Kyllingkoteletter med hytteost: opskrift
Kyllingkoteletter med hytteost: opskrift
Anonim

Hvad er kunsten at lave mad? For det første er det evnen til at skabe mesterværker fra simple produkter. For det andet evnen til at kombinere det uforlignelige, hvilket gør det til et kulinarisk mirakel. Sådan en simpel ret som koteletter kan tilberedes på en ny måde ved hjælp af en usædvanlig tandem af hakket kylling og hytteost. På trods af nogle eksotiske retter er det længe blevet anbefalet af eksperter til babymad. Kyllingekoteletter med hytteost, hvis opskrift har været kendt i over 40 år, er saftige og møre.

Simpelt og lækkert

Den klassiske opskrift kræver ikke store madressourcer. Hovedingredienserne er hytteost (300 gram) og kyllingefilet (1 kilogram). Derudover skal du bruge to små løg, to pillede hvidløgsfed, 1 æg og krydderier. Hakket kød skal laves af kyllingefilet. For at gøre dette kan du bruge en kødhakker, men det er bedre at hakke den med en kniv i små tern.

Kyllingekoteletter med hytteost opskrift
Kyllingekoteletter med hytteost opskrift

Bland derefter fjerkrækødet med hytteost og tilsæt æg og krydderier (evt.). Vi former koteletter af hakket kød og steg dem i en gryde med vegetabilsk olie, indtil de er møre. Kyllingekoteletter med hytteost, hvis opskrift er megetenkel, kan serveres med absolut ethvert tilbehør og grøntsager.

Koteletter i en langsom komfur

En så usædvanlig kombination som kyllingekød og hytteost giver barnet en masse nyttige stoffer til fuld udvikling. Og hvis du tilbereder dem i en dobbeltkedel eller langsom komfur, vil fordelene ved denne ret være endnu større. For et kyllingebryst, tag 200 gram hytteost, et løg, to mellemstore pillede hvidløgsfed, et kyllingeæg, s alt og krydderier.

Kyllingekoteletter med hytteost opskrift med foto
Kyllingekoteletter med hytteost opskrift med foto

Kød med løg og hvidløg føres gennem en kødhakker. Derefter slår vi ægget i hakket kød og tilsætter s alt og krydderier. Vi blander alt indtil glat. Hæld en lille mængde vegetabilsk olie i multicooker-skålen. Sæt derefter halvfabrikata i det og luk låget. Vi tilbereder kyllingekoteletter med hytteost, opskriften med billeder er i denne artikel, cirka 15 minutter på hver side. Dette er nok til, at de kan dampe godt og forblive saftige og møre.

hakke koteletter med hytteost

Hytteost gør koteletter meget saftigere og mere møre og påvirker slet ikke smagen i den færdige ret. For at forberede følgende opskrift skal du tage 450 gram kyllingekød (uden ben), 100 gram hytteost, 1 æg, en lille skefuld stivelse, s alt, peber og eventuelle krydderier. Skær fuglefileten i små tern med en kniv.

Opskrift på hakket kyllingekoteletter med hytteost
Opskrift på hakket kyllingekoteletter med hytteost

Derefter tilsættes æg, hytteost, stivelse, s alt og krydderier. Hakkede krydderurter kan også bruges, hvis det ønskes. Vi sender fyldet i køleskabet i 30 minutter. Dereftervi danner kyllingekoteletter med hytteost, hvis opskrift bliver din favorit, og steger dem i en pande på hver side.

Koteletsauce

Denne ret skal serveres med sauce, som vil være en vidunderlig og passende tilføjelse. For at forberede det skal du bruge 1 løghoved, en gulerod, 100 gram god, tyk creme fraiche eller fløde og krydderier. Hakket kyllingekoteletter med hytteost, hvis opskrift hver husmor skal have, med sauce bliver mere pikant. Kværn løg og gulerødder og steg i en gryde med den olie, som koteletterne er stegt på. Når grøntsagerne er blevet bløde tilsættes creme fraiche eller fløde. Vi tilføjer også lidt vand, og tilpasser densiteten efter din smag. Hæld krydderier og s alt på og lad saucen simre under låg i cirka 10 minutter. Den kan serveres separat, eller du kan putte koteletter i den og servere dem i sauce.

Kyllingkoteletter med hytteost og zucchini

Kyllingkoteletter med zucchini og hytteost, hvis opskrift kan virke usædvanlig, er meget nem at tilberede. For at gøre dette skal du tage 350 gram zucchini, 800 gram hakket kylling, et kyllingæg, 200 gram hytteost, en gulerod, frisk persille og dild, 20 gram stivelse, 3 fed hvidløg, s alt og peber. Tre zucchini på et rivejern, og hak det grønne.

Kyllingekoteletter med zucchini og hytteost
Kyllingekoteletter med zucchini og hytteost

Gulerødder og hvidløg ruller gennem en kødkværn. Derefter tilføjer vi dem til det hakkede kød sammen med hytteost, stivelse, urter, æg, krydderier og zucchini, som skal presses ud og fjerne overskydende væske. Ælt derefter hakket godt, så det bliverhomogen, og send den til køleskabet i 20-30 minutter. Han skal have lov til at brygge, så vil kyllingekotletterne med hytteost, hvis opskrift er præsenteret her, vise sig at være mere møre og saftige. Vi varmer panden op og steger de dannede koteletter i cirka 5 minutter på hver side.

Kyllingkoteletter med hytteost og æble

Ved at tilføje nye ingredienser kan du ændre og forbedre smagen af retten. Æblet vil give koteletterne mere saftighed og en delikat smag. Til madlavning skal du tage 600 gram kyllingefilet, 150 gram hytteost, et æg, flere kviste basilikum, et mellemstort æble, 100 gram mel, krydderier, s alt og olie (helst vegetabilsk) til stegning.

Kyllingekoteletter med hytteost opskrift i ovnen
Kyllingekoteletter med hytteost opskrift i ovnen

Kværn fjerkrækød med en blender eller kødhakker. Tilsæt derefter hytteost, revet æble, æg, krydderier, s alt, hakket basilikum og mel til det. Bland det hele til det er glat og form bøffer. Varm en stegepande op med olie og steg dem (ved middel varme) på begge sider ved moderat varme.

Koteletter med semulje

Semulje i denne opskrift kan godt erstatte mel, og fløde vil gøre koteletter mere møre. Du skal bruge 600 gram hakket kylling, 300 gram hytteost, 75 gram fløde, 3 æg, tre store skeer semulje, 2 pillede hvidløgsfed, løg, s alt og krydderier. Vi passerer kyllingekød gennem en kødkværn samtidigt med hvidløgsfed. Hak løget fint og tilsæt det til det hakkede kød. Vi blander hytteosten med fløde og æg, og tilsætter den derefter til den hakkede kylling sammen med s alt, peber og semulje. Bland alt og givtrække i cirka 15 minutter. Vi danner koteletter og steger dem, indtil de er kogte. Kom dem derefter i en gryde med en lille smule vand og damp i cirka 15-20 minutter. Kyllingekoteletter med hytteost, hvis opskrift i ovnen kun adskiller sig i madlavningsteknologi, serveret med grøntsager, urter og enhver sideskål. Denne alsidige ret er velegnet til enhver lejlighed og vil glædeligt overraske dine kære. Sørg for at servere den møre og saftige kotelettersauce. Det er nemt at lave med ingredienser ved hånden og er en fantastisk tilføjelse til enhver kulinarisk kreation.

Anbefalede: