Salat med krabbestænger og ærter: opskrift
Salat med krabbestænger og ærter: opskrift
Anonim

Krabbestænger og ærtesalat er et godt alternativ til den længe kendte ret med majs. Andre ingredienser tilføjes til dens sammensætning, som komplementerer og afslører smagen af fisk og skaldyr. Mayonnaise bruges norm alt som salatdressing, men hvis det er nødvendigt, kan den nemt erstattes med creme fraiche eller naturlig hjemmelavet yoghurt. I dette tilfælde kommer retten ud med lavt kalorieindhold og kan indgå i kosten under forskellige diæter. Nedenfor er de mest populære salatopskrifter. En trin-for-trin beskrivelse giver dig mulighed for at tilberede dem på få minutter.

Krabbesalat med majs og grønne ærter

Salat af ærter, majs, krabbepinde
Salat af ærter, majs, krabbepinde

Denne ret er meget saftig og mættende. For at tilberede en salat med ærter, majs og krabbepinde behøver du kun at koge hårdkogte æg. Resten af ingredienserne sælges i enhver butik færdiglavet.

Du kan lave en salat trin for trin i følgende rækkefølge:

  1. Hårdkog 4 æg, dyp dem i koldt vand i 5 minutter, pil derefter.
  2. Hak løget fint og hæld det overkogende vand i 15 minutter. Efter et stykke tid skal vandet drænes. Denne metode fjerner unødvendig bitterhed.
  3. Krabbepinde skåret på tværs. Resultatet bliver ret store stykker.
  4. Æg skæres også store, men kun i tern.
  5. Ærter og majs (1 dåse hver) lænes tilbage i et dørslag for at dræne overskydende væske.
  6. Ingredienser (krabbestænger, løg, ærter, majs og æg) blandes i en salatskål. Den færdige ret er krydret med mayonnaise.

Salat med ærter, kål og krabbestænger

Salat med avnbøgstave, ærter og kinakål
Salat med avnbøgstave, ærter og kinakål

Alle ingredienserne i denne ret er temmelig neutrale i smagen, hvor kun den syltede agurk tilføjer noget krydret smag til den. Salatens lethed og delikate smag med grønne ærter og krabbestænger er leveret af saftig Beijing-kål. Generelt består processen med at tilberede en ret af flere trin:

  1. Først og fremmest dyppes frosne grønne ærter i kogende s altet vand og koges i det i 3 minutter. Derefter skal det foldes til et dørslag og dyppes i isvand for at bevare produktets klare farve.
  2. Krabbestænger (100 g) og syltet agurk skåret i tern.
  3. Et par kinakålsblade hakkes fint med en skarp kniv.
  4. Et halvt rødløg og frisk dild hakkes på samme måde.
  5. Alle salatingredienser blandes, hvorefter retten krydres med fedtfattig mayonnaise.

Krabbesalatopskrift med ris og æg

Salat med krabbestænger, ris og æg
Salat med krabbestænger, ris og æg

Retten tilberedt efter følgende opskrift er perfekt som tilbehør til kød. Til en salat med ærter, krabbepinde og æg skal du have kogt ris. Det er med tilberedningen af denne ingrediens, at madlavningsprocessen begynder. Trin for trin udføres alle handlinger i denne rækkefølge:

  1. Lange ris (½ kop) vaskes under rindende vand og koges i s altet vand. Afkøl godt, før du tilføjer salaten.
  2. Krabbekød eller stænger (300 g) skåret i tern.
  3. Kogte æg (2 stk.) knuses på samme måde.
  4. Dernæst tilsættes dåseærter (1 dåse), fintrevet ost (100 g) og mayonnaise til salaten.
  5. Alle ingredienser er blandet. S alt og peber tilsættes efter smag. Inden servering lægges salaten ud på en tallerken i en kulinarisk ring. Den færdige ret pyntes med frisk dild.

Krabbestangsalat med ærter og agurk

Salat krabbestænger, ærter, agurk
Salat krabbestænger, ærter, agurk

Denne ret kan være et godt alternativ til alles favorit Olivier. I en salat med grønne ærter og krabbestænger bruges friske agurker i stedet for syltede agurker, og kød eller pølse kan sagtens erstatte skaldyr. Generelt tilberedes retten i følgende rækkefølge:

  1. Kartofler og æg (3 stykker hver) koges møre. Efter afkøling skal de skrælles og afskalles og skæres i tern.
  2. Stænger (200 g), løg og grønne løg hakkes ligeledes fint,frisk agurk.
  3. Ærter hældes ud af krukken i et dørslag og overføres til en skål med hakkede produkter.
  4. Alle tilberedte ingredienser blandes med mayonnaise. Derefter skal salaten smages til og eventuelt tilsættes lidt s alt.

Den samme ret kan serveres på en anden måde. Alle ingredienserne skal lægges i lag i en kulinarisk ring, pynt "sliden" med mayonnaise, og før brug blandes salaten på en tallerken.

Puffsalat med krabbestænger og ærter

Salat med krabbestænger, ærter og majs
Salat med krabbestænger, ærter og majs

Denne ret vil se godt ud på det festlige bord. Ud over krabbepinde og ærter tilsættes kogte æg (4 stk.), Gulerødder stegt i vegetabilsk olie, frisk dild og ost til salaten. Sådan en lagdelt salat er klædt på med mayonnaise.

Så under tilberedningen lægges alle ingredienserne i lag på en tallerken. Først gnides kogte æg på et mellemstort rivejern. Et mesh af mayonnaise påføres dem. Krabbepinde (250 g) gnides på pladen som næste lag. Du kan også male dem i en blender. Dernæst laves et gitter af mayonnaise. Det næste lag er forrevet og sauteret i vegetabilsk olie, gulerødder samt hakket dild. Efter mayonnaisenettet lægges grønne ærter ud. Salaten drysses generøst med revet ost på toppen.

Hvis det ønskes, er retten dekoreret med grønne løg.

Original "Krabbe" salat med ærter, æble og lage

Vist nedenforRetten vil appellere til alle elskere af en usædvanlig kombination af ingredienser. Krydret syltet agurk og saftigt æble tilsættes den originale salat med krabbestænger og ærter. Retten er krydret og raffineret, men ikke mindre lækker.

Trin-for-trin handlinger i dette tilfælde vil være som følger:

  1. Krabbestænger (500 g) skåret i små tern.
  2. Hønseæg (4 stk.) hårdkoges, afkøles, pilles og hakkes på samme måde.
  3. Små syltede agurker (3 stk.), samt et skrællet æble skæres på samme måde.
  4. Hvis det ønskes, kan du også tilføje frisk agurk her, hvilket diversificerer smagen af denne ret.
  5. Før salaten dresses med mayonnaise eller creme fraiche, anbefales det at blande alle ingredienserne først. Peber, s alt og krydderurter tilsættes retten efter eget skøn. Inden servering kan salaten lægges smukt i en kulinarisk ring.

Anbefalede: