"Burger King", adresser i Moskva: beliggenhed, beskrivelse, anmeldelser
"Burger King", adresser i Moskva: beliggenhed, beskrivelse, anmeldelser
Anonim

Burger King er en velkendt kæde af fastfood-virksomheder, hvis menu er baseret på det amerikanske køkken. Fastfoodelskere vil helt sikkert finde deres yndlingsretter på den præsenterede liste: cheeseburger, pommes frites, hamburger, sødt mousserende vand og andre. Adresserne på Burger King i Moskva er præsenteret nedenfor. For nemheds skyld er leveringsrestauranter anført i en separat sektion.

Restaurant logo
Restaurant logo

Adresser på Burger King (auto) i Moskva

Restauranten på 69 Yaroslavskoe shosse, Moskva, er udstyret med et særligt område til bestilling uden at skulle ud af bilen. Åbningstiderne i hovedsalen er fra 9.00 til 23.00. Åbningstiden for King Auto er fra kl. 06.00 til kl. 03.00. Du kan afklare funktionsmåden eller dens ændringer ved at kontakte det kontaktnummer, der er angivet på det officielle websted.

Burger King døgnet rundt i Moskva adresser
Burger King døgnet rundt i Moskva adresser

AdresseBurger King i Moskva: Taganskaya gaden, 2. Åbningstider: dagligt fra kl. 06.00 til kl. 03.00. På dette tidspunkt kan besøgende afgive en ordre både i et særligt vindue til chauffører og direkte i restauranthallen.

Adresser på Burger King i Moskva: 24 timer

Du kan få en bid mad på Burger King-restauranten ikke kun om dagen, men også ved midnat og endda klokken 8 om morgenen. For eksempel kan en institution beliggende ved St. Zemlyanoy Val, Bygning 26, Bygning 1 (ved siden af Kurskaya metrostation) er åben 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Teknisk pause - fra kl. 3 til kl. 7. Du kan stille spørgsmål om åbningstiderne og andre nuancer på restaurantens kontaktnummer, der er angivet i officielle kilder.

Burger King-adresser i Moskva i nærheden
Burger King-adresser i Moskva i nærheden

Adresse "Burger King" i Moskva nær metrostationen "Govorovo": motorvej Borovskoye, vl. 2. Restauranten kører døgnet rundt uden lukning for en teknisk pause. Menuen byder altid på både den klassiske Burger King-menu og sæsonbestemte specialiteter.

Arbejder døgnet rundt i Moskva "Burger King" og på adressen Varshavskoe motorvej, hus 95, bygning 1. Institutionen er beliggende i indkøbscentret "Airbus" på 1. sal. Det fungerer døgnet rundt, men der er en teknisk pause fra kl. 4 til 5:30. Det er vigtigt at tage højde for tiden pause under besøget. Besøgende kan ringe til det kontaktnummer, der er angivet på det officielle websted for at få flere oplysninger.

Mulighed for at bestille levering

Det er muligt at bestille madlevering fra filialen"Burger King" i Moskva på Novy Arbat Street 17. Åbningstider: dagligt fra 7 til 3 om morgenen. Du kan afgive en ordre både gennem Burger King-mobilapplikationen ved at vælge denne restaurant fra listen og gennem den officielle hjemmeside. Du kan også præcisere oplysninger og afgive en ordre på det kontakttelefonnummer, der er angivet i officielle kilder.

Du kan også afgive en ordre på levering af retter fra Burger King i Moskva i restauranten på Sadovo-Kudrinskaya Street, 3, bogstav A.

Image
Image

Institutionens åbningstider: fra kl. 7 til kl. 03, uden pauser og fridage. Du kan afgive en ordre direkte på selve restauranten, samt ved at ringe.

Besøgende reagerer positivt på den nye service - muligheden for at levere retter fra restauranten. Mange afgiver nu en ordre til arbejde eller hjem.

Restauranter åbner i den nordlige del af byen

Konceptet med fastfoodrestauranter er evnen til at spise hurtigt og billigt. Så restauranten skal være tæt på arbejde eller hjem. Det er derfor, Burger King-etablissementer er åbne ikke kun i centrum af hovedstaden, men også i mange boligområder i storbyen. For eksempel opererer et stort antal point i den nordlige del af Moskva.

Burger King-biladresser i Moskva
Burger King-biladresser i Moskva

Burger King er meget populær på adressen: Dezhnev passage, hus 21, Egomall indkøbscenter. Restauranten ligger på 2. sal. Institutionen fungerer efter indkøbscentrets tidsplan, nemlig dagligt fra klindtil kl. 22.00. En ordre kan forudbestilles i mobilapplikationen, hvor besøgende også finder forskellige rabatkoder.

Du kan også få en bid mad på 19 Yeniseiskaya Street, bygning 1. Burger King ligger på 3. sal i Raduzhny indkøbscenter. Åbningstider: Dagligt fra 9:00 til 10:00. Menuen indeholder både klassiske kæderetter (pommes frites, sprudlende vand) og sæsonbestemte tilbud. De yngste gæster kan også prøve børnemenuen.

Restauranter åbner i den sydlige del af byen

Adresse på Burger King i Moskva: Kirovogradskaya street, 13A. Restauranten ligger på Columbus shopping- og underholdningscenters område. En anden institution er åben i nærheden, nemlig på adressen: Kirovogradskaya gaden, hus 24A, indkøbscenter "Prazhsky Grad". Åbningstider: dagligt fra 10.00 til 22.00.

Fans af Burger King-restaurantkæden kan også finde et etablissement på 11 Novoyasenevsky Prospekt, som opererer på Zolotoy Vavilon indkøbscenter, på 2. sal. Åbningstider: dagligt fra 10.00 til 22.00.

For nogle år siden blev Burger King også åbnet på Bolshaya Novocheremushkinskaya Street 1 i RIO indkøbscenter på 3. sal. Restaurantens åbningstider: dagligt fra kl. 10.00 til kl. 22.00.

Restaurantens åbningstider kan variere i helligdage.

Restauranter åbner i den vestlige del af byen

Restaurant "Burger King" opererer på adressen: MKAD 60 km, vl. 4, i businesscenteret "Coliseum". ArbejdstilstandEtablissementer: hallen er åben dagligt fra kl. 05.00 til 23.00, vinduet til biler er åbent dagligt fra kl. 05.00 til 03.00. Besøgende giver positiv feedback om kvaliteten af retterne, højt serviceniveau.

Et andet punkt i Burger King kan også findes på adressen: Rublevskoe shosse, hus 62, på 2. sal i Europarks indkøbs- og underholdningscenter. Åbningstider: dagligt fra 10.00 til 22.00.

Burger King 24 timer Moskva-adresser
Burger King 24 timer Moskva-adresser

Åbningstider kan ændre sig på helligdage, så tjek for opdaterede oplysninger, før du besøger.

Restauranter åbner i den østlige del af byen

Restaurant "Burger King" er åben på 62D, Green Avenue. Beliggende i indkøbscenteret "Shangal". Åbningstider: dagligt fra 6 til 3 om morgenen. Du kan afgive en bestilling på forhånd i den mobile applikation af den amerikanske restaurantkæde.

Også fra kl. 8.00 til kl. 01.00 kan du også få en bid mad i en restaurant, der er åben på adressen: 9th Parkovaya Street, hus 68. For mere information, ring venligst til kontakttelefonnummeret på officielle hjemmeside.

En komplet liste over adresser på restauranter, der er åbne i Moskva, kan findes på den officielle hjemmeside for den amerikanske køkkenrestaurantkæde samt i mobilapplikationen. Fans af Burger King kan også finde nyheder om nye menupunkter, kampagner og særlige tilbud der.

Anbefalede: