Forskellige sommermenuer

Forskellige sommermenuer
Forskellige sommermenuer
Anonim

Ved du, hvad der er på sommerlejrens menu? Næsten alle retter er baseret på grøntsager og indeholder grønt, uanset hvor ban alt. Og det er rigtigt. Hver sæson byder på færdiglavet mad. Og hvad er sommermenuen på restauranter? Kom ind, vær ikke doven. Du bliver måske overrasket, men restaurantens sommerretter er baseret på de samme grøntsager som i sundhedslejre for børn.

Sommermenuer for børn

sommer menuer
sommer menuer

De mindste børns kost har brug for konstant tilpasning, alt efter årstiden. Først og fremmest er det om sommeren nødvendigt at øge proteinindholdet i kroppen, så under ingen omstændigheder begrænse barnet i brugen af mejeriprodukter. Det er bedre blot at give børn yoghurt at drikke to eller endda tre gange i løbet af dagen. Selvfølgelig har krummerne brug for friske grøntsager og frugter, fordi de er et lager af næringsstoffer. Normen for kød om sommeren bør øges med tyve procent. Har du nogensinde hørt om "grønne sandwich"? De er lavet af almindeligt brød, smør og hakket grønt. Disse sandwich er simpelthen uundværlige for børn. Det er praktisk at skabe forskellige sjove ansigter og billeder fra grønne områder, som kun vil muntre babyen op.

Sommermenuer. Morgenmad

sommermenu i restauranter
sommermenu i restauranter

Det menes, at morgenmaden i høj grad bestemmer, hvordan du tilbringer dagen forude. Selv den mest kalorierige ret, der spises om morgenen, bliver ikke til fedt på siderne, men bliver omdannet til energi. Fastfood kan selvfølgelig ikke anbefales. Du kan servere stegt tofu til morgenmad. Der er endda en opskrift på at lave en ostemorgenmad med tomater. Tofu blandes med hakkede tomater, krydres med duftende krydderier og koges i en gryde i cirka syv minutter. Den færdige ret drysses med frisk koriander. Sådan en morgenmad er god at servere med et glas friskpresset grapefrugtjuice og tørt brød. Hvis denne opskrift ikke giver appetit, så gør følgende. Bland jordbær, melon, yoghurt og hvedekim i en røremaskine. Lav en sød puré, der passer godt til isgrøn te.

Sommermenuer. Aftensmad

sommerlejrmenu
sommerlejrmenu

Til aftensmad vil du af en eller anden grund altid have noget tungt, fedt. Om sommeren forsvinder denne lyst. Og hvis du ikke har mistet det, så væn dig stadig maven til at "ordne". Salat er perfekt til en sommermiddag. Så vil du ikke overspise og holde en slank figur. Problemet er, at salater hurtigt bliver kedelige. Derfor råder vi dig til at komme med nye kombinationer af produkter hver aften. For eksempel er det ikke nødvendigt altid at lægge agurker eller tomater. Tilføj stegte rejer, kammusling eller røget kød. Det er lækrere, ikke?

Sommermenuer til sød tand

Søde elskere om sommeren åbner en bred mulighed for kulinarisk kreativitet. Det kan du f.ekslav din egen peanut-is. Dette vil tilføje oplevelse til dig og redde dig fra varmen. Du skal bruge jordnøddesmør, to spiseskefulde granuleret sukker, et halvt glas mælk og isterninger. Knus is i en blender ved at tilsætte mælk, peanutbutter og sukker. Pisk al den sødme op. Parat! Det er kun tilbage at putte desserten i en skål og drysse med nødder.

Anbefalede: