Ostetoast: Hurtige og solide morgenmadsmuligheder
Ostetoast: Hurtige og solide morgenmadsmuligheder
Anonim

Ostetoast er den perfekte hurtige, solide og nærende morgenmad for hele familien. Den store fordel ved denne ret er dens hurtige tilberedning. Mens elkedlen koger, kan du sagtens lave en lækker lækkerbisken til morgenmad. Toastopskrifter kan være helt anderledes - det hele afhænger af de foretrukne produkter og selvfølgelig deres tilstedeværelse i køleskabet. Tilberedningsmetoden kan også variere: mundrette sandwich kan laves ved hjælp af en grillpande, ovn eller mikrobølgeovn.

Toast med ost og skinke

Toast med ost og skinke
Toast med ost og skinke

Denne godbid vil helt sikkert blive værdsat af alle dem, der ikke kan forestille sig deres liv uden kødprodukter. Skinke og ost er to ingredienser, der skaber en fantastisk smagsharmoni. Og hvis disse produkter er mellem skiver ristet brød, så vil der slet ikke være nogen ligeglade ved synet af sandwich!

For at lave tre sprøde toasts skal du bruge:

  • 75 gram skinke;
  • 45 gram ost, skåret i skiver;
  • seks firkanter toast;
  • 20-30 gram smør;
  • grøntsags- eller olivenolie - til smøring af panden.

Crispy Sandwich Making Guide

Vend et stykke skinke med en skarp kniv til ringe med samme bredde.

Send grillpanden til komfuret og varm godt op. Brug en silikonebørste til at smøre skålens ribben med vegetabilsk (oliven)olie. Læg skivede brødfirkanter på den varme stegepande. Steg ingrediensen i flere minutter, indtil den er gyldenbrun på den ene side. Fjern brødet fra panden.

Fordel smør på den stegte side af hver firkant. Læg den tilberedte ring af skinke på tre skiver brød og derefter en skive ost. Dæk med den anden firkant (smørsiden ind), og tryk let med hånden.

Send de resulterende sandwich tilbage til den opvarmede grillpande. Steg på begge sider, indtil hver af dem får en smuk gylden nuance. Læg færdige toasts med ost og skinke på serveringsfade. Hvis det ønskes, kan hver firkant skæres i to dele (diagon alt) - på denne måde er det mere bekvemt at spise sandwich.

Grillpande med toast
Grillpande med toast

Server toasten varm eller varm.

Sprød morgenmad med hvidløg og ost

Toast med ost og hvidløg
Toast med ost og hvidløg

Sådanne toasts kan serveres som en selvstændig ret, eller som en lækker tilføjelse til røræg, røræg, salat osv. Sandwich med ost og hvidløg fåshjertelig, aromatisk og ret krydret. Denne tilberedningsmetode foreslår at bruge en ovn eller mikrobølgeovn i stedet for en grillpande. Opskriften på toast er meget enkel, ligetil og tager ikke meget tid at lave en lækker morgenmad.

Påkrævede ingredienser til to sandwich:

  • en kvart kop hård ost, revet på et mellemstort rivejern;
  • to skiver toastbrød;
  • to spiseskefulde smør;
  • fire kviste persille;
  • et fed hvidløg.

Savory risteproces

Skyl persillen, dup tør med et køkkenrulle, og hak derefter fint.

Smelt smørret i mikrobølgeovnen eller ved lav varme. Før det pillede hvidløgsfed gennem en presse. Kombiner den resulterende vælling med smeltet smør.

Læg brødskiver på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en wienerbrødsbørste til at pensle hver firkant med hvidløgsolie, og fordel den jævnt over hele produktets overflade.

Drys de udblødte skiver brød med finthakket persille og derefter med ost. Alle ingredienser bør jævnt dække overfladen af fremtidige toasts.

Send en bageplade med sandwich til en ovn forvarmet til 190 grader i 5-10 minutter. Tiden afhænger af rettens ønskede struktur (dyb brun, blød osv.).

Mikrobølgetilberedning gjort endnu nemmere! Det er nok at lægge brødskiverne på en passende tallerken, smøre med olie, drysse med hakkede ingredienser og såsæt i ovnen i 2-3 minutter.

Færdiglavede toasts med ost og hvidløg, serveres varme på tallerkener.

Hvordan laver man sandwiches endnu lækrere?

Toast med ost og tomat
Toast med ost og tomat

Faktisk er der rigtig mange opskrifter på toast i dag. For at gøre ostesandwich endnu mere velsmagende, skal du blot tilføje de ingredienser, som familiemedlemmer bedst kan lide. Her er blot nogle få eksempler:

  • I stedet for skinke kan du bruge rå røget eller kogt pølse, kogt eller røget kylling, kalkun eller oksekød.
  • Udskiftning af persillen med en blanding af Provence eller italienske urter vil gøre sandwichene endnu mere duftende og originale.
  • Smør kan udelukkes fra listen over nødvendige ingredienser. Mayonnaise, creme fraiche eller en hvilken som helst hvid sauce vil med succes erstatte det.
  • Friske grøntsager kan også tilføje variation til udseendet og smagen af toast. For eksempel gør tomater, peberfrugter eller agurker et godt stykke arbejde.

Anbefalede: