Kan zucchini spises rå? Flere opskrifter med disse grøntsager uden varmebehandling

Kan zucchini spises rå? Flere opskrifter med disse grøntsager uden varmebehandling
Kan zucchini spises rå? Flere opskrifter med disse grøntsager uden varmebehandling
Anonim

Det er velkendt, at zucchini er en meget sund og diætgrøntsag på samme tid. Det kan bruges selv af små børn og dem, der er på den strengeste diæt. Men de færreste tænker på, om det er muligt at spise rå zucchini. Traditionelt bruges de til at lave snacks (gryderetter, kaviar), supper, blot stegte eller fyldte. Men i hver af disse retter skal zucchini behandles termisk. Oftest er disse grøntsager stegt i olie eller stuvet sammen med andre ingredienser.

kan du spise zucchini rå
kan du spise zucchini rå

Rå zucchini i salat

Faktisk involverer denne opskrift brug af syltede zucchini, det vil sige, at de ikke bliver helt rå, men stadig uden varmebehandling. Grøntsager bør bruges unge med tyndt skind og små frø. For 1 mellemstor zucchini tages 3 mellemstore agurker og 4 tomater. Derudover skal du bruge en halv citron, s altog sukker efter smag, en teskefuld sennepsfrø og lidt vegetabilsk olie.

Sylt først zucchinien, skær den i tynde halve ringe, s alt, tilsæt sukker, sennep og vegetabilsk olie og lad den stå i cirka en halv time. Efter 30 minutter drænes overskydende væske fra pladen, agurker skåret i halve ringe, tomater og lidt mere vegetabilsk olie tilsættes i vilkårlige stykker. Efter at have prøvet denne lækre salat, er folk norm alt ikke længere i tvivl om, hvorvidt det er muligt at spise courgette rå.

kan du spise rå zucchini
kan du spise rå zucchini

Opskrift på den originale forret

En original, moderat krydret, tilfredsstillende og fuld af vitaminer sommersnack kan tilberedes på kun 15 minutter. For dem, der endnu ikke selv har besluttet, om det er muligt at spise courgette rå (naturligvis gælder dette kun for unge tyndhudede grøntsager), kan denne ret være et godt eksperiment. Udover zucchini skal du bruge et par små tomater, en halv avocado, dild, lidt hvidløg, citronsaft og s alt. Først skal du mose avocadoen grundigt med en gaffel (frugten skal være moden og blød), hæld derefter citronsaft over, så den ikke bliver mørkere, s alt den og pres hvidløg ind i den. Hakket dild sendes til den resulterende masse, bland det godt. Zucchini skal vaskes og skæres i tynde ringe. Gør det samme med tomater. Så skal du lægge en zucchini på hver tomatcirkel, og ovenpå - lidt avocadopaté. Hvis det ønskes, er retten dekoreret med salatblade. Efter at have prøvet denne fantastiske snack, holder de fleste op med at tænke på, om det er muligt at spise.courgette rå, og begynder at lede efter andre opskrifter med denne grøntsag.

rå zucchini
rå zucchini

Endnu en ret original og nem snackopskrift, der også tilberedes meget hurtigt (og også spiser). Alle ingredienser bruges efter smag. Ud over ung zucchini skal du bruge vegetabilsk olie, eddike, urter, sort peber og s alt efter smag. Zucchini skal vaskes under vandhanen, tørres af, rives på et groft rivejern, s altes, hældes med eddike, drysses med peber og hakket grønt. Derefter røres massen og serveres som salat eller snack.

De, der ikke har besluttet, om zucchini kan spises rå, kan rådes til at tilberede en lignende salat med mayonnaise. Til 2 små zucchini tages en spiseskefuld revet peberrod, et stort løg, s alt, peber, mayonnaise, krydderurter. Vasket zucchini skrælles, gnides på et groft rivejern, hakket grønt, peberrod, s alt, peber, mayonnaise tilsættes og røres.

Anbefalede: