"Monastic hut" - vin fra det solrige Bulgarien

Indholdsfortegnelse:

"Monastic hut" - vin fra det solrige Bulgarien
"Monastic hut" - vin fra det solrige Bulgarien
Anonim

Vin er den ældste drik på jorden, lavet af mennesker. Men teknologien til dens produktion har ikke ændret sig meget i løbet af disse årtusinder. Ikke alle lande har formået at gøre vinfremstilling til ikke kun en kilde til glæde og sjov for deres borgere, men også en indtægtslinje i budgettet.

Mærkehistorik

I Bulgarien dukkede de første destillerier op adskillige årtusinder før vores tidsregning. Næsten udelukkende blev vin produceret i klostergodset og opbevaret i kølige kældre.

Skaberne tog udgangspunkt i dette faktum, da de fandt på navnet på vinen - "Monastic hytte".

Yderligere greb Det Osmanniske Rige ind i historien om udviklingen af vinfremstilling i et solrigt land. Tyrkerne vidste meget om profit, og traditioner blev ikke ødelagt af denne grund.

Efter befrielsen i 1879 vedtog det genopståede land en lov om vin, før en ny forfatning blev vedtaget. Generelt var produktionen af vin i det gæstfrie Bulgarien primært reguleret ved lov. Udenrigspolitiske bånd afhang jo af kvaliteten af det producerede produkt. I 1978 blev "Loven om vin" således udviklet og implementeret, som garanterede for alle forbrugere på det udenlandske marked kvalitetsvine.indikatorer for naturvine.

Favoritvin

En sådan ærbødig holdning til vinprodukter, geografisk nærhed og i princippet tillidsfulde forhold mellem Bulgarien og USSR gjorde de leverede vinprodukter meget populære og efterspurgte af forbrugerne i vores land. Og vinmarkedet i USSR var simpelthen ufatteligt stort.

Med hensyn til Monastyrskaya Izba-vinen kendte en sjælden voksen borger ikke dens smag.

Samlingsetiket
Samlingsetiket

Rig, mættet med solen fra en solrig bulgarsk sommer, let syrlig, med en let surhed, det var en af de mest populære drinks på de festlige borde.

Anti-alkoholloven i vores land i 1985-1987 krænkede den broderlige republiks lyse planer. Yderligere - værre. USSR kollapsede. Det geopolitiske rum blev omtegnet. Alle handelsforbindelser skulle genskabes.

brand genoplivning

I 90'erne havde det russiske marked en uoverskuelig mængde vin med navnet "Monastyrskaya Izba" fra mindst fem producenter officielt angivet på etiketten. Desuden er sovjetiske borgere vant til, hvad der menes med mærket "Monastic hut" rødvin. Denne vin tilhører kategorien vine med restsukker, det vil sige halvsød og halvtør. Disse vine er lavet af senhøstede druer med op til 26 % sukker i mosten.

Mærkets popularitet blev nydt i mange år af skrupelløse producenter af vindrikke, ikke kun i Rusland, men også i Moldova. Derfor, for nogle borgere, morgenen efter at have drukketyndlingsvin startede med hovedpine.

Men heldigvis stoppede det russiske firma "Stara Grad" i 1998 orgie forbundet med mærket "Monastyrskaya Izba". Virksomheden købte selve mærket og den unikke destillationsteknologi af denne vidunderlige drik på Detchinsky-vingården. Dette mærke er det førende inden for den russiske producent.

Klassisk vinflaske form
Klassisk vinflaske form

"Monastic hytte" på hylderne i specialiserede forretninger kan ses ikke kun i rødt, men også i hvidt, såvel som med forskellige smagsvariationer. Der er endda mousserende vin.

Når du køber vin, skal du sørge for at tjekke producenten. Dette kan påvirke, hvor god og venlig aftenen og næste morgen er.

Anbefalede: