Bedste mexicanske restaurant i Moskva

Indholdsfortegnelse:

Bedste mexicanske restaurant i Moskva
Bedste mexicanske restaurant i Moskva
Anonim

Det mexicanske folks kultur blev dannet takket være Spanien, så mange retter fra disse to køkkener har en lignende madlavningsteknologi og de anvendte ingredienser. Men på trods af en sådan indflydelse var hun i stand til at bevare aztekernes opskrifter. Når du besøger en mexicansk restaurant i Moskva, skal du gøre dig klar til, at hver ret, der serveres på bordet, takket være en buket af forskellige krydderier og chilipeber, vil have en udtryksfuld smag. Hvad angår saucer, vil du her få serveret den berømte guacamole, lavet af tomater, peberfrugter, avocadoer og løg. Under sådan en sauce skal der være saftigt oksekød - fajitas.

mexicanske restauranter i Moskva
mexicanske restauranter i Moskva

Alle mexicanske restauranter i Moskva har også en traditionel burrito-ret på menuen, som er en majstortilla og hakket kød. Og mexicansk tequila vil være en god drink til din middag.

Mariachi Cantina

Alle mexicanske restauranter i Moskva konkurrerer om titlen som de bedste, og de går langt for denne titel. For eksempel imponerer "Cantina Mariachi" umiddelbart med sit interiør. Hallen er indrettet i ægte mexicanske farver - rød og orange, og spredte sombreroer, blomstrende kaktusser, baggrundsmusik og vægmalerier tilføjer en ægte mexicansk ånd til hele atmosfæren. Til sine kunder tilbyder restauranten gratis Wi-Fi, rabatter og kampagner. Med hensyn til drinks er der et kæmpe udvalg af vine, som serveres både på glas og på flaske. Mariachi-kokke forsøger at holde balancen mellem kød- og vegetabilske ingredienser, vi kender og eksotiske. Her kan du prøve nachos, quesadillas, burritos, fajitas og mange andre traditionelle mexicanske retter. De fleste af dem er krydret med jalopeno - den hotteste peber i verden - og sådan en varm ingrediens gør smagen uforglemmelig.

Casa Agave

En lys mexicansk restaurant i Moskva ligger nær metrostationen Lubyanka midt i byens centrum. Kun interiøret med kurvemøbler, flerfarvede keramiske fade på væggene og tekstiler, der forestiller nationale tegninger, indgyder de besøgende sjov og skødesløshed.

Menuen på Casa Agave er en blanding af ikke kun forskellige smage, men også stilarter. Som du ved, er ikke en eneste fest for det mexicanske folk komplet uden snacks, og det er her, du vil blive glad for deres brede udvalg. Bliv ikke overrasket, hvis du, mens du gennemser menuen, efter den aztekiske nationalsuppe støder på borsjtj. En sådan mærkelig sort betragtes som en lys accent af institutionen. Men barens særlige stolthed er kendetegnende for det mexicanske køkken - tequila, som har mere end 40 typer. Men det er det ikkealle. Du kan også smage vine og 70 forskellige varianter af Margarita-cocktailen her.

mexicansk restaurant i Moskva
mexicansk restaurant i Moskva

Casa Agave er vært for daglige kampagner og mesterklasser i latinamerikanske danse.

Jack Rabbit Slims

Et fantastisk sted er denne mexicanske restaurant i Moskva. Det indre af institutionen ligner nøjagtigt den bar, vi kender fra amerikanske film, hvor det europæiske køkken og det mexicanske køkken sameksisterer perfekt under ét tag. Hvis restaurantens største hit er kalvekød på engelsk, så er fajitas, som serveres på en stegepande, af særlig stolthed. En type ret, krydret med de mest krydrede krydderier, savler. Men ferien slutter heller ikke der, for den berømte mexicanske vodka - tequila - eller øl vil blive bragt til dig gratis. Lille hemmelighed: Restauranten "Jack Rabbit" har en "happy hour" - fra 18:00 til 20:00. Denne periode glæder med det faktum, at hvis du bestiller 5 cocktails, vil du modtage det samme beløb som gave.

Pancho Villa

Mexicansk restaurant i Moskva på Tverskaya-gaden, ifølge indbyggerne i hovedstaden, det rigtige "Latinerkvarter". Indretningen minder mere om en landlig stil, og selve institutionen er et godt sted til fødselsdage eller andre begivenheder. Her kan enhver besøgende demonstrere deres dansefærdigheder til brandende latinamerikansk musik. Hvis du bare vil chatte med din ledsager, så er det bedre at sidde ved de fjerne borde, da den varme stemning pådansegulvet giver dig ikke den mulighed.

mexicansk restaurant i Moskva på tverskaya
mexicansk restaurant i Moskva på tverskaya

Menuen her er ikke kun skrevet på russisk, men også på spansk, hvilket glædeligt overrasker mange udenlandske besøgende. Som mexicanerne selv siger, smager retter på Pancho som mad tilberedt på mexicanske restauranter i USA. For eksempel er enchilados her ikke tilberedt med kyllingefyld og serveres med 2 saucer. Autentisk mexicansk køkken tillader ikke sådan en servering, de vælger altid én ting.

Rollemodel

Ifølge adskillige anmeldelser ikke kun af russere, men også af gæster i hovedstaden, er den bedste mexicanske restaurant i Moskva "Casa Agave". Gæster på institutionen drikker tequila, tænder op til latinsk musik, og nogle russiske besøgende forsøger endda at tale spansk. Sammenlignet med andre restauranter, der specialiserer sig i dette køkken, er smagen af retter kun i "Casa Agave" mere eller mindre lig ægte mexicansk.

bedste mexicanske restaurant i Moskva
bedste mexicanske restaurant i Moskva

Så hvis du vil smage den ægte varme og eksotiske smag af det mexicanske folks nationale mad uden at forlade hovedstaden, så ved du, hvilken restaurant der vil opfylde dit ønske.

Anbefalede: