Kage uden bagning: opskrifter med billeder
Kage uden bagning: opskrifter med billeder
Anonim

No Bake Cake er en fantastisk mulighed for en hurtig og overraskende lækker dessert. Denne delikatesse vil ikke efterlade nogen ligeglade. Det kræver ikke en ekstra indsats, såsom at ælte dej. Adskillige opskrifter på lignende retter præsenteres i afsnit af artiklen.

chokoladebærdessert

Dette er en hytteostkage uden bagning med en sød og sur smag. Godbidden indeholder:

  1. Gelatine i mængden af 10 g.
  2. Vand - 50 ml.
  3. 100 g mørk chokoladebar.
  4. Samme mængde cornflakes.
  5. Smør (mindst 70 g).
  6. Sukker - 1 stor ske.
  7. 100 g hvid chokoladebar.
  8. hytteost - mindst 200 g
  9. Jordbær (samme mængde).
  10. Mælk - omkring 100 ml.
  11. Halv teskefuld vanilje.
  12. Cream 200 ml.

Opskriften på jordbærchokoladekage, der ikke skal bages, ser sådan ud.

Gelatine skal placeres i en skål med koldt vand. Læg i blød efter anvisning. Chokolade smeltes sammen med smør i vandbad. Kombiner den resulterende blanding med cornflakes. Dette er bunden af godbidden. danner grænsersmurt til bagning. Dæk med pergament. Læg et jævnt lag base på den. Stil skålen på et koldt sted i tredive minutter.

Hytteost gnides med vanilje ved hjælp af en blender. Mælk skal koges, kombineret med gelatine. Massen skal røres til gelatinen er opløst. Tilsæt hytteost. Gnid godt. Placer den smeltede hvide chokoladebar i blandingen.

Fløden afkøles og piskes. Kom ostemassen afkølet til stuetemperatur. Halvdelen af fyldstoffet lægges på overfladen af kagen. Fjern i 10 minutter i fryseren. Jordbær deles i tallerkener. Læg på overfladen af desserten. Hæld resten af fyldstoffet i. Rengør delikatessen på et koldt sted i tre timer. Derefter tages desserten ud, bagepapiret pilles af og kagen tages ud af formen.

hytteostkage med jordbær og hvid chokolade
hytteostkage med jordbær og hvid chokolade

Hurtig Napoleon-opskrift

For at lave det skal du bruge:

  1. Æg.
  2. Sukker - et halvt glas.
  3. Majsstivelse (en stor ske).
  4. Mælk 250 ml.
  5. En halv citron.
  6. Vanillin - omkring 5 g.
  7. To tynde lavash.
  8. En halv kop valnøddekerner.
  9. Smør (ca. 70 g).

Hvordan laver man en kage uden at bage? Algoritmen er enkel!

Ægget kombineres med sukker, stivelse og vanilje. Tilsæt skallen fra en halv citron. Hæld mælk i massen. Sæt skålen med blandingen på ilden og kog indtil den bliver tyk. Kom smør i varm fløde. Pitaskæres i små strimler. Valnøddekerner skal knuses. Så skal du samle dessert. Fløde lægges på et lag pitabrød. Drys den med nødder. Rækkefølgen af lag gentages, indtil produkterne løber tør. Toppen og siderne af desserten er dækket med fløde. Drys med resten af nødderne. Som du kan se, kan du lave en kage uden at bage. "Napoleon" stilles på et koldt sted i 2 timer.

napoleonskage uden bagning
napoleonskage uden bagning

Dessert med chokoladekugler

Dette er en enkel og hurtig godbid. Den smager som den berømte "Myretue". Retten inkluderer morgenmadsprodukter med chokoladesmag.

Ifølge opskriften er kagen (du kan undvære at bage selv i dette tilfælde) tilberedt af følgende produkter:

  1. Kondenseret mælk - omkring 250 g
  2. Chokoladekugler - samme mængde.
  3. En halv kop ristede jordnøddekerner.
  4. Smør - cirka 180 g

Hvis du ikke har lyst til at rode med ovnen, er kage, der ikke skal bages, med chokoladekugler bare en gave! Smør skal blødgøres, gnides med en mixer. Tilsæt kondenseret mælk, pisk grundigt. Bland massen med chokoladekugler, nøddekerner. Bland ingredienserne godt sammen. Konfekteringens vægge er dækket af et lag bagepapir indefra. Dessert lægges i en skål. Stil fadet et køligt sted, indtil det stivner. Så tages delikatessen ud af ringen og serveres på bordet.

Dessert med chokolade-banansmag

Denne delikate ret ligner en kiks. Det er nemt at forberedeog hurtigt. Dessert indeholder:

  1. Sandsukker - et glas.
  2. Vanillin - omkring 10 g.
  3. En halv bar mørk chokolade.
  4. Fire æg.
  5. 600 ml mælk (2 store skeer skal reserveres til glasur).
  6. mel - cirka 50 g
  7. Smør - samme mængde.
  8. Et pund småkager med chokoladesmag.
  9. Fire mellemstore bananer.
  10. Solsikkeolie i mængden af 1 stor ske.

Kage uden bagning af småkager i henhold til denne opskrift er tilberedt på denne måde. Æggeblommer skal adskilles fra proteinerne, mal dem med vanilje. Den resulterende masse skal blive hvid. Det kombineres med mel og let opvarmet mælk. Bland ingredienserne godt sammen. Hæld massen i en gryde, kog ved svag varme til den bliver tyk. Fjernet fra komfuret. Bland med olie og gnid. En del af den afkølede creme kommes i en kageform. Læg et lag småkager på, skåret bananer. Rækkefølgen af lag gentages, indtil produkterne løber tør. Overfladen af desserten skal hældes med fløde. Chokolade deles i mellemstore skiver, kombineret med to spiseskefulde mælk. Massen skal smeltes i mikroovnen eller ved hjælp af et vandbad. Dessert hældes med den resulterende blanding. Så er vores kage klar - uden bagning og andet ståhej kan du få en lækker dessert. Godbidderne lægges på et køligt sted i fire timer.

honningkagegodbidder med cremefraiche

Det inkluderer:

  1. Chokolade mælkebar - omkring 50 g.
  2. Tre bananer.
  3. Pulversukker imængde 150 g.
  4. Coconut crumble - samme mængde.
  5. 800 g creme fraiche med mindst 20 % fedt.
  6. honningkager i mængden af 600 g.

I dag mangler der ikke opskrifter, og enhver flittig husmor kender mange måder at lave lækre kager på. Uden bagning kan du lave mange forskellige desserter, og de er alle gode på hver deres måde. Denne opskrift vil helt sikkert få en plads i din sparegris. Hvordan tilbereder man en godbid? Creme fraiche kombineres med pulveriseret sukker. Bananer skrælles, skæres i runde skiver. Honningkager (hvis de er store) deles i halvdele. Bunden af et dybt kar er dækket med madfilm. Læg et lag creme fraiche på det. Så satte de honningkager, skiver af bananer. Skift lag af dessert, indtil ingredienserne løber tør. Nogle etager er drysset med kokoskrummer. Honningkager lægges på overfladen af fadet. De placeres med flad side opad. Dessert skal pakkes ind i madfolie. Opbevar cirka 3 timer ved stuetemperatur. Honningkager skal være godt gennemblødt. Derefter fjernes delikatessen på et koldt sted. Efter to timer tager de det ud, vender det på en flad tallerken, fjerner det fra formen og tager filmen ud. Drys retten med hakket chokolade, resterne af kokoskrummer.

Dessert med mandler

Det vil kræve følgende komponenter:

  1. Æg i mængden af to stykker.
  2. Hvid chokoladebar - 150 g
  3. En halv liter mælk.
  4. Sukker - et glas.
  5. Vanillin - mindst 10 g.
  6. Majsstivelse - to store skeer.
  7. 70 g kernermandler.
  8. Fire vaffelkager.
  9. Kokoskrumme - ca. 80 g
  10. Smør - cirka 200 g

Mandeldessert er en af de lækreste kager uden bagning. Opskrift med foto er præsenteret i dette kapitel.

kage med mandler, kokos og vafler uden bagning
kage med mandler, kokos og vafler uden bagning

Æg kombineres med vanilje og granuleret sukker. Tilsæt mælk, majsstivelse. Slib produkterne grundigt, kog dem over høj varme under omrøring fra tid til anden. Når massen bliver tyk, puttes en krumme kokos i den. Så skal cremen afkøles. Slib med olie i mængden af 150 g. Mandler skrælles, skæres. Kagerne knuses med en kagerulle. Smelt chokoladebaren med det resterende smør i et vandbad. Bland med mandler og vaffelkrummer. Bageformen dækkes indefra med madfilm. Læg halvdelen af bunden på den. Cremen lægges ovenpå. Drys desserten med resten af krummerne. Produktet anbringes på et koldt sted i 3 timer. Derefter fjernes filmen, delikatessen fjernes fra formen og lægges på en flad tallerken. Hvis du aldrig har tilberedt kager uden at bage, så skynd dig at rette op på denne forglemmelse. Du vil elske denne mandelgodbid!

creme fraiche med gelé

Til denne ret skal du bruge:

  1. Kiwi - mindst tre stykker.
  2. Gelatine (ca. 20 g).
  3. Geléer i forskellige farver i pulverform - 100 g hver.
  4. To glas fedtfattig creme fraiche.
  5. Vand (mindst 100 ml).
  6. Pakke vaniljepulver.
  7. Sukkersand - omkring 100g.

Flødekage uden bagning med gelatine er en smuk og lækker dessert.

For at tilberede en delikatesse skal du hælde hver 50 g flerfarvet pulver med kogende vand i en mængde på 100 ml, blande, afkøle og placere et koldt sted. Når massen stivner, deles den i store skiver. Kiwi skrælles, skæres i firkanter. Kold creme fraiche kombineres med vaniljepulver og perlesukker. Gelatine blandes med vand. Når produktet øges i volumen, opvarmes det på komfuret. Creme fraiche tilsættes massen. Bland blandingen med kiwi og stykker af gelé. Lægges i silikoneform, jævnes. Sæt på et koldt sted. Når delikatessen er helt frossen, kan den serveres.

no-bage gelékage
no-bage gelékage

Chocolate curd dessert

Til denne ret har du brug for følgende produkter:

  1. Glas granuleret sukker.
  2. creme fraiche (mindst 400 g).
  3. Hytteost - samme mængde.
  4. Smør (ca. 150 g).
  5. To pakker gelatine.
  6. 200 g kiks
  7. chokoladebar - omkring 100 g.
  8. Fløde (mindst 75 ml).

Hvordan laver man en ostemassekage uden at bage med gelatine og chokolade? Småkager skal knuses med en blender. Den resulterende krumme kombineres med smeltet smør, blandet grundigt. Kom i en form dækket med bagepapir. Stil kagen et koldt sted, indtil den stivner. To skåle er fyldt med vand. Læg gelatine i skåle. Hytteost gnides med sukker og creme fraiche. Massen deles i to lige store dele. Tilsæt gelatine til hver portion. Smelt chokoladen, kombiner med fløde, mal. Kom i en af ostemasseblandingerne. Grundlaget til desserten tages ud af køleskabet. 5 store skeer hvid og chokolademasse lægges ud på den, skiftevis komponenterne, indtil de løber ud. Ved hjælp af en tandstikker dannes mønstre på overfladen af fadet. Desserten tages ud i køleskabet for natten. Derefter varmes formen lidt op, og maden tages ud.

Mørk chokoladegodbidder

Det kræver:

  1. 200 g jubilæumscookies.
  2. Sukker (et halvt glas).
  3. Smør (ca. 100 g).
  4. Mørk chokoladebar (samme nummer).
  5. Æg.

Dette er en meget enkel dessertopskrift.

Hvordan laver man chokoladekage uden at bage? Småkager skal deles i små stykker. Smørret blødgøres, granuleret sukker tilsættes. Gnid massen med en røremaskine i fem minutter. De putter et æg i den. Bland blandingen med en chokoladebar smeltet i et vandbad. I den resulterende masse skal der lægges cookies. Dessert lægges i en skål i et jævnt lag. Lad stå på et koldt sted i 60 minutter.

no-bage chokoladekage med småkager
no-bage chokoladekage med småkager

Cherry curd-godbid

Den består af følgende komponenter:

  1. Smør (ca. 150 g).
  2. 400 gr. creme fraiche.
  3. Hytteost - samme mængde.
  4. Et halvt kilo kirsebær.
  5. 300 gr. cookies med chokoladesmag.
  6. Emballering af kirsebærgele.
  7. En lille skefuld vaniljepulver.
  8. Sukker - mindst 150 g.
  9. Gelatine i mængden af 15 g.

Hvordan laver man en kage uden at bage med hytteost efter denne opskrift? Småkager deles i små stykker. Kom i en blenderskål, mal. Bland med smeltet smør og rør. En dyb form dækkes indefra med bagepapir. Læg en kagekrumme i bunden af skålen. Sæt en godbid på et koldt sted. Så skal du forberede fyldstoffet. Gelatine kommes i en gryde. Bland med kogt vand (det skal være koldt). Efter 30 minutter opvarmes massen. Når blandingen bliver homogen, tages gryden af varmen. Hytteost gnides med creme fraiche, vanilje og perlesukker. Tilsæt let afkølet gelatine. Pisk blandingen godt sammen. Bunden af desserten er dækket med den resulterende masse. Opbevar godbidderne i køleskabet, indtil det stivner. Bærene vaskes, knoglerne fjernes fra dem. Læg ovenpå kagen. Kirsebærgelé tilberedes i henhold til instruktionerne. Du kan tilføje lidt sukker til det. Den resulterende masse hældes i en delikatesse.

Opbevar det i køleskabet i tredive minutter. Derefter tages kagen ud af formen og lægges forsigtigt på en flad tallerken.

hytteostkage med kirsebær og gelé uden bagning
hytteostkage med kirsebær og gelé uden bagning

Dessert med kogt kondenseret mælk

Det inkluderer:

  1. Sukker - omkring 150 g
  2. 2 æg.
  3. Majsstivelse - to store skeer.
  4. Mælk - omkring 500 ml.
  5. Vanillepulver 10 g.
  6. Smør - mindst 90 g.
  7. Trestore skeer kogt kondenseret mælk.
  8. 160 gr. brødkrummer.
  9. Valnøddekerner - det samme antal.

Æg kombineres med vanilje. Tilsæt stivelse, mælk. Varm massen op over bål under omrøring af og til, indtil den bliver tyk, og tag den derefter af komfuret. Kom 50 g olie i den varme fløde. Nøddekerner knuses. Kombiner med brødkrummer. Tilsæt smeltet smør i mængden af 40 g og kogt kondenseret mælk. Komponenterne blandes. Læg en del af massen på bunden af karret. Smør den med creme. Gentag rækkefølgen af lag, indtil ingredienserne løber tør.

kage uden bagning med kogt kondenseret mælk
kage uden bagning med kogt kondenseret mælk

Delikatessen stilles på et koldt sted i flere timer.

Dessert med datoer

Han skal bruge:

  1. Stor skefuld smør.
  2. chokoladebar mørk i mængden af 80 g.
  3. 100 gr. valnøddekerner.
  4. Datoer - omkring 150 g
  5. creme fraiche - et glas.
  6. Kogt kondenseret mælk (det samme).
  7. 50 gr. cornflakes.
  8. Gelatine (mindst 15 g).
  9. 80 ml. vand.
  10. Ryazhenka (ca. 2 kopper).

Dadler gnedet med nødder og smør. Bageformen stilles på et fladt fad. Dæk indersiden med pergament. Dadelmassen lægges i bunden. Rengør det på et koldt sted i en halv time. Chokolade smeltes, kombineres med cornflakes. Lægges på bagepapir og fryses. Gelatine lægges i en tallerken med vand, udblødt. Creme fraiche gnides med kondenseret mælk. Tilsæt ryazhenka, bland. Gelatineopvarmes til det er opløst. Afkøl, kombinér med fløde. Læg massen på overfladen af desserten. Drys delikatessen med chokoladechips, cornflakes. Rengjort på et koldt sted i 4 timer.

Anbefalede: