Græskartærte: Enkle og lækre opskrifter
Græskartærte: Enkle og lækre opskrifter
Anonim

Mange mennesker kan ikke lide smagen af denne orange frugt i bagværk. Men dens fordele for kroppen er uvurderlige. Først og fremmest er græskarpulp en kilde til vitaminerne C, T, K, gruppe B samt A, D og E. Efterårsgrøntsagerne har sårhelende, anti-inflammatoriske, vasodilaterende og rensende egenskaber. Den indeholder fibre og pektiner, som bidrager til normalisering af fordøjelsessystemet. Med dygtig tilberedning giver denne grøntsag fremragende kager, både velsmagende og sunde. De bedste græskartærteopskrifter præsenteres i vores artikel. Du kan vælge mellem kager til hovedret eller dessert.

Classic Pumpkin American Pie

Klassisk amerikansk græskartærte
Klassisk amerikansk græskartærte

Sydamerika betragtes som fødestedet for græskaret, hvis oprindelige folk begyndte at dyrke denne orange grøntsag for fem tusinde år siden. I dag serveres græskarmassetærte traditionelt ved bordet til Thanksgiving ogandre helligdage. Dette wienerbrød er en mørdejsbund med meget appelsinfyld og en krydret aroma af krydderier.

Amerikansk græskartærte i ovnen tilberedes i følgende rækkefølge:

  1. Til at begynde med æltes dejen. For at gøre dette blandes 200 g sigtet hvedemel med en knivspids s alt og sukker (50 g). Derefter tilsættes smør i tern (100 g). Massen hakkes først med en kniv, og æltes derefter med en gaffel. Så snart det bliver homogent, indføres ægget. Den æltede dej sendes i køleskabet i en halv time.
  2. På dette tidspunkt forberedes fyldet. Et halvt kilo græskar skrælles, skæres i tilfældige stykker, kommes i en gryde og hældes med mælk. Der tilsættes også 100 g sukker og en kanelstang. Græskarret i en gryde bringes i kog, hvorefter det koges ved svag varme i 30 minutter.
  3. Den afkølede dej fordeles over bunden og siderne af formen. Et ark pergament lægges ovenpå, og en belastning i form af bønner eller ærter hældes. Tærtebunden bages i 20 minutter ved 180°C.
  4. Det afkølede græskarfyld knuses med en blender til en purétilstand.
  5. I en separat dyb skål piskes et æg med en røremaskine. Dernæst tilsættes græskarpuré. Massen piskes igen og lægges ud på kagen.
  6. Ved en temperatur på 160 °C bages kagen i 40 minutter. I løbet af denne tid bør fyldet blive tæt.

Græskarkefirtærte

Græskartærte på kefir
Græskartærte på kefir

Den næste bagemulighed er perfekt til hjemmedrikning af te. Tærte medgræskar på kefir er ikke tørt, men temmelig fugtigt indeni. Derfor behøver den ikke yderligere imprægneres eller smøres med creme.

Græskartærte er ved at blive tilberedt i følgende rækkefølge:

  1. Først og fremmest skal du forberede hovedingrediensen til bagning. For at gøre dette skal 200 g græskar koges eller bages i ovnen (20 minutter), derefter afkøles og hakkes med en stavblender.
  2. Tilsæt 200 ml kefir og 2 æg til græskarpuréen. Bland alle ingredienser godt igen.
  3. Tilsæt en knivspids s alt, 70 g honning eller sukker og krydderier til dejen. Til græskartærte, muskatnød, kanel (1/2 tsk hver), citron- eller appelsinskal er fantastisk.
  4. Sig mel (450 g) med bagepulver (12 g), tilsæt til dejen og ælt godt.
  5. Opvarm ovnen til 180°C.
  6. Smør formen, hæld dejen ud og sæt kagen i ovnen i 90 minutter. Klar til at tjekke med en tændstik eller en tandstik.

Gærkage med æbler og græskar

Gærtærte med græskar og æbler
Gærtærte med græskar og æbler

Hele fordelen ved følgende bagning er, at dejen til den egner sig i køleskabet. Det er således sagtens muligt at ælte det om aftenen, og om morgenen begynde at koge græskartærte i ovnen.

Den trinvise opskrift på gærbagning er som følger:

  1. I en skål tørgær (2 tsk) tilsættes lidt s alt og 50 g sukker.
  2. Kold mælk (1 spsk) hældes derefter, et sammenpisket æg og blødgjort smør tilsættes.
  3. Melet sigtes (3 ½ kopper).
  4. Ælt en blød dej, der kan klæbe lidt til dine hænder. Den skal over i en skål, strammes med husholdningsfilm og sendes i køleskabet i 4 timer og gerne natten over.
  5. Få dejen ud om morgenen et par timer, før du begynder at arbejde med den.
  6. På dette tidspunkt skal du forberede fyldet. Kog græskarstykker med skrællede æbleskiver til de er møre. Tilsæt sukker efter smag. Pisk æble-græskarfyldet med en blender eller hak på en anden måde.
  7. Sæt en tredjedel af dejen til side. Fra resten, direkte i formen, danner grundlaget for tærten med sider. Fordel afkølet fyld ovenpå. Pynt toppen af tærten med et gitter.
  8. Bag produktet i 45 minutter ved en temperatur på 200 °C eller indtil det er gyldenbrunt.

Pumpkin Curd Pie

Græskartærte med hytteost
Græskartærte med hytteost

Den næste trin-for-trin opskrift på den næste græskartærte er at udføre en bestemt rækkefølge af handlinger:

  1. Et æg knækkes i en dyb skål, sukker (100 g) og vanillin tilsættes. Massen piskes med piskeris eller røremaskine. Så snart det bliver hvidt og luftigt, kan du tilføje blødt smør (100 g), creme fraiche (75 g) og mel (250 g) med bagepulver (3 g). Den æltede dej sendes i køleskabet i 60 minutter.
  2. Prællet og skåret græskar (350 g) hældes med kogende vand og koges i 15 minutter eller indtil det er mørt.
  3. I mellemtiden kan du fylde ostemassen. For at gøre dette piskes hytteost (300 g) med en dyppeblender med creme fraiche (50 g), kondenseretmælk (70 g), råt æg, stivelse (1,5 spsk) og vanilje.
  4. Det afkølede græskar knuses også til en purétilstand på enhver bekvem måde. Derefter kombineres den resulterende masse med kondenseret mælk (50 g), kanel (1 tsk) og stivelse (1 ½ tsk).
  5. Dejen lægges ud i en form med sider. Fyldet hældes skiftevis i midten: først 2 spsk hytteost og derefter græskarmasse. Derefter sendes formen med tærten til en forvarmet ovn (180 ° C), hvor den bages i 80 minutter. skær kun produktet af efter afkøling.

Sød græskarlagkage

Den følgende opskrift er bemærkelsesværdig for sin enkelhed. Til en hurtig græskartærte skal du bruge frossen butterdej, som du kan købe i ethvert supermarked. Derudover skal du også bruge lidt tyk marmelade og 200 g råt græskar. Opskriften består af nogle få trin:

  1. Dejlaget rulles let ud med en kagerulle. På den ene side af den skæres dybe snit med en kniv, og den anden del smøres med marmelade (2 spsk).
  2. Græskar skæres i tynde skiver. Tilberedte skiver lægges ud på en del, der er smurt med marmelade og dækket med den anden halvdel af dejen. Produktets kanter er i klemme.
  3. Opskriften på græskartærte tilberedes ved 180°C, indtil toppen er brunet. Færdigbagte kager drysses generøst med pulveriseret sukker.

Tærte med rosiner, appelsinskal og græskar

Græskartærte med rosiner
Græskartærte med rosiner

Vi tilbyder en anden mulighed for at lave lækre hjemmebagte kager medefterårsgrøntsag:

  1. Græskar (300 g) og appelsinskal gnides på et fint rivejern.
  2. Rosiner (50 g) hældes med kogende vand i et par minutter og lægges derefter ud på et håndklæde.
  3. Æg (4 stk.) piskes med sukker (1 spsk.) i skummet.
  4. Blød margarine (200 g) piskes separat med en røremaskine.
  5. Æggedelen af dejen kombineres med smørret. Mel (250 g) og bagepulver (1 tsk) tilsættes.
  6. Der er kun tilbage at blande rosiner, græskar og skal i dejen. Overfør det til formularen.
  7. Pumpkin Raisin Pie bages i 60 minutter. Den første halve time skal temperaturen i ovnen være 200 °C, og derefter skal den sænkes til 180 °C.

Græskar- og ristærte

Den næste bagemulighed er en fantastisk s alt snack til ethvert bord. Denne græskartærte burde være nem at lave:

  1. Dejen æltes af mel (100 g), 50 ml vand og s alt (1 tsk). Det skal samles i en kugle, dækkes med et håndklæde og efterlades på bordet i 30 minutter.
  2. På komfuret i en gryde, kog vand, tilsæt s alt og dyp græskarstykker (400 g) og 100 g ris i det.
  3. Efter 10 minutter kasseres grydens indhold på en sigte.
  4. Knus græskarret lidt. Tilsæt ricotta (200 g) og revet parmesan (100 g), 1 æg og 1 blomme, smør (40 g) og olivenolie (1 tsk) til fyldet.
  5. Dej delt i to dele. Rul hver halvdel tyndt, giv lagene form som et rektangel.
  6. Fordel fyldet over det nederste lag. Dæk den derefter med den anden del af dejen, klem kanterne sammen.
  7. Smøre topolivenolie tærte (1 tsk). Bag produktet i 30 minutter ved 180 °C.

græsk kødtærte med græskar

Græsk tærte med græskar og kød
Græsk tærte med græskar og kød

Sådanne solide kager er perfekte til hovedretten. Trin-for-trin tilberedning af en lækker græskarkødtærte er som følger:

  1. Okse- og svinekød (350 g hver) skæres i små stykker og steges på en pande med løg, indtil væsken er helt fordampet. S alt og peber tilsættes.
  2. Græskar (300 g) gnides på et groft rivejern. Lidt sukker tilsættes efter smag (1 spsk.).
  3. Mørdej (900 g) rulles i 2 lag.
  4. Fyldet lægges ud på den nederste del og fordeles jævnt over hele overfladen.
  5. Overfra lukkes fyldet med et andet lag dej. Kanterne på tærten er forbundet. Fra oven er produktet smurt med et æg.
  6. Kagen bages i 45 minutter ved 180 oC. Retten serveres både varm og kold.

Hvordan laver man en melfri tærte med semulje og græskar?

Ifølge følgende opskrift kan du bage en meget velsmagende mannik. Græskartærte med semulje i stedet for mel er fugtig indeni, med en krydret eftersmag af citronskal. Hvis du ikke ved det med sikkerhed, vil det være meget svært at gætte, at der er tilføjet en orange grøntsag. For at lave en tærte skal du bruge:

  1. Forvarm ovnen ved at indstille temperaturen til 180 °C.
  2. Riv 250 g græskar på et fint rivejern.
  3. Forbered citronskal.
  4. Kombiner skal, græskar, semulje (1,5 spsk.),bagepulver (1,5 tsk), et glas kefir, sukker (½ spsk), en knivspids s alt og vanillin hver.
  5. Kom den æltede dej i en smurt form.
  6. Brug kagen i 45 minutter.
  7. I mellemtiden, i en gryde ved lav varme, tilbered en sirup af citronsaft, vand (½ kop), sukker (¾ kop) og vanillin. Kog det i 3 minutter, tag det derefter af komfuret og afkøl det.
  8. Hæld den tilberedte sirup over den varme kage. Afkøl kager og server.

Opskrift på en lækker slow cooker-tærte

Græskartærte i en langsom komfur
Græskartærte i en langsom komfur

Med køkkenhjælperen er bagning perfekt: den passer altid og bager godt. Derfor er det en sand fornøjelse at tilberede en græskartærte i en langsom komfur. Det vigtigste er at følge rækkefølgen af handlinger angivet i opskriften:

  1. Et glas sukker (200 ml) og ristet græskarpulp (200 g) males, til det er glat sammen med appelsinskal.
  2. Tilsæt kefir (200 ml), 2 æg, citronsaft (1 spsk) og kanel (½ tsk).
  3. Rør ingredienserne. Sigt derefter melet (2,5 spsk.) og en teskefuld sodavand.
  4. Ælt dejen til pandekagers konsistens.
  5. Kom dejen i en smurt skål. Indstil "Bagning"-tilstand. En græskartærte i en 700 W slow cooker vil stege i 100 minutter. Men efter 1 time kan du smage dens klarhed med en tandstik.

Anbefalede: