Hvor kan du spise godt i Moskva?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan du spise godt i Moskva?
Hvor kan du spise godt i Moskva?
Anonim

Borgere i en stor metropol som Moskva har svært ved at finde tid til at spise hjemme eller gå på deres yndlingsrestaurant. Sult kan fange dig over alt og få dig til at tænke over, hvor du kan spise hjerteligt. Der er mange steder i Moskva med sund, velsmagende og billig mad. Selv hvis du er en turist, en gæst i byen eller en lokal indbygger, vil du ikke gå sulten efter at have læst tilbuddene fra Moskva catering.

hvor du kan spise
hvor du kan spise

Lækker studenterfrokost

Du kan kigge ind i kantinerne på institutter og fabrikker. Servicen er selvfølgelig ikke på højeste niveau, men man spiser stramt. Sådanne institutioner vil appellere især til dem, der savner deres studieår. Her kan du fuldt ud nyde ikke kun frokosten, men også atmosfæren fra sovjettiden.

En lækker og tilfredsstillende menu er tilgængelig i spisesalen på Moscow Post Office, som åbner dørene efter frokost efter at have fodret sine ansatte. Kokkene byder på forskellige salater, svinepilaf, ærter og andre supper og selvfølgeligkompotter.

Ikke langt fra Leninsky Prospekt, langs Ordzhonikidze Street, er der et kulinarisk etablissement kaldet Good Light, knyttet til College of the Service Industry nr. 32. Dette er et sted, hvor du kan spise godt. Her finder du traditionelle lækre russiske retter, såsom kartofler med svampe, vinaigrette, pandekager og cheesecakes samt svinekød i russisk stil.

Velsmagende middag
Velsmagende middag

De fleste af kantinerne er placeret i udkanten af byen, men du kan kigge ind i Metropolitan-kantinen på Arbatskaya-stationen og spise varm rød borsjtj med creme fraiche eller en kotelet med kartoffelmos og kompot. Ærgerligt, kantinen er lukket i weekenden.

I kantinerne på studerendes universiteter er der en varieret menu med supper, kødretter med tilbehør og kompotter. Arbejdsplanen svarer til skoledagens tidsplan.

Sydlige restauranter

Når du er meget sulten, bør du besøge en aserbajdsjansk restaurant. Dele af disse venlige mennesker er imponerende i størrelse. Og duften af den saftige menu får hovedet til at snurre. Det bedste madlavningslam med garniture, saftige kebabs, rige nationale supper og søde aserbajdsjanske vine. Ser du ind i "Gladiator" eller "Baku gårdhave", vil du finde mange muligheder for at tilberede shish kebab. Det er her, du kan spise solidt!

Den mest appetitlige og korrekt tilberedte khinkali med lam "U Burcho" - i den armenske restaurant på Vyatskaya. I weekenden kan du ikke finde et ledigt sted, der er allerede en masse faste kunder, som efter tradition kigger forbi her.

få et velsmagende måltid
få et velsmagende måltid

Orientalske retter

Spis godt, mens du gårdu kan i den japanske restaurant "UDONyaSAN". Du vil nyde en lækker kompleks frokost med traditionelle japanske retter og gratis grøn te. Rolig atmosfære og smukke omgivelser hjælper dig til at hygge dig og stille din sult. Hvis du ønsker at tilbringe tid i parken, vil du blive udstedt en ordre om at gå.

Kinesiske restauranter såsom Harbin, der serverer fantastiske blomsterformede karper, dampet stør, ildaubergine og andre lige så indbydende retter, er ikke langt bagefter.

Hvor du kan få et solidt måltid, er det ældste sted i Moskva - Druzhba-restauranten, som er standarden for det kinesiske køkken. Klassisk kinesisk stil dekoration og ægte traditionel mad. Kokkene byder på sødt svinekød med ananas kombineret med ris, eksotiske frølår og vandmænd, samt krydrede retter til alle.

hvor man kan spise lækkert
hvor man kan spise lækkert

Billig og usund fastfood

For nylig er fastfoodcaféer blevet meget populære. Det er meget praktisk at gå rundt i Moskva at kigge ind i sådan en spisestue og få et lækkert måltid. Den behøver ikke at ringe til tjeneren og vente på, at kokkene laver mad. Ordren afgives ved kassen og behandles straks. Mange caféer har gratis internetadgang. Du kan møde disse punkter i nærheden af enhver metrostation, stort indkøbscenter eller forlystelsespark ("Rostiks", "Rape", "Baby Potato"). Take-away mad kan tilberedes til dig ved at pakke den i en papirpose og lægge servietter og nødvendige redskaber.

Meget velsmagende og solid ret - shawarma. Men i et telt på stationerne for at købedet er en stor sundhedsrisiko. Det er bedre at nyde det i Beirut eller Mirage, såvel som i RUDN-cafeen, nær Yugo-Zapadnaya-stationen og ved Nikitsky-portene - i Sinbad. Der er en aserbajdsjansk cafe på Leninsky Prospekt, hvor salat, saftige grøntsager og høvlet kylling fyldes tæt i pitabrød i stedet for pitabrød. Kan eventuelt tilføje et par strå pommes frites.

Pandekager

Der er restauranter med navne hentet fra folklore, såsom "Teremok", "Cossack Kuren", "Hos svigermor på pandekager", som tilbyder alle slags pandekager med det mest originale fyld. Du kan selv vælge indholdet efter din smag. Det kan være stør, kaviar, marmelade, kød, svampe, creme fraiche og mange flere forskellige fyldstoffer. Vi tilbyder også lækre pandekager efter vores bedstemødres gamle opskrifter. Derudover har restauranten en rig fiskesuppe, rød borscht, pickle og surkålssuppe. Stort udvalg af forretter, salater og tilbehør.

hvor du kan spise
hvor du kan spise

Den imødekommende atmosfære og tjenernes venlighed vil give dig mulighed for at have det sjovt. Som du kan se, er der mange steder i Moskva, hvor du kan spise lækker mad.

Anbefalede: