Salat med svampe og tomater og ost: opskrift
Salat med svampe og tomater og ost: opskrift
Anonim

Enhver festlig begivenhed er ikke komplet uden sådan en ret som en salat. Og det er ikke overraskende. Når alt kommer til alt er salater en sund, velsmagende og tilfredsstillende kreation.

På festlige borde kan du finde en række forskellige salater: grøntsager, svampe, kød, frugt og så videre. Hver husmor har sine egne originale opskrifter. Det er vigtigt, at de ingredienser, der bruges til at lave salater, er friske og af god kvalitet.

Salater er en kold ret. Hver salat består af mindst to ingredienser, klædt med enten solsikkeolie eller mayonnaise eller creme fraiche. Frugtagtig krydret med yoghurt. Valget af dressing afhænger af, hvilken slags ret du vil have: fyldig eller let.

lækker salat
lækker salat

Salater er forretter. I denne artikel vil vi overveje opskrifter til at lave en salat med svampe og tomater og ost.

Starter processen

Alle produkter skal være friske. Det vil især være fantastisk, hvisbrugte grøntsager hentes fra egen have, svampe håndplukkes fra økologisk rene steder, oste og kød er fra egen gård. Så vil retten vise sig at være miljøvenlig og sikker.

For at gøre salaten appetitlig og smuk, er den korrekte og smukke udskæring af ingredienserne meget vigtig. I butikkerne kan du købe specielle krøllede knive, der giver dig mulighed for at skære grøntsager i form af blomster og andre former. Korrekt servering af salater er 70 % succes.

salat ingredienser
salat ingredienser

Vask, skræl og hak alle nødvendige ingredienser grundigt. Kød til kødsalater skæres norm alt i tern, pølser, grøntsager og frugter - i strimler eller tern.

Vi elsker tomater og svampe meget

Salat med svampe og tomater og ost er selvfølgelig manges yndlingsret. Lad os se nærmere på, hvordan det gøres.

Denne salat kan laves i lag eller blandes.

Svampe passer til enhver: porcini, boletus, kantareller, champignon. Vask grundigt og skær i tern. Nogle foretrækker at rive dem. Dernæst pilles løget, hakkes fint og steges på en pande til det får en smuk gylden farve. Svampe lægges ovenpå løget. Alt sammen stegt i cirka ti minutter. Emnet til et lag er klar.

Tomater skal vælge hårdt. Hvis de er bløde, vil salaten vise sig at være vandig. Udvalgte tomater vaskes og skæres i tern.

Til denne salat kan du tilføje røget pølse, skåret i strimler. Hvis salaten ikke er puff, men blandet, så kan du tilføjemajs på dåse.

lækker salat med svampe
lækker salat med svampe

Ost skal være hårde varianter. Det skal rives på et groft rivejern.

Dernæst dannes salatlag: det første - svampe med løg, det andet - tomater. Klædt med mayonnaise. Det tredje lag er røget pølse, mayonnaise på toppen. Dernæst revet ost og krydderurter (dild, persille). Salat med svampe og tomater og ost er klar. Minimum af ingredienser, maksimal nydelse.

Kylling er en lækker salatingrediens

Alt kød i salaten tilføjer en interessant smag og aroma til retten. Især hvis det er det mest møre kyllingekød.

Salat med kylling, svampe, tomater og ost vil være meget velsmagende og tilfredsstillende. Desuden er det nemt at forberede. Som i den forrige opskrift tilberedes alle ingredienser først: grøntsager og svampe vaskes, skrælles og skæres. Ost gnides på et rivejern. Kyllingekød skal først koges, og når det er færdigt skæres det i tern eller rives med hænderne i fibre (ca. 1 cm x 1 cm).

Steg løg og svampe. Dette er det første lag salat.

Andet lag - tomater og mayonnaise.

kogt kyllingekød
kogt kyllingekød

Det tredje lag er kyllingekød.

Fjerde lag - syltede agurker, skåret i små tern. Alt er krydret med mayonnaise.

Dernæst kommer ost og urter.

S altsalat med kylling, svampe, tomater og ost er valgfrit. For retten indeholder mayonnaise, pickles og ost. Og bouillonen, som kødet blev tilberedt i, skulle s altes.

Feriesalat"Isabella"

Alles yndlingssalat "Isabella" vil helt sikkert dukke op til enhver fest. For det er både mættende og sundt og nemt at tilberede og bare lækkert.

Påkrævede salatingredienser: kylling, svampe, tomater, ost, æg. Tomater (3 stykker) kan tages både enkle og kirsebær. Med sidstnævnte bliver salaten smukkere. Skær dem i kvarte. Svampe (300 gram) skåret på langs. Det er tilrådeligt at tage svampe. Steg med løg (1-2 stk.). Del kogt kyllingekød (300 gram) i fibre. Æg (3 stykker) koges og hakkes. Denne salat bruger mozzarellaost, som skæres i store tern.

salat med champignon, tomater og ost
salat med champignon, tomater og ost

Ingredienserne er klar. Du kan lægge salaten med kylling, svampe, tomater og ost i lag (i dette tilfælde kan du bruge en anden revet ost). Alle ingredienser blandes og smages til med olivenolie (eller grøntsag). S alt, peber og krydderier tilsættes efter smag.

Røget kylling, champignon, ost og tomatsalat

Selvom det ser ud til, at ingredienserne i mange salater er de samme, men det er ikke helt sandt. Det er værd at skifte en ingrediens ud med en anden, og du får en helt anden salat med en anden smag og duft. For eksempel, hvis der i ovenstående salat af svampe, ost, æg, tomater og kylling, i stedet for kogt kylling, anvendes røget kød, så vil smagen af den fremtidige salat ændre sig betydeligt.

Det er vigtigt at vælge det rigtige røgede kød. Tja, hvis det er et hjemmelavet produkt. Men ikke alle har mulighed for at beholde deres gårde. Sådu kan købe kød i butikkerne. Heldigvis kan du finde det i ethvert supermarked. Til en salat kan røget kød ligesom kogt kød deles i fibre, eller det kan skæres i strimler. Alle andre ingredienser skæres på samme måde som i tidligere opskrifter. Du kan tilføje koreanske gulerødder for krydret. Det giver dig mulighed for at ændre smagen og farven på retten. Salat kan lægges i lag eller smides og pyntes med olie.

røget kyllingesalat
røget kyllingesalat

Lagene er fordelt som følger: den første - svampe stegt med løg (porcini, champignon); den anden er tomater; den tredje er røget kød; den fjerde er gulerødder på koreansk. Alle lag er smurt med mayonnaise. Revet ost drysses ovenpå. Hele retten pyntes med et blad persille eller basilikum.

Salattips

Hver husmor har sine egne hemmeligheder med at tilberede en velsmagende, sund, tilfredsstillende og endda smuk salat. Overvej nogle af dem:

  1. For at gøre de udskårne ingredienser jævne og smukke, med samme form, skal du bruge krøllede knive eller en speciel grøntsagsskærer.
  2. Grøntsager kan bruges både kogte og rå.
  3. Server salater i specielle salatskåle. Hvis dette gøres i en almindelig tallerken, bliver det ikke helt smukt og appetitligt.
  4. Mayonnaise kan erstattes med creme fraiche.
  5. Tomater skal helst smages til med citronsaft, ikke eddike.
  6. Æg skal koges i mindst ti minutter.

Efterord

Salat med svampe og tomater og ost på bordet vil appellere til alle gæster. Det er trods alt ikke kun velsmagende, men ogsåsmuk, nyttig. Det vil appellere ikke kun til voksne, men også til børn. Som ekstra ingredienser kan du tilføje croutoner, dåseærter, koreanske gulerødder, bønner og så videre til salaten. Derfor vil jeg gerne råde til, at alle på bordet bliver en hyppig gæst.

Anbefalede: