Hvordan laver man ostesuppe med kylling og svampe?
Hvordan laver man ostesuppe med kylling og svampe?
Anonim

Mange mennesker kan lide en ret som ostesuppe. Med kylling, svampe og forskellige tilsætninger som kiks viser det sig at være usædvanligt tilfredsstillende og velsmagende. Hvis du ønsker det, hvis du fjerner de enkelte komponenter og ikke steger nogle fødevarer, kan det endda gøres næsten til en kostforkælelse. Derudover kan man, mens man tilbereder en ret såsom ostesuppe med kylling og svampe, modificere opskrifter efter ønske, hvilket resulterer i en helt anden frokost i smag og sammensætning.

Desuden er det tilladt at tilberede det på forskellige måder. Det kan laves i form af en traditionel forret, og i form af en flødesuppe. Kort sagt er maden ret demokratisk, usædvanlig velsmagende og meget ejendommelig. Om hvordan man gør det, vil vi tale med dig yderligere. Og lad os måske starte med at fortælle dig, hvordan du tilbereder en klassisk ostesuppe med kylling og svampe. En trin-for-trin opskrift, som du kan finde nedenfor, samt nogle variationer af dette tema, kan meget vel blive grundlaget for din forfatters versioner.

ostesuppe med kylling og champignon
ostesuppe med kylling og champignon

Klassisk suppe: Ingredienser

For at tilberede ostesuppe med kylling og champignon skal værtinden fylde op: kyllingebryst,friske champignoner (det er nok at tage 300-400 gram), kartofler (4 stykker mellemstørrelse), en gulerod, løg og smelteost (to standardpakker, der vejer 125 g hver). S alt og krydderier kan tages efter din egen smag.

Sådan laver du mad: trin for trin-vejledning

Hvad skal der gøres for at tilberede en lækker lækkerbisken? Opskriften giver mulighed for følgende manipulationer:

  • Kyllingebryst skal koges i s altet vand. Tag derefter ud, afkøl, adskil fra knoglerne og skær i små stykker.
  • Skræl kartofler og skær dem i tern.
  • Riv gulerødder.
  • Hak løget tilfældigt.
  • Kom kartoflerne i den bouillon, som kyllingen blev kogt i. Sæt ild til.
  • Steg gulerødder med løg.
  • Tilføj skivede svampe.
  • Steg alt ved middel varme i 15 minutter.
  • Tilføj den resulterende blanding til kartoflerne.
  • Tilbered 10 minutter.
  • Tilføj kyllingekød.
  • Hæld revet ost.
  • Rør.
  • Kog i højst tre minutter, husk at røre.
  • Tilføj krydders alt, dine yndlingsurter.
  • Sluk for ilden, og lad det trække i en halv time.

Som du kan se, kan du lave ostesuppe med kylling og svampe ret hurtigt. Der er ikke noget svært ved det.

ostesuppe med kylling og svampe opskrift
ostesuppe med kylling og svampe opskrift

Diætostsuppe med kylling og svampe

Tilberedningen af denne ret adskiller sig kun fra den forrige ved, at den ikke tilsættes suppensteg og kartofler. Så trinene er næsten de samme som i den første mulighed. Kun i stedet for kartofler kastes løg med gulerødder og skiver af champignon, skåret i halve ringe, straks i bouillonen. Alt dette koges i cirka tyve minutter, hvorefter kød og ost tilsættes. Kog i fem minutter mere. Tilsæt grønt, luk låget og lad retten brygge.

ostesuppe med kylling og svampe foto
ostesuppe med kylling og svampe foto

Kyllingostsuppe med tørrede svampe

For at tilberede denne ret kan du tage alle stykker fjerkræ. Med hensyn til vægt er 700 gram nok. Skær kyllingen i stykker og lad den koge, s alt lidt vand. Læg et glas tørrede svampe i blød cirka en time før tilberedning. I princippet, hvis du beslutter dig for ikke spontant at koge ostesuppe med kylling og svampe, så kan du hælde vand over svampene og lade dem stå natten over. Så bliver tilberedningstiden mærkbart reduceret. Efter iblødsætning skal svampene vaskes flere gange og derefter skæres.

Riv en gulerod, mens kyllingen koger. Skær fire kartofler i tern, en stilk selleri i ringe, løg - eventuelt. Steg løget først. Tilsæt derefter gulerødder og svampe til det. Hold i brand, indtil al væsken er fordampet. Tilføj kartofler til kylling. Efter kogning lægges grøntsager med svampe og selleri i en gryde. Kog i 15 minutter, og tilsæt derefter s alt og dine yndlingskrydderier og revet smelteost (to stykker). Kog under omrøring i fem minutter. Sluk for ilden, luk låget. Om en halv time kan du kalde dine pårørende til bords.

ostesuppe med kyllingmadlavning af svampe
ostesuppe med kyllingmadlavning af svampe

Ostesuppe med svampe og frikadeller

Også en fantastisk mulighed. Hvis færdiglavet hakket kylling og champignoner er tilgængelige, kan du tilberede en sådan ret på en halv time. Så først gør vi alt for frikadellerne. Vi tager 300 gram hakket kød, peber, s alt, kører i et æg. Tilsæt et par spiseskefulde semulje, et halvt finthakket løg. Vi blander alt. I en stegepande steges revet gulerod og anden halvdel af løget, hvorefter vi tilsætter tre hundrede gram champignoner, skåret i skiver, til grøntsagerne.

Mens alt er stegt, kog vand i en gryde og smid tre kartofler skåret i tynde stænger ned i det. Fem minutter senere skal du sende grøntsager og svampe dertil. Og efter ti - frikadeller støbt af hakket kød. Kog i fem minutter. Smid derefter finthakkede (eller revet) to smelteoste i. Rør rundt, tilsæt s alt og krydderier. Kog indtil osten er smeltet. Til sidst kan du putte suppen og dine yndlingsgrøntsager i. Dild vil være særligt godt i denne ret.

ostesuppe med kylling og svampe trin for trin opskrift
ostesuppe med kylling og svampe trin for trin opskrift

Flødesuppe

Vi gør alt på nøjagtig samme måde (og vi tager det samme antal ingredienser) som ved tilberedningen af den klassiske version. Indtil det er tid til at tilføje kød og ost til suppen. Sluk i stedet for varmen, lad retten køle lidt af, og kværn derefter hele grydens indhold i en blender. Tilsæt derefter hakket kød og ost. Forresten er det bedre at forsmelte sidstnævnte i mikrobølgeovnen og tilføje en halv kop bouillon til massen. Kog i fem minutter meredrys med krydderurter og sluk for ilden. Mens den cremede suppe med kylling og svampe tilsættes, kan du stege de hvide brød-kiks. De passer særligt godt til denne ret.

Hjælpsomme tip

En overraskende smuk ret - ostesuppe med kylling og svampe. Billederne i artiklen viser tydeligt dette. Men den kan smagsmæssigt gøres endnu lysere, hvis man erstatter den gængse kylling med røget. Eller brug ikke almindelig smeltet, men let rygeost. Hovedkomponenterne i ostesuppe er svampe, kylling og kartofler. Resten af grøntsagerne kan tilsættes efter eget valg. Det er slet ikke nødvendigt at tage svampe. Alle skovsvampe, op til russula, er velegnede til sådan en suppe. Hvis du virkelig ikke har lyst til at koge kiks, kan du hurtigt stege croutoner og ikke nødvendigvis af hvidt brød.

Anbefalede: