Kødtærte er et mesterværk inden for kulinarisk kunst

Kødtærte er et mesterværk inden for kulinarisk kunst
Kødtærte er et mesterværk inden for kulinarisk kunst
Anonim

Duften af friskbagt dej, dine yndlings toppings og den ekstraordinære smag af hjemmelavede tærter tilberedt med kærlighed og fornøjelse vil tilfredsstille selv de mest kræsne gourmeters ønsker. En sådan ret kan perfekt dekorere bordet eller bare diversificere din daglige menu. I dette tilfælde vil vi overveje en kødtærte, der er populær blandt mange mennesker, og afsløre hemmelighederne bag dens tilberedning. Og så kan du lade fantasien løbe løbsk og skabe efter eget skøn, eksperimentere med fyld og dejtyper.

Kødtærte
Kødtærte

For det meste fyldte tærter laves lukkede, så de forbliver saftige længere. De bages på bageplader eller i specielle former, som er smurt med olie eller beklædt med bagepapir. Til påfyldning kan du bruge forskellige typer kød, samt kombinere det med andre ingredienser. Og lad os nu komme ned til historien om, hvordan man laver en kødtærte. Hertil har vi brug for gærdej, som du selv kan tilberede, selvom du kan købe færdiglavet. Da vi er engageret i den kreative proces, vil vi ikke nægte os selv fornøjelsen og gøre alt selv. Så du skal tage: 0,5 l mælk, 6 glas mel, 12 g gær, 1 æg,100 g smør og lidt s alt. Vi avler gær i et glas opvarmet mælk og

hvordan man laver kødtærte
hvordan man laver kødtærte

sukker. Denne blanding skal stå i 10 minutter og danne et skum. I løbet af denne tid skal du smelte smørret, bland det med ægget, s altet, den resterende mælk og den "nærmede" masse. Tilsæt mel gradvist, ælt forsigtigt dejen. Til en kødtærte skal den være blød og ikke klæbe til håndfladerne. Vi lader dejen stå i cirka en halv time, så den passer

Mens vores "bund" hæver, tilbereder vi kødet. Her kan du fokusere på din egen smag, du kan vælge oksekød, og kylling, og lam eller svinekød. Til vores opskrift skal du tage 800 g svinekød, skære det i store stykker og koge i en time. Det er tilrådeligt at komme hakket kød i en blender eller bare hakket kød i en kødtærte. Men før det, tilsæt stegte løg, lidt bouillon og lad det simre i yderligere 7-10 minutter. Skær den færdige dej i to dele, hvoraf den ene skal være lidt mindre end den anden. Rul det større stykke tyndt ud og kom over på en bageplade. Drys fyldet ovenpå, og træk dig tilbage fra kanterne med to fingre. Vi ruller også den anden del ud og dækker den første del ovenpå, og klemmer alle kanterne tæt. Smør toppen af kødtærten med æggeblommer og sæt den i ovnen. Bages i 40-50 minutter, indtil de er klar, hvilket bestemmes ved piercing.

kødtærtedej
kødtærtedej

Dette er en klassisk opskrift, der kan ændres efter ønske. Kødtærte tilberedes af både puff og den enkleste dej. Kød kan erstatteshakket kød, tilsæt revet ost, kartofler, grøntsager, svampe, grønt osv. til det. Generelt, uanset hvilket fyld og hvilken base du vælger, er det vigtigt at huske, at tærten er din kulinariske kreation. Og du skal skabe det med fuld tillid til, at du vil lykkes. Så vil glæden ved det udførte arbejde og resultatet glæde dig. Lav mad og spis sundt!

Anbefalede: