Opskrift på vandmelonmarmelade - en påmindelse om sommeren

Opskrift på vandmelonmarmelade - en påmindelse om sommeren
Opskrift på vandmelonmarmelade - en påmindelse om sommeren
Anonim

I anden halvdel af sommeren har vi en fantastisk mulighed for at nyde smagen af en vidunderlig bær - vandmelon. I varmen slukker det tørsten, forbedrer med succes humøret, hjælper med at tabe sig. På grund af sine usædvanlige egenskaber er vandmelon i stand til at fjerne s alte fra kroppen og rense leveren. Og om vinteren er det tilstrækkeligt erstattet af en dessert baseret på det. Selvom der er skeptikere, og de ikke overvejer eksotisk vandmelon marmelade, opskriften som jeg gerne vil gøre opmærksom på, til syltetøj. Men det er nok at prøve denne delikatesse en gang, og meningen om den vil ændre sig for altid. Dens fantastiske smag og usædvanlige udseende har ikke efterladt nogen ligeglade.

opskrift på vandmelonmarmelade
opskrift på vandmelonmarmelade

Opskrift på vandmelonmarmelade

For at tilberede denne lækre delikatesse skal du bruge et halvt kilo vandmelonmasse, 1 kg sukker, 1 citron og et glas vand. Det er bedre at vælge en vandmelon med tæt frugtkød og helst med et lille antal frø eller uden dem. Bæret skal vaskes, tørres med et køkkenrulle, skæres og den spiselige del fjernes. Den skal hakkes fint, foldes indtilberedt gryde og fyld med varmt vand. Tilsæt noget af sukkeret til indholdet og kog ved svag varme, indtil bæret bliver blødere. Derefter skal du male en rent vasket citron med en skræl (du kan bruge en kødkværn). Efter den resulterende masse hældes i en gryde med vandmelonmasse. Opskriften på vandmelonmarmelade, som du bliver opmærksom på, er en klassiker.

I skålen, hvor syltetøjet skal tilberedes, hældes vand og den anden del af sukkeret hældes. Opvarm siruppen og tilsæt den tidligere tilberedte vandmelon til den. Kog indtil det er tyknet. Hæld det færdige produkt i steriliserede krukker, forsegl. Denne dessert har en overraskende rig pink farve. Citron giver en subtil pikanthed. Vores opskrift på vandmelonmarmelade kræver ikke flere tilsætningsstoffer. Men du kan eventuelt tilføje ingefær, hvilket vil gøre produktet endnu mere velsmagende.

opskrift på vandmelonmarmelade
opskrift på vandmelonmarmelade

Opskrift på syltetøj på vandmelonskræl

I denne vidunderlige bær er ikke kun frugtkødet spiseligt. Fra skorperne kan du også tilberede en lige så velsmagende delikatesse. Dens opskrift er meget enkel. Syltetøjet viser sig duftende, det dufter af friskhed. Hvis du tilføjer appelsiner eller citroner til det, kan du opnå en lysere smag. Efter at have forberedt en sådan dessert én gang, vil du blive forelsket i den, og den bliver en hyppig gæst på dit vinterbord. Til marmelade fra vandmelonskræller skal du bruge 700 g sukker pr. 1 kg skræl. Det første skridt er at skære en hård mørkegrøn belægning af. Skær derefter skorperne i små stykker (1 cm), drys med sukker på toppen. Efter 8 timer starter de saften op, og du kan begynde at lave mad. På et ikke særlig stort bål,under omrøring af og til, kog marmeladen i ca. 2 timer (skal reduceres til det halve). Det er al visdom. Marmeladen er klar. Hvis du planlægger at spise det om vinteren, så skal du rulle det sammen i steriliserede krukker, hvis du bruger det nu, kan du bare gemme det i kulden.

opskrift på vandmelonmarmelade
opskrift på vandmelonmarmelade

Fra en usædvanlig bær tilberedes der mange fantastiske retter, men lederen er stadig marmelade med sin delikate aroma og udsøgte smag. Denne vidunderlige opskrift på vandmelonmarmelade hjælper dig med at tilberede en delikatesse, der ikke vil efterlade nogen ligeglade, den vil glæde dig på kolde vinteraftener og minde dig om sommeren.

Anbefalede: