum, at man i hungersnød også spiste lim, især tapet og kasein, da de blev tilberedt af stivelse og skummetmælk. Men dette er allerede, som de siger, en meget ekstrem mulighed.

kan tilberedes, men ikke spises
kan tilberedes, men ikke spises

Men unge mænd og deres ikke mindre unge hustruer er ganske i stand til at give andre svar på spørgsmålet om, hvad der kan tilberedes, men ikke spises. Med latter kan de huske, hvordan den nygifte, der forsøgte at fodre sin forlovede til morgenmad, blandede ingredienserne og dryssede bagepulver i stedet for s alt på rørægene. Eller, som en ung mand, der besluttede at overraske sin soulmate, tilberedte han pandekager, der puttede i dejen i stedet for en teskefuld af den samme sodavand - en spiseskefuld. Alt dette kan virkelig tilberedes, men det kan ikke spises, da selv den største kærlighed ikke er i stand til at overvinde den grimme smag af de resulterende retter.

Ja, alle har kulinariske fejl, men ikke alle kan rette dem. Og selv et tilsyneladende almindeligt fænomen som overs altning er ofte en rigtig tragedie.

lave mad og spise
lave mad og spise

Han er ret nem at reparere. Selvfølgelig kun hvis du virkelig s altede retten lidt. Og de smed ikke en næsten fuld pakke i den eller stegte ikke kyllingen i råddent fedt. I sidstnævnte tilfælde, når du bliver spurgt om, hvad der kan tilberedes, men ikke spises, er du velkommen til at svare: "Mine kulinariske lækkerier."

Hvordan løser man situationen med overs altning? hvis dus alt suppen, hæld så lidt ris i en gasbindpose, smid det i bouillonen. S altede kødretter reddes af en helt us altet sovs, men hvis sådan en gener er sket for grøntsager, så er det nemmere at forarbejde dem til kartoffelmos ved at tilføje et par nye ingredienser, som bekendt absolut us altet.

Du kan læse om, hvordan du fikser brændte retter i enhver huskundskabsbog i afsnittet "Tricks og tricks". Og lad dit motto være: forkælet - fix det, lav mad og spis!

Bare lad være med at fuge. Og ikke lim. Held og lykke i livet og i madlavningen!

Anbefalede: