Original snacks: Armensk lavash med fyld

Original snacks: Armensk lavash med fyld
Original snacks: Armensk lavash med fyld
Anonim

Forretter diversificerer feriemenuen, så det er sjældent, at en fest undværer dem. Retter, der indeholder armensk lavash, er kendetegnet ved deres pikanthed og originalitet, og de er også nemme at tilberede. Dette produkt passer trods alt godt til ethvert fyld, da det har en frisk smag. Der er en del opskrifter på at lave denne snack, hver husmor vælger den hun kan lide, samt fra hvad hun har i køleskabet.

Så udstoppet armensk lavash kan laves som følger. Til saucen skal du bruge 200 gram fed creme fraiche, en knivspids hakket grønne løg, samme mængde persille og friske basilikumblade. Alle ingredienser blandes. Lidt citronsaft presses ind i den resulterende masse, s alt og peber tilsættes. Mellemstor agurk skåret i tynde skiver. To mellemstore avocadoer hakkes i strimler, 200 gram ost gnides på et fint rivejern. Derudover skal du bruge 150 gram koreanske gulerødder og bladegrøn salat, skåret i små stykker.

Armensk lavash
Armensk lavash

Armensk lavash skæres i firkanter eller små cirkler, som hver især er smurt med creme fraiche sauce. Salat, skiver af avocado, agurk og nogle gulerødder lægges ovenpå kagerne. Dernæst tilsættes revet ost til retten. Rullerne rulles sammen, pakkes ind i husholdningsfilm og sættes i køleskabet i en times tid. Derefter trækkes de ud og skæres i små stykker (som ruller i størrelse). Den resulterende armenske lavash med fyld lægges ud på et fad og serveres.

Desuden kan næsten enhver salat med mayonnaise bruges til at tilberede sådan en forret. Det er ønskeligt, at der er mere sauce i, så rullerne får en rigere smag og ikke er tørre.

Armensk lavash fyldt
Armensk lavash fyldt

For eksempel er den berømte "Olivier" lagt ud på et lavashblad. Dernæst rulles den armenske lavash sammen, sættes i køleskabet et stykke tid, hærder og blødgør, og skæres derefter i små stykker. Det er ønskeligt, at de resulterende ruller er mellemstore, og de er nok til 1-2 bid. For at fadet skal se origin alt ud, kan det skæres i en vinkel på 45 grader og ikke vinkelret på aksen.

Solide og lækre pitabrød med kyllingefyld. For at forberede dem skal du bruge 300 gram kogt filet, syltede svampe (ca. 200 gram) og smelteost.

Armensk lavash
Armensk lavash

Blade af pitabrød spredt med mayonnaise, lægges finthakket ovenpåkylling, svampe, drys alt med revet ost. Denne ret kan sættes i en forvarmet ovn eller mikroovn i et par minutter. Armensk lavash tilberedt på denne måde kan dog også serveres kold.

Til fyldet i følgende opskrift anbefales det at tage hård ost (den skal rives). Friske tomater skrælles og skæres i små tern. Oliven knuses. Fint hakket grønt (dild, basilikum, grønt løg). Alle ingredienser lægges ovenpå pitabrødet. Retterne pakkes ind med husholdningsfilm. Efter at forretten har stået i cirka en time på et koldt sted, kan den skæres og serveres. Ingredienserne til fyldet kan varieres, hvilket giver retten sin egen unikke smag og pikanthed.

Anbefalede: