Tyrkiet med ananas i ovnen: de bedste opskrifter, madlavningsfunktioner og anmeldelser
Tyrkiet med ananas i ovnen: de bedste opskrifter, madlavningsfunktioner og anmeldelser
Anonim

I dag er mange mennesker glade for at lave mad. De bager forskellige kager, bagværk, tilbereder forskellige retter fra kød, fisk, dej og så videre. Men i dag vil jeg gerne dvæle ved, hvordan kalkunen med ananas tilberedes.

Denne ret er velegnet til forskellige festlige begivenheder, såvel som til en almindelig familiemiddag. Det viser sig meget velsmagende og tilfredsstillende.

Forbereder tilberedning af kalkun med ananas

Først skal du beslutte, om hele kalkunen eller kun mørbraden skal koges. Hvis den er hel, så kan den fyldes med ananas. Hvis der bruges filet, kan den skæres i tern.

kalkun med ananas
kalkun med ananas

Ananas kan bruges både frisk og på dåse. Tyrkiet passer meget godt til enhver slags.

Sød og sur smag af den sydlige frugt vil give den fremtidige ret en behagelig unik smag og aroma.

Som du ved, er kalkun et kost- og sundt produkt. Kroppen er i stand til nemt at optage det. Kalkunkød er også kendt for det faktum, at det indeholder vitamin A, E og mineraler som jod, jern, calcium, natrium, kalium,magnesium og andre.

kalkun med ananas opskrift
kalkun med ananas opskrift

Den eneste ulempe ved en kalkun er, at den er lidt tør. Men i kombination med forskellige mejeriprodukter, frugter og saucer kan denne ulempe undgås.

Tilberedning af kalkun med ananas: opskrifter

Der er en del opskrifter. Hvis kalkun og ananas tages som hovedingredienserne, kan forskellige typer grøntsager, svampe og frugter bruges som yderligere. Kombinationen af kalkun med dem vil give en unik interessant smag. Selvfølgelig vil alle gæster blive glade for disse retter.

Lad os overveje flere muligheder.

Ovnkalkunkotelet

Til denne opskrift skal du bruge følgende ingredienser: kalkunfilet - 800 gram, ananas på dåse - 400 gram, 250 gram hård ost, 100 gram creme fraiche, sort peber (kværnet), s alt, karry - til smag, olivenolie - 2 spsk.

Det første trin er at forberede kødet: Skær det godt vaskede og tørrede kalkunkød i lag på cirka halvanden centimeter tykt. Dernæst bruges en hammer, hvormed kalkunen slås af til en tykkelse på 1 centimeter. For at holde alt pænt og rent, skal du slå kødet i en plastikpose. Det færdige kød s altes og peber efter smag. Også drysset med karry. Kalkunen sættes derefter til side i cirka en halv time.

Mens kødet er klar, er andre nødvendige produkter ved at blive tilberedt. Ananasringe kan efterlades som de er, eller skæres i tern. Det afhænger af, hvem der kan lide hvordan. De overføres til en tallerken.

Hård ost(enhver du kan lide) gnides på et mellemstort rivejern til en bekvem tallerken.

kalkun bagt med ananas
kalkun bagt med ananas

Den færdige syltede kalkun lægges i en form og smøres med creme fraiche. Ananas lægges ovenpå. Alt dette drysses med revet ost. Herefter stilles formen i ovnen i cirka en halv time. Efter dette tidspunkt tages kalkunen ud af ovnen og efterlades i formen i cirka ti minutter.

Det sidste trin er at dekorere retten inden servering. Som tilbehør kan du tilbyde forskellige salater, ris, kartoffelmos eller pasta.

Hvis det ønskes, kan du tilføje andre typer krydderier: paprika, muskatnød, allehånde, nelliker, basilikum, salvie og så videre.

Tyrkiet med tomater

Denne opskrift ligner den første, men med yderligere ingredienser. Forberedelsestrinene er de samme. Forskellen er, at kalkunen i form først hældes med ananassirup med tilsætning af en spiseskefuld citronsaft. Læg derefter løget ud, skåret i ringe. Skiver af tomater på toppen af løget. Dernæst kommer ananasringene. Ost på toppen. Alt dette bages i ovnen i cirka halvtreds minutter.

Tyrkiet med svampe

Den tredje opskrift på kalkun med ananas i ovnen er også nem at tilberede. Det adskiller sig ved, at i dette tilfælde bruges champignoner i stedet for tomater. Fordel derefter løg- og ananasringene. Dernæst kommer osten. Andre svampetyper kan bruges, hvis det ønskes. Resten af manipulationerne er de samme som i den første og anden opskrift. Bag i ovnen i en halv time. Du kan servere til bordet, dryssetgrønt og pyntet med cherrytomater.

Denne ret smager guddommeligt og ser godt ud.

Tyrkiet i en gryde

kalkun med ananas i ovnen
kalkun med ananas i ovnen

Udover ovnen kan kalkunen også tilberedes i en gryde. Overvej flere opskrifter til tilberedning af kalkunfilet med ananas.

  1. Præl og hak løg fint (2 mellemstore). Gulerødder (3-4 stykker) vask, skræl og riv. Vask kalkunfileten og skær den i små tern. Frisk eller dåse ananas også skåret i tern. Dernæst kommer tilberedningsprocessen. Først steges løget i vegetabilsk olie i en stegepande, indtil det er gyldent. Dernæst tilsættes gulerødder til det, alt er stuvet godt. Så kommer kalkunfileten. S alt og peber tilsættes efter smag. Du kan tilføje muskatnød, koriander, paprika. Alt blandes grundigt og steges i cirka ti minutter. Hæld ananassirup i gryden. Alt dette koges i omkring fyrre minutter. Du kan tilføje ananassirup, hvis det er nødvendigt. Derefter tilsættes ananas i tern til gryden. Alt blandes og koges i cirka ti minutter. Retten er klar. Anret på en tallerken. Pynt retten med en kvist rosmarin.
  2. Den anden opskrift på kalkun med ananas i en gryde kræver heller ikke den store indsats. I henhold til ingredienserne og tilberedningsmetoden foregår alt på samme måde som i den første opskrift. Kun i stedet for ananassirup hældes tynd creme fraiche eller mælk. Dette giver dig mulighed for at tilberede det mest møre kød, der vil "smelte i munden". Tilberedningstid vil tage omkring en time. Ananas klquenching kan ikke tilføjes. De vil dekorere den færdige ret.

Favoritsalat

Hvis du har færdigkogt kalkunkød, kan du lave en lækker kalkunsalat med ananas. For at gøre dette har du brug for en kogt kalkun - tre hundrede gram, kinakål, dåse ananas - 1 dåse, creme fraiche 15% fedt, solsikkeolie - 3 spiseskefulde, s alt, peber - efter smag, sennep - 2 teskefulde, to nelliker hvidløg.

Kød og ananas skåret i tern. Beijing-kål skal rives i stykker med hænderne. Alt er blandet. En sauce er forberedt til hældning: creme fraiche, smør, sennep, pressede hvidløgsfed, s alt, peber blandes. Hæld kødet og ananaserne med den resulterende blanding.

kalkunfilet med ananas
kalkunfilet med ananas

Denne salat er saftig, let og sund, med en pikant smag og aroma. Du kan tilføje bær, nødder, rosiner.

Du kan også lave denne kalkunsalat med ananas. Den er meget let og hurtig at tilberede. Kog en kalkun og tre æg. Dernæst lægges salaten i lag: salat, kød, mayonnaise, stykker af dåse ananas, æg, mayonnaise, revet hård ost. Et minimum af produkter, et minimum af indsats - og en lækker salat er klar!

Tyrkiet med ananas kan bruges til at lave andre lækre salater. Som ingredienser kan du tilføje peberfrugt, sukkermajs, æg og så videre. Og selvfølgelig vil disse retter appellere til enhver.

Efterord

Denne artikel gennemgik de grundlæggende opskrifter til tilberedning af bagt kalkun med ananas, kalkungryderet i en gryde, salatermed kalkun. Uden tvivl vil disse lækre retter fange gæster, som det fremgår af anmeldelserne. Alle vil beundre værtindens kulinariske færdigheder. Og børnene vil blive glade for den behagelige søde og sure smag af retterne.

kalkunsalat med ananas
kalkunsalat med ananas

En enkel og hurtig tilberedt kalkun med ananas i ovnen vil redde enhver husmor, hvis der kommer gæster uventet. Det er trods alt tilfredsstillende og hurtigt, og sundt og velsmagende - mange kvinder understreger dette.

Hver husmor bør have disse opskrifter i sine noter.

Anbefalede: