Bananer bagt med hytteost: en opskrift med en beskrivelse, madlavningsfunktioner
Bananer bagt med hytteost: en opskrift med en beskrivelse, madlavningsfunktioner
Anonim

En enkel, fantastisk lækker og hurtig dessert med banan- og hytteost kan tilberedes på kun 20 minutter. Denne ret er særlig mør og kan lide af både voksne og børn. Det er umuligt at benægte anvendeligheden af hytteost i nogen form, hvorfor vi rangerer vores opskrift på listen over nyttige. Bananer bagt med hytteost vil ikke kun være en lækker fornøjelse for børn, men også en fremragende, sund og solid morgenmad.

Vi har forberedt nogle af de lækreste opskrifter til denne dessert. Du vil helt sikkert finde en måde at tilberede bananer bagt med hytteost på, der passer dig.

Bananer med hytteost
Bananer med hytteost

Bananer med hytteost i ovnen

For at tilberede en lækker dessert og mør søndagsmorgenmad skal du bruge:

  • 4 bananer;
  • 100 g hytteost;
  • 1 æg;
  • 1 spsk l. skat;
  • 30 g smør;
  • en halv citron.

Vælg modne, men ikke for bløde bananer til dessert, så de efter ovnen bevarer deres form, og delikatessen kan serveres hele.

Tilberedningsproces

Smelt et stykke smør i vandbad eller mikrobølgeovn. Læg hytteost, æg på det. Rør ingredienserne. Hvis du ikke kan lide at mærke korn af hytteost i desserten, så skal den gnides gennem en sigte inden tilberedning, men generelt spiller ensartethed ingen rolle og vil ikke påvirke smagen på nogen måde.

Pres saften fra en halv citron, skræl bananerne og skær dem på langs. Læg dem ud i et ovnfast fad. Dryp bananer med citronsaft og dæk med hytteost "tæppe".

Sæt formen i ovnen, der er forvarmet til 220 grader. Desserten bages på 15-20 minutter, afhængig af din ovn. Du kan bestemme rettens klarhed ved en behagelig gylden skorpe af hytteost.

Fardigbagte bananer med hytteost, køl lidt af og server lune.

bagte bananer
bagte bananer

Bananer med yoghurt og hytteost

Denne lækre ostemasse-banan-dessert bliver endnu mere mør, hvis du tilføjer yoghurt til den. Du vil blive overrasket over, hvordan godbidsens struktur og blødhed vil ændre sig i forhold til den tidligere opskrift. Gryden smager fantastisk.

For at lave bananer bagt med hytteost og yoghurt skal du bruge:

  • 200 g hytteost;
  • 150 g yoghurt;
  • 1 æg;
  • 1 spsk l. stivelse;
  • 1 knivspids s alt;
  • 2-3 bananer;
  • lidt citronjuice.

For at gøre desserten endnu mere smagfuld og sundere, brug hjemmelavet hytteost og yoghurt til at lave banangryde.

Hytteost til gryderetter
Hytteost til gryderetter

Tilberedningsproces

Bland hytteost i en skål med æg, yoghurt, tilsæt lidt s alt og stivelse. Bland alle ingredienserne til en ensartet masse, brug en røremaskine for nemheds skyld.

Skræl bananerne og skær dem på langs. Forbered en bageplade, der er praktisk til bagning, en rektangulær keramisk er perfekt. Det er også praktisk at tilberede sådan en dessert i portionskopper.

Hæld bananerne i et fad, dryp med citronsaft og drys med friskrevet skal for smag.

Fordel ostemassen over bananerne, pynt gryden med kokosflager, nødder hvis det ønskes.

I en forvarmet ovn, læg formen med den fremtidige dessert. Bag gryden ved 200 grader i 15 minutter, sænk derefter varmen til ca. 160-170 og lad desserten 10 minutter brune til en flot, mørk gyldenbrun.

Den færdige gryderet kan serveres varm eller kold med din yndlingsdrink. Og som en dessert uden sukker, server en godbid med honning, kondenseret mælk, sød creme fraiche eller marmelade.

Måske er denne måde at bage bananer med hytteost i ovnen den mest møre og mest appetitlige.

Servering på en wienervaffel
Servering på en wienervaffel

Bananer med hytteost i en langsom komfur

Som vi allerede har sagt, er bananer bagt med hytteost en fremragende, læskende morgenmad, men vi har det ikke altid om morgenentid til at forberede denne ret. En langsom komfur kommer til undsætning, du skal bare blande produkterne og lægge dem i en skål, og mirakelapparatet vil forberede en delikat morgenmad uden vores blik. Hvordan tilbereder man bananer bagt med hytteost i en langsom komfur?

For dette skal du bruge:

  • 4 bananer;
  • 200 g hytteost;
  • 1 æg;
  • en halv citron;
  • 2 spsk. l. smør;
  • 2 spsk. l. skat.

Hvordan laver man mad?

Forbered alle ingredienserne. Skræl bananerne, skær dem på langs og læg dem i bunden af multicooker-skålen. Drys dem med citronsaft, det giver ikke kun en behagelig aroma, men hjælper også med at forhindre, at bananerne bliver brune.

Smelt et stykke smør i en dyb skål ved hjælp af mikrobølgeovnen. I en skål blandes honning, hytteost og æg. Rør ingredienserne grundigt med en gaffel, og bryd forsigtigt ostemasseklumperne op.

Kom den færdige ostemasseblanding i skålen, bank skålen i bordet, så massen fordeler sig godt. Indstil "Multipovar"-tilstanden i multikogeren, indstil timeren til 25 minutter ved 110 grader.

Mens bananer med hytteost bager, kan du roligt gøre dig klar til studier eller arbejde, og slow cookeren vil forberede dig en utrolig mør, duftende, sund morgenmad.

Æbler bagt med banan og hytteost

Med én stemme taler fysiologer, ernæringseksperter om fordelene ved bagte æbler og anbefaler kraftigt, at både små og store spiser dem. Vi glemmer anbefalingerne fra fagfolk, men hvor praktisk det er at tage sig af dit helbredog spis en godbid, hvis smag vi husker fra barndommen. Denne ret er utrolig let, saftig, og samtidig er den bare et lager af nyttige stoffer, som vores krop har brug for.

Æbler med hytteost og banan
Æbler med hytteost og banan

Lad os prøve at lave denne godbid. Til det skal du bruge:

  • 2 æbler;
  • 1 banan;
  • 100 g hytteost;
  • 2 tsk skat.

Vælg større, fastere æbler til madlavning, så de ikke falder fra hinanden i ovnen under bagningen.

madlavning

Skyl æblerne og dup dem tørre med et håndklæde. Skær hætterne af med hestehaler og sæt dem til side. Skær kernen af med en tynd kniv, og gå 7 cm tilbage fra skrællen. På dette sted forbereder vi hytteosten og bananerne.

Hytteost tør gennem en sigte, fyld dem med æblekopper, uden at tilføje cirka en centimeter. Hvis du bruger fedtfrit produkt til madlavning, er det bedre at blande det med en lille mængde smør.

Læg en skefuld flydende honning på hytteosten, det er ønskeligt at smelte den kandiserede honning.

Skræl bananen og skær den i tynde cirkler, anbring flere stykker på æbler. Bananer vil give fyldet en utrolig smag.

Nogle husmødre foretrækker at mose en blød, moden banan til puré, blande den med revet hytteost og sådan noget. Hvor lækkert!

Dæk banancirklerne med endnu en skefuld hytteost, luk æblet med hatte, pres godt.

Sæt frugterne i en passende form og sæt dem i mikrobølgeovnen i 5-10 minutter. Tilberedningstid afhænger afkraften i din ovn, så hold øje med yummys klargøring.

Server bagte æbler varme eller kolde med dine yndlingsdrinks. Bagte æbler med banan og hytteost er klar.

Konklusion

friske bananer
friske bananer

Her er nogle nemme måder at lave en hurtig og velsmagende dessert, en mør snack og en lækker morgenmad. Vi håber, du nyder vores lækre opskrifter på bagte bananer med hytteost. God appetit!

Anbefalede: