Hvordan laver man minearbejdersuppe?
Hvordan laver man minearbejdersuppe?
Anonim

Frokosten skal være solid, varm og altid med en flydende forret på bordet. Selvom du har meget at lave, du arbejder hårdt og hårdt, vil der altid være tid til at glæde dine kære med sådan mad: Minersuppe tilberedes hurtigt og kræver ingen specielle ingredienser, som du skal gå på jagt efter i forskellige butikker.

Forord

Den nævnte ret kan tilberedes både på bouillon og bare på vandet. Og det er muligt med svampe - for eksempel med champignoner. I det første tilfælde skal det kogte kød skæres og tilsættes resten af massen. Miner's suppe bliver i øvrigt lækker på bouillonen af ethvert kød, så længe det er.

og du kan bygge med svampe
og du kan bygge med svampe

Hvis der ikke er bund til bouillonen, erstattes kødkomponenten med pølse. Her har kokkene grundlæggende uenigheder: Nogle mener, at kun "varenka" er egnet, andre insisterer på at indføre røget kød i suppen. Beslut hvilken side du vil tage.

Hvordan laver man en simpel suppe med boghvede?

Antag, at du roder med bouillonenenkelt gang. Kog derefter minearbejdersuppen som følger.

Skær tre kartofler i små tern og lad dem ligge i vand et stykke tid, så knoldene ikke bliver mørke. Hak løget i små tern, riv guleroden på et fint rivejern. Skær en tredjedel af et kilogram pølser eller pølser i cirkler. Du kan tage en almindelig kogt pølse og smuldre den i tern, men minearbejdersuppe ser mere interessant ud med små pølser/pølser.

boghvede er en vigtig ingrediens
boghvede er en vigtig ingrediens

Opvarm blandingen af vegetabilsk olie og smør i en gryde. Lav først en grøntsagssteg på den, og tilsæt derefter pølser. Når de er let brunede, hældes to liter vand i, kartofler og boghvede tilsættes. Brug s alt, sort peber og koriander som krydderier. Dæk gryden til med låg og hold på lav varme, indtil boghveden er kogt. Når du har slukket for brænderen, skal du holde suppen under låget for at trække.

Suppe med gryderet

Hvis der ikke er kød eller pølse i køleskabet, og der er en gryderet i spisekammeret, kan du putte dette uvurderlige produkt i minearbejderens suppe.

Denne gang anbefales det at skære løget i halve ringe, og rive guleroden groft. Varm gryderet godt op i en gryde, mos det med en gaffel og vent til vandet fra kødet er fordampet lidt. Tilsæt grøntsager til det og lad det simre, indtil de er bløde. Glem ikke at røre massen fra tid til anden.

serveringsmulighed
serveringsmulighed

Hæld 3-5 tern kartofler og et halvt glas boghvede i kogende s altet vand. Når disse produkter faktisk er klar,overfør gryden med gryden til gryden. Du kan tilføje laurbærblade for smag. Efter en kort infusion under låg hældes den første på tallerkener og serveres.

Minearbejdersuppe: Multicooker-opskrift

Dens forfatter foretrækker at bruge røget pølse. Hvis du er enig med ham, så glem ikke at fjerne huden fra produktet.

Hak løget fint, riv gulerødderne efter din smag. Hæld en skefuld solsikkeolie i multikogerens skål og bring dem gyldenbrune i bage- eller stegetilstand - alt efter hvilken model du har. Tilsæt herefter pølsestave og rør maden. Steg sammen de vil vare omkring ti minutter.

Kom skåret kartofler i en kop, tilsæt boghvede, hæld vand på og smag til med s alt og krydderier. Skift multikogeren til tilstanden "Stew" eller "Suppe", og lad den stå, indtil timeren lyder.

Pro Tips

Boghvede, før det puttes i minearbejderens suppe, skal vaskes og drænes for overskydende vand. Hvis den har stået længe nok på din hylde, bliver du nødt til at ordne den.

hvordan man laver mad
hvordan man laver mad

Den færdige ret bliver mere velsmagende, hvis den drysses med finthakkede krydderurter. Fans af krydret og krydret kan tilføje lidt presset hvidløg. Kendere af elegant smag anbefales at tilføje sesamfrø til tallerkenen. Nogle spisende kan lide minearbejdersuppe smagt til med creme fraiche.

Anbefalede: