"Atlantis" - en restaurant ved bredden af Finske Bugt (Solnechnoye, Skt. Petersborg). Beskrivelse, anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

"Atlantis" - en restaurant ved bredden af Finske Bugt (Solnechnoye, Skt. Petersborg). Beskrivelse, anmeldelser
"Atlantis" - en restaurant ved bredden af Finske Bugt (Solnechnoye, Skt. Petersborg). Beskrivelse, anmeldelser
Anonim

Blandt byens travlhed er det ikke let at finde et sted at slappe af, der kombinerer naturens skønhed, storslåede panoramalandskaber, godt køkken og professionel service. Men alle disse kvaliteter besidder restauranten Atlantis (St. Petersborg). Dette er det perfekte sted til både sjove og romantiske middage. Kunstfærdigt tilberedte retter fra det europæiske køkken og forfatterens køkken og en fantastisk havudsigt efterlader et behageligt indtryk og positive anmeldelser.

Harmoni i alt

Atlantis er en restaurant, der har en række funktioner i segmentet af lignende etablissementer. For det første er det en fremragende kombination af moderne stil med naturlige materialer. En ikke-standard arkitektonisk løsning adskiller effektivt restauranten i sit segment. Den to-etagers bygning blev kun bygget af naturlige materialer: sten og træ.

Atlantis restaurant
Atlantis restaurant

Det enorme panoramaglas giver dig mulighed for at beundre skønheden i Finske Bugt, som simpelthen er storslået. "Atlantis" er en restaurant, hvor du på ethvert tidspunkt af året ikke kun kan nyde de bedste kulinariske lækkerier, men også slappe af i naturens skød uden at bevæge dig langt fra byen. Her kan du holde en firmafest, et bryllup, et forretningsmøde, en banket og en beskeden familiefest.

haller

Restaurantens niveau og dens rummelige lokaler giver dig mulighed for at organisere enhver, selv den mest fashionable, begivenhed. Det tilbyder besøgende to store sale, som hver kan rumme op til 180 personer. Fra terrassen, som er placeret på toppen af bygningen, er der en storslået udsigt over Kronstadt-fortene. I den varme årstid kan du her prøve kokkens kulinariske kreationer og nyde havbrisen og den rene luft i fyrreskoven. Hvis du ønsker det, kan du bestille et hyggeligt VIP-rum.

St. Petersborg restauranter
St. Petersborg restauranter

Det indre af restauranten er indrettet i afslappede, naturlige nuancer af sandfløde og chokolade. Glastrappen i hallen og panoramavæggen tillader lys og diskrete solstråler at komme ind i rummet, hvilket skaber utrolige højdepunkter og afspejler al naturens skønhed. Restauranten Atlantis ligger ved Den Finske Bugt, blandt en fyrreskov, hvilket allerede giver den ubestridelige fordele blandt ligeværdige.

Restaurantmenu

Udover det smukke landskab og storslåede arkitektur er dette etablissements kendetegn dets køkken. Atlantis er en restaurant, der tilbyder sine gæster det bedsteretter fra det europæiske køkken og forfatterens køkken, kulinariske lækkerier tilberedt i en wok, tandoor og på grillen med særlig kærlighed. Her vil du blive tilbudt flere typer salater, en række varme og kolde forretter, kød- og fiskeretter, delikate desserter og et stort udvalg af drikkevarer.

Restaurant Atlantis solar
Restaurant Atlantis solar

Japanske madelskere vil finde nogle behagelige og velkendte punkter i mig. For yngre besøgende er der en særlig børnemenu og sund friskpresset juice. Klassiske retter tilberedes med særlig professionalisme, hver af dem har sin egen smag. Ifølge besøgende er Atlantis en restaurant, hvor du kan opdage al madlavningens pragt og se på velkendte ting på en ny måde.

Salater

Det skal bemærkes, at i restauranten kan alle salater klassificeres som velsmagende og sund mad. Regelmæssige gæster på denne institution bemærker, at de altid har friske urter, salater og grøntsager. Atlantis signaturretten er en kombination af havets delikatesser (muslinger og rejer), laks med en salatblanding, cherrytomater, krydret med en storslået tropisk sauce. Alle retter er enkle, men samtidig meget originale. Caprese salat er modne tomater med mozzarella ost og peste sauce.

Restaurant niveau
Restaurant niveau

Det virker ikke som noget særligt, men smagen af retten er beundringsværdig. En elegant kombination af røget kyllingebryst med grøntsager og ost suppleres af en speciel Marie Rose sauce. Denne salat er bestemt et forsøg værd. Den traditionelle Olivier salat tilberedes her iflgklassisk opskrift og serveret med hjemmelavet mayonnaise og croutoner. Restauranten byder på to typer Cæsar med rejer og kyllingebryst, samt bagt grøntsagsvinaigrette, rucolasalat med soltørrede tomater og bagt aubergine og flere andre typer salat.

Snacks

St. Petersborg restauranter tilbyder deres besøgende en bred vifte af retter, men når du besøger Atlantis, kan du smage de originale kulinariske lækkerier, som kun tilberedes her. For eksempel specials altet laks med østerssauce, grønne løg og daikon. Et særligt sted i menuen er optaget af retter med fisk og havdelikatesser, hvis anmeldelser er meget entusiastiske. Japansk ål serveres på cikorieblade med syltet tangsalat og røget makrel med citronsauce, bagte nye kartofler og rødløg.

Solnechnoye St. Petersborg
Solnechnoye St. Petersborg

Torsk her er marineret i tomatsauce (dette er forfatterens opskrift), hvilket gør den særlig mør og velduftende. Tigerrejer bagt i dej tilbydes med tre saucer: sød og sur chili, mango eller østers. Kæmpemuslinger bagt i en smør-hvidløgssauce med ost. Særligt bemærkelsesværdig er havmuslinger, som grilles og serveres med grøntsagskaviar og trøffelsauce, for deres fremragende og usædvanlige smag. Krabbejulienne med grøntsager, ost og fløde tilbydes som en varm forret. Kød- og grøntsagssnacks har også en hædersplads i restaurantens menu. Aromatisk vildsvampejulienne med fløde og vin, aubergine med ost, tomater og valnødder, bagt græskar med nødder ogbalsamicocreme, varm ost med mynte og lime-appelsinmarmelade, rårøget vildtkød, spil bagte grøntsager med jordnøddesauce, s altede mælkesvampe, lets altede tomater og agurker - alt dette kan smages her.

Varme måltider

Restauranten Atlantis, hvis solrige stemning formidles til besøgende fra de allerførste minutter, byder på et stort udvalg af varme retter. Først og fremmest er der tale om perfekt tilberedte bøffer (mørbrad eller tyk kant efter gæsternes valg). Flere typer fantastisk pasta med oksekød, skinke, bacon, røget laks, grøntsager og svampe med forskellige saucer, lasagne og risotto vil gøre dig til fans af det italienske køkken. Skinken fra en ung kalv og gigoten fra et ungt lam tilberedes her på en særlig måde, i tandoor.

Restaurant Atlantis St. Petersborg
Restaurant Atlantis St. Petersborg

Der er flere typer kyllinge-, svine- og kalvespyd på menuen, serveret med duftende saucer (tkemali, tyttebær eller tomat). Grillet vildtkød med røget bryst og ung lammestang med granatæblesauce er meget mørt. Du kan også fremhæve røget svineribbe, andelårsconfitering med svesker og kål, kalvekoteletter og kebab med marinerede tomater.

Menufunktioner

"Atlantis" - en restaurant, der er original i alle dens manifestationer. Som du ved, påvirker tilberedningsteknologien og valget af retter det endelige resultat markant. Restaurantens menu har en række retter, der tilberedes på støbejernsgryder. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at afsløre deres smag. Såpaella med safran og skaldyr, kalvekød med kantareller og kartofler i creme fraiche sauce, oksetunge med svampe i cremet sauce serveret med kartoffelmos, tigerrejer med rucola og spinat, kalvekinder, lam i tomatsauce med grøntsager, ørredfilet med spinat og oksekød stroganoff.

Atlantis Restaurant ved Finske Bugt
Atlantis Restaurant ved Finske Bugt

En anden funktion ved restaurantens menu er tagines. Her kan du bestille en tagine Duo af torsk og røget laks med skaldyr og grøntsager, oksegryderet med berberis, kikærter og grøntsager, khinkali med lammekød og manti med græskar. Og til sidst kammusling, tun og lakseceviche.

Desserter

Hvert måltid bør afsluttes med en lækker dessert for at efterlade en sød og delikat eftersmag. Restauranten tilbyder flere traditionelle og originale retter at vælge imellem. Delikat blamange med jordbær, mangosauce og vanilje, flere typer is, flamske praliner med hvide rosiner og mørk rom og tiramisu er udsøgte og aristokratiske desserter. Elskere af gode gamle traditioner kan vælge mellem creme fraiche i familiestil, hindbærcheesecake, flere typer hjemmelavet syltetøj, hjemmelavet honningkage og gulerodskage med smørcremecreme. Hvis vi sammenligner restauranter på dette niveau i Skt. Petersborg, så er Atlantis den ubestridte førende inden for mange kriterier.

Adresse

Sørg for at besøge restauranten Atlantis. Efter at have været her én gang, vil du blive dens fans i mange år. Og den bedste bekræftelse på dette er feedbacken fra besøgende, derbyvyyut her konstant. Adresse: Landsbyen Solnechnoye, St. Petersborg ligger kun 40 kilometer væk, st. Petrovskaja, d.2. Du kan reservere bord på telefon: (812) 432-90-60. Ved at tage dig af din ferie på forhånd kan du være sikker på, at der venter dig en uforglemmelig oplevelse.

Anbefalede: