Nødvendig og velsmagende opskrift: zucchini-kaviar i en langsom komfur

Nødvendig og velsmagende opskrift: zucchini-kaviar i en langsom komfur
Nødvendig og velsmagende opskrift: zucchini-kaviar i en langsom komfur
Anonim

Opskriften på "zucchinikaviar i en langsom komfur" har længe vundet værtinders hjerter over hele verden. For det første er det lækkert, for det andet er det nemt, og for det tredje er det hurtigt. Ja, og denne enhed hjælper med at spare tid, fordi den forenkler madlavningen, på grund af det faktum, at retten sygner af sig selv, er konstant overvågning ikke nødvendig. Her er nogle opskrifter, der beviser det.

Zucchini-kaviar i en langsom komfur

opskrift på squash kaviar i en langsom komfur
opskrift på squash kaviar i en langsom komfur

Vi laver mad til tre kilo af hovedproduktet. Vi vasker og skærer ingrediensen i tern, vi gør det samme med gulerødder, sød peber, løg og hvidløg. Vi opvarmer olien i enheden og sender alle komponenterne dertil. Vi simrer i 10 minutter i "lavtrykstilstand", og tilsæt derefter et glas tomatpuré, 100 gram mayonnaise, en skefuld s alt, allehånde og en knivspids sukker. Vælg derefter den samme tilstand igen og kog i 7-10 minutter. Sluk derefter enheden. Fra den angivne mængde opnås omkring 4 liter kaviar. Den kan ikke kun spises med det samme, men også lukkes i glas. For at gøre dette skal de steriliseres medlåg, hæld den varme masse og drej. Efter afkøling skal du sætte den på hovedet i kælderen eller et andet køligt sted.

Zucchini-kaviar i multikogeren "Redmond"

zucchini kaviar i en redmond multicooker
zucchini kaviar i en redmond multicooker

Du kan tilberede delikatessen på en anden måde. Skræl tre zucchini og skær i tern, gør det samme med en gulerod, en peberfrugt, flere løg og fem fed hvidløg. Forresten er typen af skæring ligegyldig, i processen med at koge bliver alt homogent, og hvis det ønskes, kan de, der ikke kan lide stykker, bruge en blender, der gør kaviaren glat og uden klumper. Opskriften "zucchini-kaviar i Redmond multicooker" involverer madlavning i tilstanden "bagning / stegning". Hæld lidt olie, læg gulerødder og løg. Vi venter 10 minutter, tilsæt derefter peberen, og efter yderligere 15 minutter lægger vi zucchini og revne tomater (det er bedre at fjerne skrællen, ellers vil det krølle sammen fra temperaturen og blive meget sejt, hvilket vil ødelægge smagen). Glem ikke at s alte og tilføje lidt peber og hvidløg. Hvis du kan lide en mere mættet farve, er det bedre at tilføje 3-4 spiseskefulde tomatpasta, dette vil være nok til en lys orange nuance. Når du har lagt alle komponenterne, skal du vælge "bagning / stewing"-tilstand og indstille tiden til 30 minutter. Det er alt. Retten er klar.

Original opskrift. Squashkaviar i en langsom komfur

zucchini kaviar i en slow cooker
zucchini kaviar i en slow cooker

Du kan ændre lidt på retten. Lad os tage de samme grøntsager som i det foregående tilfælde (tallet er uændret). Steg gulerødder og løg i "stegning / bagning", efter 10 minutter tilsæt zucchini, peberog tomat, s alt og peber. Vi vælger tilstanden "suppe / mælkesuppe", tilberedningstiden er cirka halvanden time. Efter 60 minutter tilsættes tre spiseskefulde tomatpure, hakket grønt (det er bedre, hvis det er persille), en knivspids sukker, s alt og et par fed hakket hvidløg. Lad os gøre os klar. Hvis du beslutter dig for at lave denne ret på dåse, så tilsæt en skefuld eddike til sidst og hæld den straks i steriliserede krukker, du kan male blandingen på forhånd.

Konklusion

Opskriften på "zucchini-kaviar i en langsom komfur" har været kendt for os siden barndommen, men den blev kogt i meget lang tid, fordi der ikke fandtes sådanne apparater endnu, men dens smag har ikke ændret sig kl. alt fra tidligere år til i dag. Den er lige så original, usædvanlig og nostalgisk.

Anbefalede: