Georgiske restauranter i Moskva: "Genatsvale", "Saperavi" og "Prisoner of the Caucasus"

Indholdsfortegnelse:

Georgiske restauranter i Moskva: "Genatsvale", "Saperavi" og "Prisoner of the Caucasus"
Georgiske restauranter i Moskva: "Genatsvale", "Saperavi" og "Prisoner of the Caucasus"
Anonim

Satsivi, lobio, khachapuri - navnene på disse retter begynder at savle. Vil du prøve dem? Ingen problemer. Georgiske restauranter i Moskva findes på næsten hvert trin. I artiklen finder du detaljerede oplysninger om sådanne etablissementer som "Fange fra Kaukasus", "Saperavi" og "Genatsvale". Du kan blive fristet til at tage dertil.

Georgisk restaurant i Moskva genatsvali
Georgisk restaurant i Moskva genatsvali

Georgisk restaurant i Moskva "Genatsvale"

Vil du smage gourmetretter og opleve orientalsk gæstfrihed? For at være ærlig kan alle georgiske restauranter i Moskva give dette. Men på baggrund af resten af institutionen skiller Genatsvale sig stærkt ud. Alene dens navn indikerer, at denne restaurant er en del af Georgia, hvor folk har gæstfrihed og kærlighed til fester i blodet.

Description

Georgiske restauranter i Moskva er placeret i forskelligeområder. Men den mest fordelagtige beliggenhed er besat af "Genatsvale". Den tre-etagers bygning er lavet i stil med gamle georgiske bygninger. Det skiller sig mærkbart ud på baggrund af grå Moskva-palæer. Forbi restauranten er umuligt at passere. Duften af grillet kød og frisk bagværk frister folk til at gå ind i bålet.

Genatsvale er en kæde af georgiske restauranter i Moskva. Institutioner med dette navn er åbne på Ostozhenka og Krasnopresnenskaya dæmningen. Men hovedrestauranten ligger på: st. Novy Arbat, 11, bygning nr. 2.

Interiør

Naturlige materialer blev brugt til boligindretning, nemlig mursten, træ og sten. Interiøret er stiliseret som georgiske gader. Gulvene ligner stenbelagte veje. En vellykket afslutning af interiøret var træbygninger (bro, mølle), samt metal- og glasindretningselementer. På trods af alt dette viste stemningen sig at være varm og hyggelig. Gæsterne kan sidde på komfortable sofaer med hynder. Bordene er lavet af slidstærkt træ. Det er med det samme tydeligt, at de er lavet til at holde.

Besøgende har adgang til 3 sale: "Anklagemyndighed", "Koncertsal" og "Vinkælder". De adskiller sig fra hinanden i design og kapacitet. Vinkælderen er et ideelt sted for venlige sammenkomster. Dens vigtigste "trick" er vintønder indlejret i væggene. Koncertsalen med scene kan rumme op til 60 personer. Her afholdes bryllupper, fødselsdage og firmaarrangementer.

Georgiske restauranter i Moskva
Georgiske restauranter i Moskva

Menu

Kokken, der arbejder i restauranten, tilbereder europæiske og georgiske retterkøkkener. Hvad du bestemt ikke kan prøve her, er ostesupper og fastfood.

Der er mange retter på menuen, som inkluderer nødder. Først og fremmest er disse "phali", "bazhi" og "satsivi". Besøgende bestiller i stigende grad duftende khachapuri, dolma med cremefraiche og hvidløgssauce og ajapsandali.

Genatsvali er et sandt paradis for kødspisere. Lula kebab, tobakskylling, kulvagtel og shish kebab tilberedes specielt til dem. Ejerne af institutionen tog sig af vegetarerne. For dem er der en separat menu, som omfatter friske grøntsager, dumplings med ost, landlige kartofler og meget mere.

Restaurant med georgisk køkken Saperavi Moskva
Restaurant med georgisk køkken Saperavi Moskva

Georgisk restaurant "Saperavi" (Moskva)

Etableringen blev åbnet i 2012. Den har fået sit navn til ære for druesorten rødvin. Vil du vide detaljerne? Så læs videre.

Description

Georgisk restaurant "Saperavi" i Moskva er en kombination af kaukasisk køkken og europæisk interiør. Det sker ikke så tit i disse dage. Ejerne af institutionen forsøgte at bevæge sig væk fra stereotyper. Der er ingen plastikranker og falske arbors i rummet. Vi er vant til at se alt dette i georgiske restauranter åbnet i den russiske hovedstad. I dag er der i Moskva to etablissementer med navnet "Saperavi". Den ene er placeret langs 1st Tverskaya-Yamskaya Street, 27, og den anden er placeret på Pokrovka (5, bygning nr. 5).

Georgisk restaurant Saperavi i Moskva
Georgisk restaurant Saperavi i Moskva

Menu

Kokken i restauranten har noget at overraske elskere af kulinariske lækkerier. Altid på menuenvarme retter, snacks, friske kager, supper og originale desserter.

De mest populære blandt gæster er:

  • kyllingespyd;
  • kharcho suppe;
  • georgisk okroshka;
  • charcoal khachapuri;
  • khinkali;
  • dorada i drueblade;
  • Ajarian baklava.

Drikkevarer præsenteres også i det bredeste udvalg. Gæsterne kan bestille limonade, bærkompotter, georgisk øl og mineralvand.

Kæde af georgiske restauranter i Moskva
Kæde af georgiske restauranter i Moskva

Fange fra Kaukasus

Hver af os husker og gen ser nogle gange filmen af samme navn. Denne film er lavet til tiderne. Selv efter flere årtier fortsætter hun med at give et godt humør. Ejerne af restauranten Caucasian Captive er også fans af Nikulin, Morgunov og Vitsin. De forsøgte at genskabe den samme atmosfære som i filmen. For at se dette skal du bare gå ind.

Interiør

Væggene er behængt med fotografier, der viser de klareste og mest mindeværdige billeder af filmen. Og øltønder er indlejret i dem. Det ser bare fantastisk ud. Det giver indtryk af, at du er i et middelalderligt værtshus.

Der er mange steder i restauranten, hvor du kan trække dig tilbage for en venlig samtale eller romantisk kommunikation. Dette er en lille balkon og "Vinkælder" og "Saakhovs kabinet".

Georgiske restauranter i Moskva
Georgiske restauranter i Moskva

Menu

"Prisoner of the Caucasus" er stedet, hvor du aldrig vil forlade sulten. Menuen byder på snesevis af lækre retter. OgJeg vil prøve hver enkelt af dem. Men priserne her er ikke billige. Børn under 6 år får gratis mad i restauranten, og børn fra 6 til 12 år får 50 % rabat. I weekenden (indtil kl. 18.00) arrangerer institutionen sjove ferier med deltagelse af klovne.

For at lette valg er menuen opdelt i sektioner som "Forretter", "Drikkevarer", "Sylteagurk", "Salater", "Supper" og så videre. Buffet serveres dagligt i en af hallerne.

Adresse: Moscow, Prospekt Mira, 36.

Afslutningsvis

Vi har tilbudt dig de bedste restauranter (georgisk) i Moskva. Alle disse etablissementer kan prale af en varieret menu, et højt serviceniveau og et origin alt interiør.

Anbefalede: