Opskrift på skaldyrssuppe: meget sund, velsmagende og tilfredsstillende

Opskrift på skaldyrssuppe: meget sund, velsmagende og tilfredsstillende
Opskrift på skaldyrssuppe: meget sund, velsmagende og tilfredsstillende
Anonim
opskrift på skaldyrssuppe
opskrift på skaldyrssuppe

Opskriften på skaldyrssuppen er altid usædvanlig, den involverer brugen af grøntsager, såvel som indbyggerne i havene og oceanerne, hvilket vil give en fantastisk aroma og unik smag til retten. Ofte indeholder sammensætningen fløde og forskellige rødder, som, når de piskes (og en lignende metode bruges ofte til sådanne retter), gør væsken mere mør og cremet. Her er et par muligheder.

Opskrift på skaldyrssuppe. Spansk variant

Tomater, peberfrugt og kartofler, skræl og skær i små stykker, 2 ingredienser vil være nok. Hak et løg og et par fed hvidløg og steg til de er gyldenbrune, tilsæt lidt rød paprika. Indfør alle grøntsagerne, undtagen knoldene, og lad det simre, indtil peberen er klar. Pisk maden i en blender, kom den tilbage i wokken og hæld en liter bouillon på (fisk, i ekstreme tilfælde kylling). Vask rejerne (150 gram) og skift sammen med et stykke hvid fiskefileti væsken, tilsæt rene skaller med muslinger og klem blæksprutteringe. Lav et lille bål og lad det simre til fileten er klar. Kog kartoflerne separat, tilsæt hele blandingen fra gryden, kom laurbær, et par sorte peberkorn og en knivspids safran. Lad stå ved lav varme i 10 minutter. Server straks med croutoner eller frisk brød.

Skaldyrssuppe. Opskrift fra Norge

opskrift på skaldyrssuppe
opskrift på skaldyrssuppe

Kog laksefileten mør, tilsæt lidt selleri eller persillerod. Træk derefter fisken ud, si væsken og sæt den tilbage på komfuret. Riv tre smelteoste og kom gradvist i en varm pande. Skræl kartofler (et par stykker), løg og gulerødder. Skær den første ingrediens i tern og send til bouillonen, hak de resterende ingredienser og steg til de er gyldenbrune. Opskriften på skaldyrssuppe er ret enkel, optø rejer, muslinger, blæksprutte, blæksprutte (andre komponenter er også mulige) og læg dem i en opvarmet wok. Efter 7-10 minutter, dræn vandet fra dem og tilsæt det hakkede løg (du skal bruge to i alt), steg godt med tilsætning af dine yndlingskrydderier eller krydderurter. Et par minutter før afslutningen af tilberedningen, læg stykker af kogt laks, laurbær, allehånde og peber med s alt. Overfør ingredienserne til gryden og sved lidt, du kan tilføje tern af sød peber og sørg for at persille. Server med croutoner eller croutoner.

Miso - skaldyrssuppe

miso suppe med skaldyr
miso suppe med skaldyr

Ud over havets beboere indeholder denne første ret nudler,lavet af bønner. Der er dog ikke noget svært at forberede. Det er nødvendigt at tilberede en speciel bouillon baseret på tørrede ansjoser og tang, den resulterende væske vil blive kaldt dashi. Det skal koges (to liter er nok), læg tofu i tern (ikke mere end 250 gram) og 100 gram hakket tang. Tilføj muslinger, rejer, blæksprutter og andre repræsentanter for havdybderne. Kog i 7 minutter og sluk for varmen. Tag et glas bouillon, fortynd 200 gram misopasta i det og kom blandingen tilbage i gryden. Varm beholderen godt op, men lad den ikke koge. Kan serveres.

Konklusion

Opskrift på skaldyrssuppe kan tilberedes med én eller flere ingredienser. I slutningen af tilberedningen kan du fortynde det med lidt fløde eller, som i den norske udgave, tilsætte smelteost for pikant.

Anbefalede: