Sådan tilbereder du lyserød laks. Nogle tips

Sådan tilbereder du lyserød laks. Nogle tips
Sådan tilbereder du lyserød laks. Nogle tips
Anonim

Græskarlaks er en meget velsmagende fisk, hvis den er ordentligt tilberedt. Dets kød kan ikke kaldes fedt, så du bør vælge en opskrift, der bliver en saftig og appetitlig ret. Hvordan tilbereder man lyserød laks? Der er mange muligheder. Den kan s altes, bages, steges og koges. Derfor kan du vælge en hvilken som helst metode og gå videre til selve tilberedningsprocessen.

Sådan tilberedes lyserød laks
Sådan tilberedes lyserød laks

Til at begynde med sylter vi en meget velsmagende lyserød laks. Du skal bruge en mellemstor fisk, let frossen. Dette er nødvendigt, så det nemt kan skæres. Tag også to spiseskefulde s alt og en spiseskefuld sukker. Du skal også bruge en krukke oliven fyldt med citron (vi tager kun dem). Så lad os komme i gang. Vi renser fisken for skæl, ben og skind. Skær nu fileten i skiver eller strimler på cirka 2 centimeters tykkelse. Vi laver en blanding af s alt og sukker og putter fisken i den. Hæld den samme halvdel af s altlagen fra krukken med oliven i. Selve oliven skal skæres i to halvdele og lægges til fisken. Opbevar laksen ved stuetemperatur i cirka 4 timer. Derefter,læg undertrykkelse ovenpå, sæt det i køleskabet.

Denne fisk er klar på en dag. Den kan serveres som sandwich. Smør smør på brødet, og læg fisken ovenpå. Vi pynter op med grønt. Sådan laver du s altet lyserød laks.

Sådan bager du lyserød laks
Sådan bager du lyserød laks

Som allerede nævnt er kødet fra denne fisk en smule tørt. Derfor, før du tilbereder lyserød laks, skal du vælge ingredienser, der gør den mere saftig. Dette er den næste opskrift. Lad os tale om, hvordan man bager lyserød laks. Tag en fisk (som vejer omkring 1 kg), to tomater, en halv teskefuld sukker, peber af enhver art, 100 gram hård ost, vegetabilsk olie, s alt og mayonnaise. Vi renser fisken fra skind og knogler. Tør fileten med et køkkenrulle. Skær den derefter i portioner.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Dryp det med vegetabilsk olie. S alt fisken og læg den på en bageplade.

Sådan steger du lyserød laks
Sådan steger du lyserød laks

Drys den med peber og lidt sukker (for at gøre smagen mere intens). Skær tomaten i tynde ringe og fordel ovenpå. Tre ost på et rivejern og hæld over tomaterne. Kom lidt mayonnaise på toppen af fadet. Nu sender vi fisken til ovnen i 30 minutter. Bagetemperaturen skal være 200 grader. En smuk skorpe skal dukke op på toppen af fisken. Inden du tilbereder lyserød laks, inviter venner på besøg. De vil ikke være i stand til at modstå denne originale ret!

Pink laks er også godt stegt. Dens smagskvaliteter manifesteres i enhver forarbejdningsmetode. Her kan du ikkeadskille kødet fra knoglerne. Alt afhænger af dit ønske. Vi skærer fisken i stykker. Drys dem med s alt, peber eller andre krydderier. Du kan lade den stå i 30 minutter, så den bliver mættet med duft og smag af tilsætningsstoffer. Rul derefter stykkerne i mel og kom på en forvarmet pande med tilstrækkelig mængde fedt. Steg på hver side, indtil de er gyldenbrune. Hvis der er nok olie i gryden, vil den på dette tidspunkt være klar. Server med citron og grøntsager. Sådan steger du lyserød laks velsmagende og hurtig.

Anbefalede: