Meget velsmagende og sund stegt karpe

Meget velsmagende og sund stegt karpe
Meget velsmagende og sund stegt karpe
Anonim

I Rusland har korsfisk altid været berømt for sin anvendelighed og smag. Den er især rig på omega-3 flerumættede syrer, som er essentielle for mennesker. Også korsfisk er meget rig på let fordøjeligt protein, og dette er meget nyttigt for dem, der overvåger vægten og følger en diæt. Den er som bekendt også rig på vitamin A, E. Disse stoffer er nødvendige for kroppens modstandsdygtighed over for forskellige infektioner.

stegt crucian
stegt crucian

Fra denne fisk kan du tilberede en række forskellige retter: kolde forretter, supper, andet. Meget velsmagende stegt karper. Der er mange madlavningsopskrifter. En af dem er denne: tag et par fisk, rens, skyl, s alt. Efter ti minutter rulles i pisket æg, derefter i mel og placeres i en gryde med kogende vegetabilsk olie. Steg på begge sider, indtil de er sprøde. Læg derefter på en tallerken. Du kan bruge kartoffelmos, kogte ris eller andre grøntsager som tilbehør.

Enhver fisk, især stegt karpe, er god til enhver grill eller

stegte crucian opskrifter
stegte crucian opskrifter

udendørs rekreation. Den er god og friturestegt. Til enhver ungdomsfest, hvor der indtages lette hvidvine og øl,stegt crucian er godt. Opskrifter fundet i forskellige kulinariske magasiner giver dig mulighed for at prøve fisk i forskellige variationer. Karper kan koges, steges, stuves, bages.

Det viser sig meget velsmagende karper stegt, kogt i ovnen. For at gøre dette skal du rense fisken fra skæl og indvolde, derefter s alt, peber, læg på en bageplade eller bageplade, hæld creme fraiche og mayonnaisesauce ovenpå, peber og sæt i ovnen i fyrre minutter ved en temperatur på to hundrede og tyve grader. Du kan servere med grøntsagssalater, kogte nye kartofler.

karper stegt i ovnen
karper stegt i ovnen

En anden interessant ret er franskstegte karper. For at gøre dette skal fisken renses, indersiden fjernes og dyppes i tyve minutter i hvid bordvin. Rør derefter ægget og et par spiseskefulde mel i en skål, tilsæt hvidkværnet peber og lidt s alt. Beklæd karperen og rul i denne blanding, læg den derefter i en gryde med kogende vegetabilsk olie. Steg til de er sprøde. Efter tilberedning lægges på et køkkenrulle i et par minutter. Læg den færdige fisk på en tallerken, tilsæt sød peberfrugt, agurker, tomater skåret i ringe, drys med finthakket grønt.

Fisk er godt for folk i alle aldre. Det eneste er, at det ikke skal bruges, hvis der er en allergisk reaktion. Det er tilladt at bruge det til mad og under ikke-strenge faster. Kalorieindholdet i dette produkt er meget lavt - omkring firs kilokalorier pr. hundrede gram produkt. Crucian karpe er god, fordi den koger hurtigt, men du kan gøre detforskellige veje. Med hver tilberedningsmetode er smagen speciel og unik.

Mennesker i midaldrende er godt klar over de såkaldte "fiske"-dage. Det var torsdag. Så næste torsdag serveres en signaturret på bordet - stegt kors. Alle kan vælge deres opskrift. Vi dækker bord, serverer stegt fisk med grøntsager og kartofler.

Anbefalede: