Restaurant Bakuskiy Dvorik i Kazan: en ø med aserbajdsjansk køkken
Restaurant Bakuskiy Dvorik i Kazan: en ø med aserbajdsjansk køkken
Anonim

Kazan er kendt for at være hovedstaden i Republikken Tatarstan. Denne gamle by i Den Russiske Føderation, hvis alder har krydset over tusind år, er blevet tildelt titlen "Ruslands tredje hovedstad". Hvert år kommer et stort antal turister hertil fra alle regioner i landet, såvel som fra lande nær og fjernt i udlandet. De er utvivlsomt tiltrukket af byens skønhed, det majestætiske Kazan Kreml, et af symbolerne på Kazan - Syuyumbike-tårnet, Kul-Sharif-moskeen, samt tatarernes legender og traditioner.

Men Kazan er ikke en mononational by. Som i mange storbyområder bor her mange mennesker. Med hensyn til indbyggertal er Kazan en af de tættest befolkede byer i Rusland. Ifølge de seneste data overstiger antallet af indbyggere i hovedstaden i Tatarstan 1,2 millioner mennesker. Blandt dem er repræsentanter for over 115 nationaliteter; de mest talrige af dem er tatarer, russere, bashkirer, ukrainere, tjuvasjer, marier.

Men der er også små diasporaer, der søger at bidrage til udviklingen af byen. For eksempel ved at besøge restauranten "Bakinskiy Dvorik" i Kazan, vil gæster i hovedstaden i Tatarstan være i stand til at kaste sig ud i atmosfæren, der vil introducere demmed det aserbajdsjanske folks traditioner, dets vidunderlige køkken og ægte transkaukasiske gæstfrihed.

Restaurant Bakuskiy Dvorik i Kazan

I Kazan er der to institutioner med samme navn, beliggende på følgende adresser: Yamasheva Avenue, 92A og st. Vagter, 40. Vi vil tale om "Baku-gården" på Guards. Institutionens døre er åbne for byens beboere og gæster fra klokken 10 til 23. I betragtning af restaurantens åbningstider kan du her ikke kun spise frokost og aftensmad, som det plejer, men også spise morgenmad.

baku terrasse kazan
baku terrasse kazan

Restauranten har en stor sal med en kapacitet på op til 140 personer, samt 2 VIP-rum til 10 og 20 personer. Deres interiør er designet i traditionel aserbajdsjansk stil og vækker tanker om larmende kaukasiske fester med udsmykkede og tankevækkende skåltaler.

Aserbajdsjansk køkken i Kazan: menu og priser

Ifølge dem, der besøgte Kazan, laver restauranten "Bakinskiy Dvorik" meget velsmagende mad. Menuen har et stort udvalg af kødretter, for eksempel kebab, fjerkræ, fisk. Desuden, hvis en fugl bliver tilberedt, så er dette ikke en banal kylling, men en agerhøne, hvis en fisk, så vil du blive serveret dorado.

baku terrasse kazan
baku terrasse kazan

Stamgæster roser meget kebaben, der tilberedes her, og signaturretten "saj" - 4 typer kød tilberedt på grillen med grøntsager. Portioner af retter for deres imponerende størrelse fik også kundernes godkendelse. Du kan også bestille god aserbajdsjansk vin her.

Priserne i Baku Yard er meget overkommelige ogde er positivt overrasket over, at de for en lille mængde er meget tilfredsstillende fodret.

Baku gårdhave restaurant
Baku gårdhave restaurant

Atmosfæren i "Baku-gården"

Restauranten Bakuskiy Dvorik i Kazan er meget populær blandt fans af orientalsk køkken. Derfor er restauranten udsolgt på helligdage. Administrationen gør alt for at sikre, at de besøgende har det sjovt: Livemusik spiller her, du kan danse eller bare beundre mavedansens mesterlige præstation.

Mens kunderne på restauranten prøver retter fra det aserbajdsjanske køkken, spiller baggrundsmusikken diskret.

Anmeldelser om restauranten "Baku Dvorik"

Køkkenet her er generelt højt vurderet af restaurantens gæster. Nogle gange gør Baku Yards popularitet ham en bjørnetjeneste: nogle kunder er utilfredse med, at der er for mange mennesker her og temmelig larmende. Tjenerne har derfor konstant ikke tid til at udføre ordrer.

En anden mening blev delt af familiebesøgende, der kom til "Baku Yard" med børn: de mener, at denne institutions status bør kaldes en værtshus. Samtidig var der ingen klager fra dem over kvaliteten af retterne.

Hvis du er en sand kender af det aserbajdsjanske køkken, eller hvis du ikke har prøvet dets retter før, og du ikke er bange for sådanne anmeldelser, velkommen til Baku Yard i Kazan!

Anbefalede: