Zucchini-gryderet opskrift: sunde retter til hver dag

Zucchini-gryderet opskrift: sunde retter til hver dag
Zucchini-gryderet opskrift: sunde retter til hver dag
Anonim

Gryderetter i en kedel eller gryder er en af de sundeste retter, ikke kun takket være naturlige ingredienser, men også takket være selve tilberedningsteknologien. Faktum er, at når du koger, tilberedes fødevarer i en bouillon mættet med deres saft, og ikke med olie, og derfor mister de minimumsmængden af deres vitaminer, og smagen bliver kun intensiveret.

opskrift på zucchini gryderet
opskrift på zucchini gryderet

Hvis du bruger opskriften på squashgryderet til madlavning i keramiske gryder, vil det fordoble fordelene ved teknologien. Da de opvarmes i lang tid og afkøles lige så langsomt, vil produkterne med denne metode forsvinde i deres egen juice og berige smagen af det fremtidige kulinariske mesterværk. Hvis du vil tilberede enhver ret i gryder, det være sig stege- eller squashgryderet, skal opskriften slet ikke ændres. Denne teknologi er enkel og alsidig, har en række fordelagtige funktioner: for det første er det evnen til at forberede alt på forhånd og sætte alt i ovnen på det rigtige tidspunkt. For det andet skal du takket være langsom afkøling ikke varme retten op i mindst 3-4 timer, og for det tredje kan du putte forskellige retter i forskellige gryder og koge det hele sammen. For eksempel for en mand - pilaf, til børn - mør kyllingefilet med kartofler,og til mig selv - en gryderet af zucchini. Samtidig kan du til enhver tid supplere opskriften med krydderurter eller sauce.

Forberedelse

opskrift på squashgryderet
opskrift på squashgryderet

Zucchini er ekstremt nyttig. De er rige på plantefibre, vitamin A og E, magnesium, kalium, calcium og jern. De bidrager til hurtig mæthed, og det er den bedste hjælp, når man skifter til en diæt eller i mangel af tid til et langt måltid. Det er derfor, de er så populære og udbredt i retter: dette er en opskrift på squashgryderet og pandekager med ost baseret på dem og tærter og endda både fyldt med kød eller hakket kød fra denne sunde grøntsag. Derudover er denne grøntsag hurtigt kogt og absorberes fuldstændigt, hvilket stimulerer tarmene. Derfor vil opskriften på zucchini-gryderet helt klart glæde dig både med dens sammensætning og enkelhed.

Når du laver mad, kan du bruge alle grøntsager, men det er bedst at tage gulerødder (2 små rodfrugter), kartofler (2-3 mellemstore knolde), kål (1/4 stort hoved), tomater (1- 2), løg løg (1-2), hvidløg (5-6 fed) og grønt (en bundt persille og dild). For at blive mæt kan du tilføje kød, kylling eller svampe.

madlavning

opskrift på zucchini gryderet
opskrift på zucchini gryderet

Så lad os først forberede et kilo squash: vask dem, skær stilken af og skær derefter i store tern eller stave. Hvis du bruger modne grøntsager, og ikke det såkaldte mejeri, så skal du også rense frøene først.

Nu, for at vores gryderet skal lykkes, skal du generøst s alte zucchinien, blande, mens du knuser til presningjuice, og lad stå i en halv time, vi gør det samme med kål. På dette tidspunkt skal du vaske og skære resten af grøntsagerne enten i strimler eller i tern. Hak det grønne fint, pres hvidløget i en underkop.

Opskriften på zucchini-gryderet vil bestemt ikke svigte dig, hvis du sætter grøntsagerne i den rigtige rækkefølge. Steg først løget i en kedel i vegetabilsk olie, og tilsæt derefter gulerødder og kartofler. Steg let, og tilsæt derefter et lille krus vand og lad det simre, indtil det er halvt kogt. Hæld derefter kål og zucchini i gryden, s alt (hvis nødvendigt), peber. Kog indtil alle komponenter er bløde, og efter at du har slukket for ilden, tilsæt hvidløg og krydderurter, luk tæt med et låg og lad stå i 5-10 minutter for at berige duften og smagen.

Anbefalede: