Snack-muffins med skinke og ost: Opskrift med foto

Indholdsfortegnelse:

Snack-muffins med skinke og ost: Opskrift med foto
Snack-muffins med skinke og ost: Opskrift med foto
Anonim

Muffins er en meget nem at tilberede forret. Den er meget alsidig, så selv uden nok ingredienser kan du tilberede dem.

Du kan lave standardmuffins - uden fyld eller smag, men det vil være mere interessant og mere velsmagende at eksperimentere med dem, da du kan tilføje alt, hvad du kan lide: bær, frugt, nødder og meget mere. Men i dag skal vi tale om muffins med skinke og ost.

Muffins

Muffins ligner meget almindelige cupcakes, men faktisk er de væsentligt forskellige fra hinanden. Til at begynde med skal det bemærkes, at cupcakes har en luftig struktur, temmelig porøs, og muffins, tværtimod, er meget tætte i strukturen, men ikke mindre bløde på samme tid, fordi i sammenligning med cupcakes tilsættes mere væske til dem (kefir, mælk, vand - baseret på det produkt, du laver dejen af).

I de fleste tilfælde bliver der næsten ikke tilsat noget sødt fyld til muffins, hvorfor de i øvrigt er lavere i kalorier end cupcakes, som kokke ofte fylder med slik. Oftere lægges ost, grøntsager eller kød i muffins, hvilket gør dem til en speciel ret, fordi det ser ud til, at det er sødt.behandle, men i virkeligheden er det ikke altid tilfældet. En af fordelene ved muffins er, at der endda er en opskrift på fastende mennesker.

En anden forskel er, at muffins er tykt olieret, når de koges, for at gøre dem federe. Der er således en væsentlig forskel på muffins og cupcakes, selv i betragtning af, at muffins serveres i portioner, i modsætning til cupcakes.

Appetitlige muffins
Appetitlige muffins

Forekomsthistorie

Så hvad betyder en muffin, og hvor kom den fra? Fødestedet for dette wienerbrød er England i det 11. århundrede. Dengang lavede man først muffins af resten af dejen, der skulle bages til herrens bord, og serveredes muffins til tjenere og arbejdere.

Senere blev denne ret populær blandt mange mennesker, og den begyndte at blive serveret som forret til næsten hver ferie. Allerede i slutningen af 1800-tallet var der mange opskrifter på muffins. Nu er disse lækre snacks berømte over hele verden. De er nemme at tilberede, har mange variationer, er lave i kalorier, generelt har de et stort antal fordele. I Amerika kan mange lide at spise muffins til morgenmad. Dette skyldes det faktum, at sådan en ret er let og lille. Mange muffins oplades med energi og godt humør.

Der er to teorier om oprindelsen af selve ordet. En af dem siger, at ordet muffin blev dannet af den franske moufflet, som oversættes som blødt brød, da muffins i oldtiden lignede boller eller brød end kager.

Den anden teori er den muffinkommer fra det tyske muffe, som betyder en af brødtyperne. Således holder nogen sig til denne teori, men i dag betyder det ikke noget, fordi vi vil overveje en moderne opskrift på muffins med skinke og ost på kefir. Du kan også koge dem med mælk og vand, hvis du faster, og selv med vand bliver de ret velsmagende.

Disk med forskellige boller
Disk med forskellige boller

Ingredienser

Til tilberedning af snackmuffins med skinke og ost har vi brug for følgende ingredienser:

  1. kefir - 1 glas.
  2. Æg – 1 stk.
  3. S alt - en knivspids efter smag.
  4. Mel - 2 kopper.
  5. Sodavand - 0,5 tsk.
  6. Skinke – 100 g
  7. Ost - 100 g
  8. Sukker - 1 teskefuld.
  9. smør – 100 g
  10. Bagepulver - 1 tsk.
  11. Stivelse, sort peber, dild, hvidløg osv. (valgfrit).

Har du forberedt alle ingredienserne? Fortsæt nu direkte til madlavningen!

Skinke- og ostemuffins: Opskrift

Det er vigtigt at bemærke med det samme, at muffins bages i jernforme, papir eller silikone. Butikker har et stort udvalg af forme, så du kan forme dit bagværk, som du vil.

Så hvordan man laver skinke- og ostemuffins vil blive beskrevet i detaljer nedenfor. Det vil tage cirka 1-1,5 time at tilberede og skulle give cirka 10-12 muffins i alt.

Muffins i forme
Muffins i forme

Første etape

Hvis du er sikker på detforbered hurtigt dejen, og tænd straks for ovnen for at varme op til 180 grader. Opvarm nu kefiren og hæld den i en separat beholder, tilsæt sodavand til den, bland grundigt. Bland derefter ægget, s alt og sukker.

Før du skal blødgøre smørret, men ikke til en flydende tilstand! Lad det i bedste fald stå ved stuetemperatur i et stykke tid, cirka 30 minutter. Og først derefter tilsættes olien til resten af massen.

På dette stadium kan du tilføje duftende urter eller hvilke som helst krydderier, du ønsker. Mange siger, at peber og dild passer bedst til skinke og ost, men du kan eksperimentere og tilføje, hvad hjertet begærer. Stivede skinke- og ostemuffins smager også ret godt.

Sig nu melet, tilsæt bagepulveret og bland det gradvist i resten af massen, så dejen bliver tæt. Konsistensen skal være ret tyk, men sådan at den kan hældes i forme.

Dernæst skal du skære osten og skinken i små tern, tilsæt dem til den allerede tilberedte dej. Skinken skal ikke skæres i store stykker, ellers hæver dejen ikke i ovnen, og muffinsene bliver ikke ud. Ost, som en af mulighederne, kan rives, så kommer dejen tættere ud, men det ødelægger den ikke på nogen måde.

Duftende muffins med skinke og ost
Duftende muffins med skinke og ost

Anden etape

Nu, når du skal sikre dig, at dejen er klar, kan du lægge den i forme, men ikke helt, og endnu mere ikke med et objektglas. Du burdeforstå at dejen hæver, dine muffins med ost og skinke skal ikke spredes ud over hele panden og blive til noget uforståeligt. På toppen kan du pynte dit wienerbrød med sesamfrø eller drysse med revet ost.

Sæt dine muffins i ovnen, hold øje med dem. Bages i cirka 20-30 minutter. Hold øje med dem, og når dejen er hævet, prikker du en af muffinsene med en tandstik eller tændstik. Hvis der er mærker tilbage på dem, så er dejen endnu ikke klar, men hvis tændstikken eller tandstikkeren er ren, kan du roligt tage bagepladen ud. Det er tilrådeligt at gennembore et par muffins mere for at tjekke.

Udskårne muffins med ost og skinke
Udskårne muffins med ost og skinke

Sidste etape

Når du har taget muffinsene ud af ovnen, så lad dem køle af i et par minutter. Dæk nu bordet, inviter gæster eller kære til at prøve dine vidunderlige muffins snart!

De kan serveres som forret til hovedretten, såvel som et komplet måltid, for eksempel som forkælelse til te. Varm og frisk, oste- og skinkemuffin smager endnu bedre, når den smeltede ost strækker sig, og bagværket bogstaveligt t alt smelter i munden, så skynd dig at prøve det, men glem ikke at forkæle dine gæster også!

Men selvfølgelig, når de er kølet ned, er muffinsene stadig ikke mindre velsmagende. De vil forbløffe dig med deres tekstur ligesom dem, der lige er kommet ud af ovnen.

Muffins med skinke og ost i forme
Muffins med skinke og ost i forme

I princippet findes der rigtig mange opskrifter på denne ret. Men de kan kun afvige i nogle ingredienser til dejen. Ellers er den her ganskedenne enkle opskrift er super nem at lave, så hvis det lykkedes, så god appetit!

Anbefalede: