Sød tærte i en langsom komfur: opskrifter, madlavningsfunktioner
Sød tærte i en langsom komfur: opskrifter, madlavningsfunktioner
Anonim

Husmødre har længe brugt sådan en enhed som en slow cooker. Denne enhed har mange fordele. Med den kan du tilberede både første og anden ret. Derudover giver multikogeren dig mulighed for at lave forskellige typer bagning derhjemme. Disse er kager og tærter (snackbarer, søde). De kan tilberedes af forskellige typer dej. Der er mange enkle og hurtige opskrifter på sådanne retter. Artiklen fortæller, hvordan man laver søde tærter i en slow cooker.

Magningsprincipper

Moderne køkkengadget giver dig mulighed for hurtigt og nemt at bage forskellige te-godbidder. Selv en uerfaren kok kan klare denne opgave. Dejen til søde tærter i en langsom komfur er som regel ret flydende. Det er lavet på basis af fermenterede mælkeprodukter. Men nogle husmødre tilbereder kiks, gær, butter og sandkager. Som fyldstof bruges marmelade, nøddekerner, frugter og bær. Desserter er dekoreret med pulveriseret sukker, fløde, glasur. For at tilberede en delikatesse skal du blot placere de nødvendige ingredienser i enhedens skål og tænde for bageprogrammet.

tærte med bærfyld

Dessertbund inkluderer:

1. Mel i mængden af 2 kopper.

2. Smør - 70 gram.

3. Sandsukker - 1 glas.

4. Æg.

5. En teskefuld bagepulver.

Fyldet inkluderer:

1. Cottage cheese i mængden af 250 gram.

2. Sukker - et halvt glas.

3. Vaniljepulveremballage.

4. Et glas bær, friske eller frosne.

5. Creme fraiche - to store skeer.

6. Æg.

Sød tærte i en langsom komfur med bær tilberedes på denne måde. For at lave dejen skal du sigte melet, kombinere det med smør og bagepulver. Tilsæt æg og sukkersand, bland alle ingredienserne. Den resulterende masse anbringes i køleskabet i tredive minutter. Så skal du lave en filler. Hytteost tørres af med en sigte, æltes med en gaffel. Bland med resten af ingredienserne (med undtagelse af bær). Enhedens skål er smurt med et lag olie. Dejen tages ud og deles i to stykker. Den første del placeres i bunden af multikogeren. Læg derefter en masse hytteost, bær. Dæk med den anden halvdel af dejen.

bærtærte
bærtærte

Retten tilberedes i bageprogrammet i 1 time.

Dessert med kefir

Denne delikatesse er lavet uden fyld og ligner en cupcake.

kefir tærte
kefir tærte

Disse retter kan dog tilberedes med forskelligt fyld. Den søde kefirtærte i slowcookeren, som diskuteres i dette afsnit, består af følgende produkter:

1. Sandsukker (et glas).

2. Æg i mængden af 3 stykker.

3. Bagepulverpakke.

4. 2 kopper mel.

5. Smør - 100 gr.

6. Vaniljepulveremballage.

7. Et glas yoghurt.

8. S alt - 1 knivspids.

Alle de nødvendige ingredienser til retten kombineres i en dyb skål. Enhedens skål skal dækkes med et lag olie. Kom dejen i den. Desserten tilberedes i bagetilstand i en time.

godbid med honningsmag

Rettens sammensætning omfatter følgende produkter:

1. Sandsukker - 1 glas.

2. Smør - 100 gram.

3. Creme fraiche (4 store skeer).

4. Mel i mængden af 2 kopper.

5. 12 g sodavand.

6. 2 store skeer flydende honning.

7. Æg i mængden af 2 stykker.

8. 100 g tørret frugt.

Sød kage til te i en langsom komfur ifølge denne opskrift tilberedes sådan her.

honningkage
honningkage

Honning skal kombineres med sodavand. Lad stå i ti minutter. Tilsæt sukker og æg. Komponenterne er godt blandet. Lad stå i 5 minutter. Smør skal smeltes i en multicooker skål. Tilføj til andre produkter. Lad stå i yderligere 5 minutter. Derefter lægges creme fraiche i basis til desserten. Derefter tilsættes tørrede frugter. Efter fem minutter kombineres produkterne med det sigtede mel. Massen er godt blandet. Læg det i enhedens skål, dækket med olie. En sød kage i en slowcooker med honning tilberedes i et bageprogram i firs minutter.

Fad med chokolade og bananer

Sammensætningen af maden omfatter:

1. 200 gram mel.

2. Æg.

3. Bananer i mængden af 2 stykker.

4. Chokoladebar, der vejer 100 gram.

5. Creme fraiche (det samme).

6. Bagepulver (1 knivspids).

7. Samme mængde s alt.

8. Smør (100 gram).

9. 150 gram granuleret sukker.

Sød tærte i en slow cooker-opskrift med chokolade og bananer er tilberedt på denne måde. Smør skal varmes op. Den skal blive blød. Derefter lægges produktet i en stor skål og kombineres med et æg, sukkersand, sodavand og creme fraiche. Alle komponenter er godt blandet. Mel skal sigtes sammen med s alt. Læg i olie. Bland godt. Bananer skrælles og moses med en gaffel. Kombiner med hakket chokoladebar. Den resulterende masse sættes i dejen. Det skal placeres i enhedens skål, smurt med et lag olie. Kog i bageprogrammet i ca. 1 time.

banan- og chokoladetærte
banan- og chokoladetærte

Så skal retten skiftes til opvarmningstilstand. Efter fem minutter kan du tage den ud og afkøle den.

Hurtig mandarintærte

Sammensætningen af maden omfatter:

1. 50 gram granuleret sukker.

2. Mel - halvandet glas.

3. Mandariner (3 stykker).

4. 25 gram bagepulver.

5. Margarine i mængden af 100 gram.

6. To æg.

Det er lækkert og sødttærte i en slow cooker i hast. Det er kogt sådan her. Mandariner skal skrælles. Del i skiver. Æg skal males med sukker og bagepulver. Bland med smeltet margarine. Derefter piskes massen, hvorefter der gradvist hældes mel i den. Tilsæt frugtskiver og bland godt. Enhedens skål skal være dækket med olie. Drys med semulje eller mel. Hæld blandingen heri og glat den ud med en spatel. Desserten tilberedes i bageprogrammet i en time. Den tages derefter ud med en damperkurv.

Delikatesse med druer

Til madlavning skal du bruge:

1. 100 ml drikkeyoghurt med frugt.

2. Æg.

3. Bagepulver (en halv teskefuld).

4. 120 gram granuleret sukker.

5. To store skeer semulje.

6. Den samme mængde solsikkeolie.

7. Druer (efter smag).

8. 150 gram mel.

9. Mel - 150 gram.

10. Et lille stykke smør.

Lækker slow cooker-tærte med druer er en god sommerdessertmulighed.

tærte med druer
tærte med druer

For at forberede det skal du kombinere yoghurt med semulje, bland godt, lad det stå i ti minutter. Derefter skal ægget og perlesukkeret i massen. Pisk ingredienserne med en røremaskine. Tilsæt bagepulver, solsikkeolie. Melet sigtes og sættes i den resulterende masse. Ingredienserne blandes. Enhedens skål er dækket med olie. Kom dejen i den. Druer skylles, tørres, adskilles fra grenene. Læg på overfladenretter. Retten tilberedes i bageprogrammet i fyrre minutter. Derefter afkøles den og lægges på en tallerken.

Dessert med græskarmasse

Dette er en af de nemme slow cooker-søde tærter. Det er ikke kun velsmagende, men også nyttigt. Denne dessert anbefales til børn. Godbidden indeholder:

1. Græskar i mængden af 400 gram.

2. Sandsukker - 1 glas.

3. To æg.

4. Fire store skeer solsikkeolie.

5. Et halvt glas mel.

6. 10 g bagepulver.

Græskar renses og knuses med en blender. Tilsæt resten af ingredienserne til frugtkødet, bland massen godt. Enhedens skål er smurt med et lag olie. Kom dejen i den. Dessert tilberedes i bageprogrammet i en time.

Delikatesse med kondenseret mælk

Sammensætningen af maden omfatter følgende produkter:

1. Mel i mængden af 100 gram.

2. 2 æg.

3. 50 gram sukkersand.

4. 100 milliliter mælk.

5. Tørrede druer (efter smag).

6. En halv teskefuld bagepulver.

7. 100 gram kogt kondenseret mælk.

8. En knivspids vanilje.

9. Noget smør.

Hvordan laver man en sød dejtærte i en langsom komfur ifølge denne opskrift?

kage med kondenseret mælk
kage med kondenseret mælk

Æg males med sukker, indtil de er skummende. For at gøre dette skal du bruge en mixer. Mælk tilsættes til den resulterende masse. Bland komponenterne godt. Derefter kombineres produkterne med kogt kondenseret mælk. Pisk med en røremaskine. Sæt inden masse vanillin og bagepulver. Hæld mel i det, bland komponenterne grundigt. Tilsæt tørrede druer. Enhedens skål er smurt med smør. Kom dej i det. Desserten tilberedes i bageprogrammet i fyrre minutter. Derefter afkøles det i en skål, fjernes med en dampkoger og overføres til en tallerken.

fastelavnsgodbidder i en langsom komfur

For at forberede dejen skal du bruge:

1. Mel - 2 kopper.

2. 200 gram granuleret sukker.

3. Et halvt glas solsikkeolie.

4. 6 små skeer kakaopulver.

5. Bagepulver - 5 gram.

6. Et glas appelsinjuice.

7. Halv teskefuld bagepulver.

Til cremen skal du bruge:

1. Bær (frugter) - efter smag.

2. Appelsinjuice i mængden af 400 milliliter.

3. Tre store skeer semulje.

For at lave dejen til en sød tærte i en langsom komfur skal du kombinere alle ingredienserne i en stor skål. Enhedens skål er dækket med smør. Læg i det grundlaget for dessert. Forbered dejen i bagetilstand i 1 time. Derefter tages kagen ud af multikogeren og afkøles. For at lave en creme skal du lægge kornprodukterne i en gryde og hælde appelsinjuice. Sæt massen på ilden og kog i femten minutter, omrør lejlighedsvis. Pisk det derefter med en røremaskine. Den afkølede base skæres på langs i to fragmenter. Det nederste lag er dækket med creme. Drys med bær eller frugtstykker. Den anden lag af godbidder er placeret øverst.

Magning Zebra Dessert

Denne ret er ret nem at laveog hurtigt. Den er fantastisk til både familiens tedrikning og feriegodbidder.

tærte "zebra"
tærte "zebra"

Sammensætningen af maden omfatter:

1. To æg.

2. 200 gram sukkersand.

3. 2 store skeer kakaopulver.

4. Mel (to glas).

5. Creme fraiche i mængden af 400 gram.

6. En teskefuld sodavand.

For at lave dejen skal du male æggene med perlesukker. Kom cremefraiche i. Kom derefter mel og sodavand i det. Komponenterne blandes grundigt. Dejen deles i to stykker. Kakaopulver tilsættes til en af delene. Enhedens skål er dækket med smør. Dej lægges i den (1 stor skefuld brun og lys masse skiftevis). Desserten tilberedes i bageprogrammet i tres til halvfjerds minutter (afhængigt af apparatets type).

Konklusion

Sød tærte i slow cooker - en ret, der ikke kræver meget tid. Der er ganske overkommelige ingredienser til dens forberedelse. Disse er bær og frugter (afhængigt af sæsonen), tørret frugt, mel, granuleret sukker, æg, vaniljepulver, sodavand, creme fraiche, mælk eller kondenseret mælk. Afhængigt af tilstedeværelsen af visse komponenter, samt af kokkens præferencer og fantasi, kan du lave forskellige typer af sådanne desserter.

Anbefalede: