Opskrift på mandarinkage. Mandarinkage i en langsom komfur

Indholdsfortegnelse:

Opskrift på mandarinkage. Mandarinkage i en langsom komfur
Opskrift på mandarinkage. Mandarinkage i en langsom komfur
Anonim

Med dagens lave priser på citrusfrugter vil det ikke være det store problem at bage en mandarinkage. Opskriften kan vælges til enhver smag og pengepung - fra en enkel og billig kiks til en kompleks, der kræver opmærksomhed, arbejdskraft og særlige kulinariske færdigheder. Fælles for dem er tilstedeværelsen af mandariner og den simpelthen guddommelige smag af bagning.

mandarinkage
mandarinkage

mandarinkage

For denne opskrift vil vi kun beskrive bunden - kager. Du kan smøre dem med en hvilken som helst fløde, marmelade, kondenseret mælk eller endda alt efter tur, hvis du bager to kager og skærer hver i tyndere. Denne mandarin kefir kage accepterer ethvert tilbehør. Til ham tages et lille stykke blødt smør (ca. 75 g) og gnides indtil endelig ensartethed med æg og sukker (en og en halv kop). Et glas kefir med en knivspids s alt hældes derefter i, alt slås ud til glathed. Seks mandariner hakkes med skind, men ingen frø og tilsættes blandingen. Efter at den resulterende tyktflydende væske er æltet, hældes den i tre glas mel, slås, indtil alle klumper er elimineret. Bare tilsæt en skeslukket sodavand, ælt for sidste gang og kom i en smurt form. Må ikke straks sendes til ovnen - lad det stå i cirka fyrre minutter.

mandarin kage opskrift
mandarin kage opskrift

Nem mandarinkage

Fem æg piskes med et glas sukker, en 200-grams pakke smør tilsættes (erstat ikke margarine - din mandarinkage virker muligvis ikke eller får en bestemt lugt), massen bringes til pragt. To en halv kop mel blandet med en skefuld sodavand tilsættes, og dejen æltes med en ske, indtil den er glat. Til sidst hældes mandarinen, der er slået ud i blenderen, i - om man skal fjerne skindet fra den er op til værtinden, men den vil vise sig mere duftende med hende. Kagen går i ovnen i en halv time. På dette tidspunkt er cremen kogt: en pakke smør bringes til lethed med en mixer; gradvist, lidt efter lidt, tilsættes kondenseret mælk (0,5 dåser), vanillin og mandarinmasse opnået fra en citrus med en blender. Kagen skæres parallelt med jorden i halve, begge dele er smurt med creme, stablet oven på hinanden. På toppen af mandarinkagen drysses med knuste nødder, og efter en times stående i køleskabet kan den serveres på bordet. Hvis du ikke kan lide nøddepulver, kan du tilføje krummer til cremen sammen med mandariner.

mandarin paradis kage
mandarin paradis kage

Orange Mood

Meget interessant og lækker mandarinkage. Opskriften kræver dog opmærksomhed og bøvl. Men så kan man ikke trække børn og gæster i ørerne af lækkerier. Først kagen: omkring fem mandariner males i en blender eller kødkværn. En tredjedel af en pakke smør(ca. 75 gram) smeltes og blandes med halvandet glas sukker og et æg. Efter at have opnået ensartethed tilsættes et glas kefir, et par s altkorn og en skefuld bagepulver. Massen, der er æltet til glathed, hældes i de sigtede tre glas mel sammen med mandarinpuré. Den homogene dej hviler på bordet i en halv time eller fyrre minutter, hvorefter den bages indtil rødme og klarhed (tjekket med en tændstik). Efter afkøling deles kagen i to tyndere dele. En krukke mandariner på dåse sis; sirup blandet med en skefuld rom eller cognac, den nederste kage udblødes, derefter smøres med halvdelen af fløden (pisk smørret med en lige stor mængde kondenseret mælk, vanilje og en skefuld cognac). På toppen er skiver mandarin fra en krukke. Den anden kage placeres, smurt med resten af cremen. Citrusskiver lægges igen på den - den kan være frisk, den kan på dåse. På kanten og siderne er produktet drysset med kokosflager. Mandarinkage skal ligge i blød i køleskabet i to timer før servering. Men så bliver den spist med det samme.

mandarinkage i en langsom komfur
mandarinkage i en langsom komfur

Delight

Før du laver denne mandarinkage, hakkes eller males et glas tørrede abrikoser fint. Juice presses ud af et dusin mandariner, knuste abrikoser tilsættes det, kogt i cirka ti minutter. Derefter, mens de afkøles, piskes fire æg med et glas sukker, en pakke smør, mel (0,5 kop) og fint knuste mandler (halvanden kop). Indholdet af begge beholdere kombineres og æltes. Dejen lægges i en form beklædt med pergament,drysset med mandelflager og sendt i ovnen i tre kvarter. Smagen er bare fantastisk; hvis du vil toppe mandarinkagen med noget ekstra, er flødeskum ideel.

Tangerine Paradise

Der er flere desserter med dette navn. Vi inviterer dig til at lave mad "Tangerine Paradise" - den mest delikate kage du kan finde. Proteiner af seks æg piskes til stabile toppe med en skefuld sukker, æggeblommer - indtil de bliver hvide med et halvt glas almindeligt sukker, en pakke vanilje og en skefuld citronskal. En halv kop mel sigtes i blommerne med en teskefuld bagepulver og 2 spsk. l. stivelse (gerne majsstivelse). Derefter forsigtigt, i dele, forstyrrer proteiner massen. Når dejens udseende gør dig tilfreds, lægges den i en form og sættes i ovnen i fyrre minutter. Den afkølede kage deles i to og lægges i blød i mandarinesirup. Gelatine er også gennemblødt i det (20-grams pakke). En creme er lavet af to pakker kosthytteost blandet med et halvt glas yoghurt, tre spiseskefulde pulveriseret sukker og vanilje. Hævet og opvarmet gelatine indføres i det; når massen begynder at tykne tilsættes et glas flødeskum. Den nederste kage er dækket med skiver af dåse mandarin og creme, den øverste er kun tilbage med imprægnering. Den næsten færdige Tangerine Paradise-kage er gemt i køleskabet for natten. Dagen efter drysses den med flormelis, pyntet med flødeskumsfigurer og citrusbåde, og du er klar til at fejre det.

mandarinkage på kefir
mandarinkage på kefir

Tangerine Citronkage

Dens smag er interessant, fordi sur citrus går i dejen, og sød bruges til imprægnering. Plus tørret frugt! Rosiner med tørrede abrikoser ("med øjet", så meget du vil) udblødes, 150 gram blødt smør gnides med et halvt glas sukker og piskes derefter med tre æg, et halvt glas mælk, en halv citron rullet i en kødhakker, og mel (to et halvt glas) med bagepulver. I slutningen hældes filtrerede og hakkede tørrede frugter. Dejen æltes, hældes i en smurt multicooker skål. "Bagning"-tilstanden er valgt, timeren er indstillet til 80 minutter. Mens mandarinkagen i slowcookeren når tilstanden, er imprægneringen færdig: fem mandariner skrælles, skiverne skæres i små stykker. Citronen laves gennem en blender, blandet med et halvt glas sukker og mandariner. Efter et kvarters tid lægges massen på komfuret og koges i 10 minutter. Derefter tilsættes opsvulmet gelatine til det, og efter fem minutter fjernes imprægneringen fra varmen. Alt efter kagens højde skæres den i 2-3 stykker og lægges i blød i citrusgelé.

Anbefalede: