Produkt til alle lejligheder - kogt broccoli. Kalorie mirakel kål

Indholdsfortegnelse:

Produkt til alle lejligheder - kogt broccoli. Kalorie mirakel kål
Produkt til alle lejligheder - kogt broccoli. Kalorie mirakel kål
Anonim

Hvordan spiser man for at tabe sig? Et ældgammelt problem, der ikke afhænger af køns- og aldersforskelle! Ernæringseksperter, der kappes med hinanden, siger, at det bare er dumt at sulte sig selv, og for at tabe sig, skal du helt sikkert spise. Du skal bare vælge produkterne omhyggeligt og være opmærksom på fremstillingsmetoden. Især kogt broccoli er værd at overveje. Kalorieindholdet i denne kål er ubetydeligt, hvilket gør broccoli til en regelmæssig deltager i en sund persons kost. Hvad er det ellers nyttigt til?

broccoli kogt med s alt kalorier
broccoli kogt med s alt kalorier

Åh, glæden ligger i mad

Hvorfor er livet så grusomt for søde tand- og fastfoodelskere?! Er det virkelig rimeligt, at vi for et stykke kage betaler med fedt på siderne? En flaske sodavand gives ved anfald af gastritis og et fremadskridende mavesår, og din yndlingshamburger svarer i kalorier til et tre-retters måltid? Det skal siges, at ernæringseksperter generelt ikke skjuler sandheden, og det systematiskminde patienterne om, at slankekure er en vej til ingen steder. I starten taber du dig virkelig, antager den ønskede form og bemærker interesserede udseende. Men kost er en slags medicin, som du gerne vil prøve igen og igen og teste din krop for udholdenhed. Og kroppen husker klager og vil ikke sige "tak" for dem. Som et resultat vil han helt sikkert tilpasse sig gastronomiske afsavn og lære at genopbygge fedtreserver selv på dem. Så for vægttab skal du stramme foranst altningerne og bevæge dig længere og længere mod anoreksi. Har du brug for det?

kogte broccoli kalorier
kogte broccoli kalorier

Til et sundt sind

Sund kost er den rigtige vej til en god figur og en behagelig teint. Desuden behøver du ikke at ofre smagsegenskaber. Bare fyld din kost med lavt kalorieindhold og tilfredsstillende fødevarer. For eksempel vil kogt broccoli tjene. Dens kalorieindhold når kun 33 kcal pr. 100 gram. Til sammenligning skal det siges, at en chokoladebar uden fyldstof "vejer" 16 gange mere. Der er en opfattelse af, at varmebehandling reducerer anvendeligheden af grøntsager betydeligt, men denne teori er ikke sand for alle grupper. Især skal du tage højde for kålens tilstand før forarbejdning. Så tørret kål efter kogning er lidt højere i kalorier - 35 kcal, og frosset - lavere - kun 28 kcal. I princippet ændrer indikatorerne sig ikke meget, og den mest alvorlige forskel er mængden af C-vitamin. Der er meget mere af det i tørret kål.

Blandt andre grøntsager

Lad os prøve at have en fastedag med grøntsager, oglad bunden være kogt broccoli. Dagens kalorieindhold vil ikke være strengt, men vi vil forsøge ikke at gå ud over 1200 kcal. I betragtning af at grøntsager vil være grundlaget for kosten, er denne opgave enkel og gennemførlig. Til morgenmad kan du lave en nærende frisk juice af broccoli, selleri og agurk. Det slukker hurtigt tørsten og giver energi. Tro mig, kaffe efter sådan en drink vil være overflødig, og frisk vil ikke påvirke hjertet det mindste. Til en drink tilbereder vi en sandwich af fuldkornsbrød, moset kogt broccoli og frisk agurk. Til frokost - grøntsagssuppe med kål. Til middag, en salat smagt til med sojasovs og vegetabilsk olie. En grøntsagsdagskost kan være rig og velsmagende, men kogt broccolis kalorieindhold gør det nemt. Hele dagen ingen sultfølelse og et godt minus på vægten ifølge resultaterne.

kogte broccoli kalorier
kogte broccoli kalorier

Fordel og smag

Så lad os se det i øjnene, kogt broccoli har et lavt kalorieindhold, og derfor vil det ikke blive en trussel mod figuren. Smagen af kål er delikat og alsidig, og derfor vil broccoli være et glimrende tilbehør til kød-, fisk- og indmadsretter. Fordelene ved kål er uvurderlige, og mætningen med vitamin C, PP, K er imponerende. Broccoli er fuld af ascorbinsyre. Ifølge denne indikator overhaler den citrusfrugter.

broccoli kogte kalorier 100 gram
broccoli kogte kalorier 100 gram

Tilberedningsmetoder

Vi ser på de mest aktuelle måder, broccoli kan forarbejdes på. Kogt kål har et lavt kalorieindhold, i intervallet 25-35 kcal. Dette er den laveste kaloriebehandlingsmulighed, men den kan også fortolkes anderledes.til sin egen. Det er tilrådeligt at dampe for fuldt ud at bevare den nyttige sammensætning og lyse farve. Kålens begyndelsestilstand er ikke vigtig; du kan bruge frisk produkt, frossen eller tørret. Som et resultat har kogt kål i øvrigt færre kalorier end frisk kål.

kogt broccoli kål kalorier
kogt broccoli kål kalorier

Feature of kål

Piger tænker ofte over deres kost på forhånd, og bemærk, at 100 gram kål har 3 gram protein, det vil sige, at en portion på 300 gram vil give kroppen 10 gram naturlige rene proteiner. Denne mængde ændres ikke, selvom broccolien koges. Kalorieindholdet på 100 gram er allerede ret lavt, og her er fordelen ved proteiner. Proteiner giver i øvrigt mæthed, og derfor vil mæthedsfornemmelsen efter et måltid være lang, men behagelig, uden tyngde.

Det skal også bemærkes, at det ikke er nødvendigt at spise kål uden krydderier. Kalorieindholdet i kogt broccoli med s alt er 5-6 kcal mest, og smagen bliver meget mere behagelig for en moderne person. Til pikanthed kan du blande kål med revet hvidløg, peber og spidskommen. For bedre absorption af beta-caroten i sammensætningen er det ønskeligt at tilføje vegetabilsk olie til kålen. I madlavning fra forskellige lande bruges broccoli til at lave lette supper og grøntsagssalater. Den delikate smag af kål er i perfekt harmoni med fisk, og det er ikke tilfældigt, at laks med broccoli med ostesauce er blevet en klassiker i verdenskøkkenet. Dette er en velsmagende og sund ret til rigtige gourmeter og elskere af sund mad.

Stegt broccoli har også ret til at være til stede i kosten for at tabe sigen person, da den kun indeholder 46 kcal pr. 100 gram. Den passer godt til tomater og agurker, og kan derfor være et godt tilbehør. Dampet broccoli smager i harmoni med ost og citronskal. Denne ret fortjener den bedste restaurant!

Anbefalede: