Den bedste lavash-salatopskrift: en forret til alle lejligheder

Indholdsfortegnelse:

Den bedste lavash-salatopskrift: en forret til alle lejligheder
Den bedste lavash-salatopskrift: en forret til alle lejligheder
Anonim

Lavash er for længst holdt op med at være et element i et rent orientalsk køkken. Den kan bages derhjemme af enhver husmor, selv en nybegynder. Og det vil ikke være svært for nogen at tilberede en masse snacks fra dette vidunderlige dejprodukt. Og derfor har enhver mor eller bedstemor i hvert fald hver dag mulighed for at forkæle sin familie med lækre snacks.

Salater, salater, salater

Hvad er en universel salatopskrift i pitabrød? Det er svært at besvare dette spørgsmål, fordi hver værtinde har sin egen. Ja, og improvisationer i madlavning er kun velkomne, især når man tilbereder salater og snacks. Men vi vil stadig prøve at give dig nogle tips til at skabe lækre mesterværker.

lavash salat opskrift
lavash salat opskrift

For eksempel sådan en salatopskrift i pitabrød: mos en krukke dåsefisk med en gaffel. Kog et par kartofler i deres uniformer, afkøl, skræl, skåret i små strimler. Hak også syltede agurker og et par peberfrugter, hak grønne løgfjer. Nu anbefaler salatopskriften i pitabrød først at fordele fisken over kagen, derefter løg, kartofler, agurker. Drys ingredienserne med kværnet sort peber, lav et lag mayonnaise elketchup - valgfrit. Rul pitabrødet til en rulle og steg på alle sider i en gryde, indtil de er gyldenbrune. Maden serveres varm, mens dejen knaser appetitligt. Sådan en salatopskrift i pitabrød kan have en anden tilberedningsmulighed: i stedet for fisk på dåse i olie, læg tomat.

Pita- og krabbestænger

Seafood er den perfekte ingrediens til alle slags snacks. Det handler ikke kun om konserves. Alle vil helt sikkert kunne lide krabbesalat i pitabrød, opskriften som vi vil fortælle dig nu.

krabbesalat i pitabrød opskrift
krabbesalat i pitabrød opskrift

Forbered først hovedretten. For at gøre dette skal du fint hakke en pakke krabbepinde, 2 hårdkogte æg, et par fed hvidløg. Tilføj grønne ærter eller majs på dåse, hvis det ønskes. Bland i en skål, tilsæt s alt, smag til med mayonnaise. Læg pitabrød i en tallerken, drys med revet hård ost på toppen, læg grønt - persillekviste, salatblade. Rul sammen, kom i en gryde eller på en bageplade i ovnen og steg til de er gennemstegte. Ved servering kan du hælde mere mayonnaise eller varm sauce på.

Delicate Mimosa

mimosasalat opskrift i pitabrød
mimosasalat opskrift i pitabrød

Som du allerede har forstået, erstatter lavash ikke kun brød fuldstændigt, når det kombineres med forskellige lette snacks. "Pakket" i dejen bliver det til et komplet måltid, der helt kan stille din sult og give kroppen den nødvendige mængde kalorier. Dette beviser den fremragende opskrift "Salat "Mimosa" i pita". Den skal bruge 3 prøveplader, en kasse fiskdåsemad i olie (tun, brisling, sardiner osv.), et par æg, ost, grønt. Mos fisken, riv æg og ost. Hak grønt (persille, løg, dild). Bland en del af det med dåsemad, en del med æg og en del med ost. S alt, peber hver type emne, krydr med mayonnaise og fordel på pitabrød. Salat "Mimosa" er stablet i lag. Hvordan opnår man dette, hvis vi taler om "lavash"-versionen? Og du kan gøre dette: rul et lag med fisk til en rulle. Pak den ind i en tallerken med æg, og det til gengæld i pitabrød med ost. Pak arbejdsemnet ind i husholdningsfilm, sæt det i køleskabet i 3-4 timer for at trække, og steg derefter i en pande eller ovn.

Svampedelikatesse

salater i pita rulle opskrifter
salater i pita rulle opskrifter

Fremragende i smagen og champignonsalater i pita (rulle). Deres opskrifter er varierede, og du kan altid hente de mest attraktive. For eksempel er her en mulighed. Du skal tage 250-300 g kogt eller røget kød. Skinke, kogt svinekød, kogt eller røget pølse er også velegnet. Du skal også bruge: 200 g friske svampe, et par syltede agurker, cirka 100 g ost, koreanske gulerødder eller kål, lidt hvidløg, mayonnaise. Hak kogt eller røget kød fint og steg. Bare hak pølsen. Hak også de tilberedte svampe fint, de kan også steges med hvidløg. Skær agurker i strimler. Riv osten. Bland komponenterne, s alt og peber, smag til med creme fraiche eller mayonnaise. Kom pitabrød på (eller 2), rul sammen og bag i 10 minutter i ovnen. Der er en snack kan være både varm ogkoldt.

Shawarma "Special": forberedelse

shawarma salat opskrift uden pitabrød
shawarma salat opskrift uden pitabrød

For mange af os er lavash primært forbundet med shawarma. Dette er en slags tærte med en række forskellige kød- og grøntsagsfyld, krydrede krydderier og saucer. Det er dog ikke forgæves, at slaverne har et vidunderligt ordsprog: "Behovet for opfindelse er snedig." Det betyder, at vores kokke har fundet på en helt speciel ret - Shawarmasalat. Opskrift uden pitabrød, forestil dig! Sådan ser det ud i praksis: Tag omkring 500 g kyllingekød, fjern det fra knoglerne, hvis det ikke er en filet, fjern skindet. Skær frugtkødet i små stykker, drys med krydderier og steg til det er mørt. Skær 1-2 tomater i skiver, tilsæt 150 g koreanske gulerødder og syltet kål til dem. Kål kan erstattes med syltet agurk. Og de laver ofte sådan en salat med tilsætning af en lille mængde kogt ris.

madlavning

I stedet for pitabrød skal du bruge et almindeligt hvidt brød eller sm alt franskbrød. Del det op i flere stykker. Skær derefter hver på den ene side på langs og tag krummen ud, så væggene bliver tyndere. Indefra smøres brødet med mayonnaise eller en blanding af mayonnaise og sennep, mayonnaise og ketchup eller tkemalisauce. Læg grøntsagerne og risene i lag, fordel kødet ovenpå, tilsæt lidt mere ketchup og rul hvert stykke brød stramt, så fyldet ikke falder ud. Steg forretten i en stegepande med olie, indtil den er sprød. Det viser sig en ret, der simpelthen er fantastisk i smagen, ikke værre end traditionelt pitabrød! Hvem der har prøvet det vil bekræfte!

Anbefalede: