Curd-kuverter med sukker: dessertopskrift

Indholdsfortegnelse:

Curd-kuverter med sukker: dessertopskrift
Curd-kuverter med sukker: dessertopskrift
Anonim

Hytteost er et universelt produkt. Det kan bruges til fremstilling af slik, nemlig forskellige slags kager, som fyld til kager eller i sin sædvanlige form, før du tilsætter lidt sukker eller marmelade efter smag. Udover desserter bruges hytteost også i retter med grøntsager, ost og hvidløg. Denne artikel er afsat til et sådant kulinarisk mesterværk som hytteostkuverter med sukker. Opskriften på denne dessert er ret enkel og varieret.

hytteost kuverter med sukker opskrift
hytteost kuverter med sukker opskrift

Opskrift 1: grundlæggende

For det første, lad os se på, hvordan man tilbereder hytteostkuverter med sukker på den nemmeste måde. Opskrift 1 inkluderer følgende produkter:

  • Hytteost (med præference givet til produkter med et fedtindhold på ca. 5-9%) - 400g
  • Smør - 200 g vil være nok
  • Sukker - ca. 150 g til dejen, til fyldet - iflgsmag.
  • Bagepulver - ikke mere end 2 tsk
  • Mel - omkring 300-350 g.

Nu hvor alle de nødvendige produkter er tilgængelige, bør du gå direkte til klargøringen af konvolutterne. Kværn først smør og sukker i en separat skål. Derefter skal ostemasse tilsættes til den resulterende masse. Alle ingredienser skal blandes grundigt. Derefter tilsættes bagepulver på skift, og først derefter tilsættes mel til resten af produkterne i små portioner, mens det er sigtet på forhånd. Den resulterende dej efterlades bedst koldt i en halv time. Så skal du rulle den ud, men ikke særlig tynd (tykkelsen skal være ca. 3-5 mm). Dernæst skal laget skæres i firkanter, hvis sider er 8 cm. Sukker tilsættes i midten af hvert stykke efter smag.

Nu er sagen lille - du skal lave konvolutter fra firkanter. For at gøre dette skal hjørnerne af stykkerne forbindes i midten. Nu skal kuverterne lægges ud på en bageplade, tidligere dækket med specielt bagepapir, og efterlades i ovnen i cirka 25 minutter. Så ostemassekonvolutterne med sukker blev forberedt. En opskrift med et billede hjælper med at evaluere udseendet af den resulterende delikatesse. God appetit!

hytteost kuverter med sukker opskrift med foto
hytteost kuverter med sukker opskrift med foto

Opskrift 2: En anden formular

Du kan prøve at tilberede andre ostemassekonvolutter med sukker. Opskriften vil ligne den forrige, grundlæggende, men der vil være nogle ejendommeligheder. Listen over påkrævede produkter er som følger:

  • Hytteost (vælg bedremedium fedt produkt) - ca. 500 g.
  • Margarine - ikke mere end 250 g.
  • 2 kopper mel.
  • Sukker - cirka 3-4 spsk. l.
  • bagepulver - 1 tsk

Lad os starte med margarine. Den skal rives på et groft rivejern og stå lun kort tid. Mens margarinen blødgør, kom melet sammen med bagepulveret og tilsæt hytteosten, der er knust med en gaffel. Nu kan du kombinere den resulterende masse med margarine. Du skal ælte dejen, indtil den ikke længere er klistret. Nu, for at gøre det endnu mere elastisk, når du laver mad, lad det stå en time i kulden. Efter denne tid skal dejen rulles ud og cirkler presses ud af den, mens den er ret voluminøs. Sukker kan placeres i midten af hvert stykke, hvis det ønskes.

Nu skal du lave konvolutter ved hjælp af en ny teknik. For at gøre dette foldes cirklerne i halvdelen 2 gange, og deres halvcirkelformede kant klemmes med fingrene. Det er kun tilbage at sende konvolutterne til ovnen til bagning i 20 minutter, efter at have overtrukket dem med blomme for at få glans.

hytteost kuverter med sukker opskrift kok derhjemme
hytteost kuverter med sukker opskrift kok derhjemme

Opskrift 3: Alternativ

Du kan også lave ostemassekonvolutter med sukker på en anden måde. Opskriften kan bruges til at vælge mellem en af ovenstående. Kun dejen skal rulles ud til en stor cirkel. Derefter skæres det i 8 lige store dele, og hver af disse stykker skæres lidt fra den smalle til den brede kant 3 gange mere. Sukker efter smag lægges ud på den intakte del af stykkerne. Rul derefter konvolutterne op, læg demsmal kant under den brede del. Det viser sig så fine ostemassekonvolutter med sukker.

hytteost kuverter med sukker opskrift
hytteost kuverter med sukker opskrift

Opskrift: madlavning derhjemme

Når vi tilbereder en ret på egen hånd, kan vi altid diversificere den ved at tilføje andre søde sager til fyldet sammen med sukker, for eksempel revet æble, en skefuld kondenseret mælk, valmuefrø, sesamfrø, kanel, kirsebær… Eksperimenter, for denne dessert er umuligt at rode!

Anbefalede: