Sådan laver du en hurtig kefirtærte: opskrift

Sådan laver du en hurtig kefirtærte: opskrift
Sådan laver du en hurtig kefirtærte: opskrift
Anonim

En hurtig kefirtærte bliver ikke værre end en lignende ret lavet af gærdej. Det er også værd at bemærke, at sådan en middag kan have helt anderledes fyld. I dag vil vi se på en trin-for-trin-metode til fremstilling af grønne løg og æggekaffer.

Lækre og hurtige kefirtærter: en opskrift på madlavning

Påkrævede produkter til fyld og dej:

hurtig tærte på kefir
hurtig tærte på kefir
  • kefir 3% tyk (du kan bruge surmælk i stedet) - 500 ml;
  • kylling stort æg - 6 stk. (heraf 1 i dejen, og resten i fyldet);
  • lille bords alt - 1,5 dessertskeer;
  • bagepulver uden quenching - 1 dessertske uden dias;
  • lugtfri solsikkeolie - 2/3 facetteret glas (hvoraf 2 store skeer er til dej, og resten til stegning af retten);
  • hvedemel - fra 550 g;
  • friske porrer - stor flok;
  • gheesmør – 70 ml.

Processen med at ælte basen

Før du laver en hurtig kefirtærte,det er nødvendigt at ælte den stejle bund godt. For at gøre dette skal du varme 500 ml kefir lidt op, og derefter slukke bagepulveret i det, tilsæt bords alt (1 dessertske), knæk et kyllingeæg, hæld solsikkeolie i og tilsæt hvedemel. Efter at have blandet alle ingredienserne skal du få en tyk, men meget blød dej. Det anbefales at pakke det ind i husholdningsfilm og stille det til side, mens det hakkede æg koges.

Forberedelse af fyldet

hurtige tærter på kefir opskrift
hurtige tærter på kefir opskrift

Opskriften på hurtige tærter kan indeholde ethvert fyld. Vi besluttede at lave en ret med grønne løg og et æg. Når alt kommer til alt, tilberedes dette fyld lige så hurtigt og nemt som kefirbasen. For at lave det skal du koge hønseæg og derefter rive dem på et groft rivejern. Hak derefter det grønne løg, tilsæt det til den tidligere revne ingrediens sammen med s alt og smag til med smeltet smør.

Shaping the fadet

Efter noget tid skal kefirbunden fjernes fra husholdningsfilmen, og derefter knibe et stykke af og rul det til en lille cirkel med en diameter på op til 8 centimeter og en tykkelse på op til 9 millimeter. Derefter er det nødvendigt at placere æg-løgfyldet i mængden af 1 fuld stor ske i midten af laget. Dernæst skal dejens kanter knibes, så der dannes en smuk og pæn tærte. Alle andre halvfabrikata produceres analogt.

Varmebehandling

En hurtig kefirtærte bør steges på et varmt fad med tilsætning af lugtfri solsikkeolie. På én gang i en grydestandardstørrelse, anbefales det at lægge fra 5 til 7 halvfabrikata. Sådanne produkter bør steges på hver side i højst 6 minutter. Denne gang er nok til, at kefirdejen er færdigbagt.

hurtig tærte opskrift
hurtig tærte opskrift

Sådan serverer du aftensmad korrekt

Efter stegning skal en hurtig kefirtærte lægges på en tallerken og serveres varm til gæsterne sammen med sød te eller en anden drink. Det anbefales også at servere en ekstra krydret tomatpure, ketchup eller sauce til sådan en solid og meget velsmagende ret.

Hjælpsomme råd til husmødre

Denne ret kan laves med kartoffelmos, stegt kål, marmelade uden sirup, svampe osv.

Anbefalede: