Sådan tilbereder du paneret kyllingeschnitzel
Sådan tilbereder du paneret kyllingeschnitzel
Anonim

Erfarne husmødre kender mange opskrifter på fjerkrækød. Nogle af dem er meget enkle, og nogle kræver omhyggeligt arbejde. Paneret kyllingeschnitzel er en velsmagende og mættende ret, der nemt kan tilberedes i ethvert køkken. Nøglen er at have de rigtige ingredienser ved hånden.

paneret kyllingeschnitzel
paneret kyllingeschnitzel

Schnitzel i en stegepande

Så hvordan tilbereder man paneret kyllingeschnitzel i en gryde? Først skal du forberede alle komponenterne. Til denne enkle ret skal du bruge følgende sæt produkter:

  1. Kyllingfilet. Et bryst vil være tilstrækkeligt.
  2. Et par æg.
  3. Et glas brødkrummer.
  4. Et fed hvidløg.
  5. S alt.
  6. Kværnet peber.
  7. muskatnød.
  8. Et glas hvedemel.
  9. Ca. 50 ml vegetabilsk olie.

Kødtilberedning

Paneret kyllingeschnitzel er meget saftig og velsmagende. Når alt kommer til alt, er fjerkrækød i sig selv blødt og egner sig til enhver forarbejdning, i modsætning til okse- eller svinekød. Det er bedst at bruge kyllingebryst til madlavning. Fjerkrækød skal adskilles fra knoglerne. Derudover anbefales det at fjerne huden. Hvert stykke filet skal skæres i strimler, hvis tykkelse ikke er mere end 1 centimeter. Det forberedte bryst skal pakkes ind i en film og derefter slås af med en hammer. Hvis dette ikke gøres, vil den panerede kyllingeschnitzel vise sig at være meget sej og ikke så mør, som den burde være.

hvordan man tilbereder paneret kyllingeschnitzel
hvordan man tilbereder paneret kyllingeschnitzel

Marine and roll

For at gøre paneret kyllingeschnitzel duftende, er det værd at presse et fed hvidløg til fjerkrækødet. Muskatnød, s alt og selvfølgelig peber skal også tilsættes her. Alt skal blandes godt og stå i 20 minutter. Kyllingen skal marineres.

Pisk kyllingeæggene grundigt i en separat beholder. Dyp hvert stykke filet i den resulterende masse. Når ægget løber af kyllingen, skal du rulle det i brødkrummer, så kødets overflade er helt dækket af dem.

Tilberedningsproces

Opvarm vegetabilsk-baseret olie i en stegepande. Derefter placeres forsigtigt filetstykkerne rullet i brødkrummer i beholderen. Det anbefales at stege schnitzlerne ved svag varme på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

Den færdige filet skal overføres til papirservietter. Dette vil helt fjerne det resterende fedt. Det er det, schnitzlerne er klar. De kan serveres med ethvert tilbehør og kun varme.

paneret kyllingebrystschnitzel
paneret kyllingebrystschnitzel

Opskrift på paneret kyllingeschnitzel

Hvis det ønskes, kan du tilberede denne ret i ovnen. At lave kyllingeschnitzelpåkrævet:

  1. 2 kyllingebryst.
  2. 50 g parmesan.
  3. 3 æg.
  4. 90 g brødkrummer.
  5. Us altet flødesmør.
  6. Peber, rosmarin, timian, oregano, basilikum efter smag.

Sådan laver du rigtig mad

Først skal du forberede brysterne. De anbefales at blive grundigt vasket og tørret. Derefter er det nødvendigt at fjerne skindet og adskille fileten fra knoglerne. Derefter skal brysterne skæres i stykker, hvis tykkelse ikke overstiger 1 centimeter. Hvert stykke kyllingefilet skal dækkes med en film, og derefter gå af med en hammer.

I en separat skål blandes brødkrummer og revet parmesan. I en dyb skål anbefales det at piske æggene og tilsætte s alt til dem. I den resulterende masse skal du dyppe hvert stykke kyllingefilet. Derefter skal brystet rulles i brødkrummer.

opskrift på paneret kyllingeschnitzel
opskrift på paneret kyllingeschnitzel

Sådan bager man

Badefadet skal dækkes med bagepapir eller folie. Derefter skal overfladen smøres med us altet flødebaseret smør. Læg de forberedte filetstykker i beholderen. Til bagning anbefales det at bruge forme lavet af støbejern eller glas. Takket være sådanne retter bliver paneret kyllingebrystschnitzel godt bagt og dækket med en lækker sprød skorpe.

Det anbefales at drysse fileten med krydderier og tørrede krydderurter. Læg et tyndt stykke smør på hver schnitzel. Herefter kan formen sættes i ovnen. Det anbefales at bage fjerkræschnitzler til 15minutter på hver side. Temperaturen i ovnen skal være mindst 180°C. Efter at have vendt fileten drysses med en blanding af rasp og parmesan.

Det anbefales at servere sådan en schnitzel med kogte ris eller luftig kartoffelmos. Hvis der ikke er planlagt et tilbehør til sådan en kyllingefilet, så er det værd at lægge hvert stykke på grønne salatblade, dekorere alt med citronskiver og tomatkvarte.

Anbefalede: